Så jävla skönt

att inte vakna upp och va bakis idag =) Helt underbart att må bra trots att man nästan helt och hållet levde på flytande föda igår..hehe..

Glömde ju för sjutton berätta att jag träffade Kerstin och hennes kille Mattias igår på Slussen. Kerstin e syrra till min brorsas tjej och hon är jättetrevlig. Dom satt och pratade me oss en vända tills det va dags för dom att fortsätta sin krogrunda..

E väldigt trött idag, men det beror på att jag hade så jävla ont efter solbrännan att jag inte visste hur jag skulle kunna ligga i sängen utan att få ont :( Fan att jag jämt ska va så dålig på att smörja in mej :( Varför lär man sig aldrig`??? Idag undviker jag solen så mycke som möjligt för att slippa bränna mej ännu mer..

Idag e det tydligen mors dag så man lär väl ringa till morsan en vända idag då. Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen!


Seasidefestivalen

Jag och Felix tog en promenix bort till Kolgården på Seasidefestivalen och lyssnade på P.D.. Några killar som jag känner spelar i det bandet.. De har även bandet Flat Foot + att de spelar me John Whiteleather lite då och då.. Många järn i elden me andra ord.. Här kan ni lyssna på dom http://www.myspace.com/gopd Det e inte nån rockabilly men jag gillar dom ändå :)

Felix doppar sig i fontänen vid Rådhuskällaren på vägen till Seasidefestivalen

Felix doppar sig i fontänen vid Rådhuskällaren på vägen till Seasidefestivalen

Richard och Lars rockar loss.. Ett riktigt radarpar me många järn i elden kan man säga!



Sen när jag kom hem från festivalen så blev det en promenix till badplatsen me Moa och vovvarna.. Vi slängde vovvarna i sjön en vända så dom skulle få svalka av sig lite.. Efter det så gick jag hem och drack lite vin i väntan på min granne Ann-sofie som ville att jag skulle hänga me ner till Slussen en vända och dricka lite öl.  Moa kom dit hon oxå :) När jag och Ann-sofie kom ner dit så såg jag John som skulle till att gå på Slussbruden för han hade spelning där.. Var snabb att ringa honom en snabbis så jag hann träffa honom en vända innan han skulle iväg me båten... En kompis till honom skulle komma från Sthlm och hälsa på så han frågade mej om hon kunde få sitta me oss en vända tills han kom tillbaka vid 23tiden och klart som fan gick väl det bra.. Det har varit en riktig rolig kväll trots att inte någon har spelat nere vid slussen ikväll!

 Slänger in ett kort på mina goa vän John Whiteleather me:) Som tydligen inte ska spela på Summer meet i Bollnäs i år :( Nu blev jag ledsen i ögat*snyft*.. Har ju varit en tradition att åka dit och lyssna på King Rats.. Nu blir det bara Flat foot, men det e inte så bara bara det heller!! Fast King Rats e ju en riktig höjdare varje år i Bollnäs ju..


 Ska nog stoppa lite mat i maggen innan jag ska sova.. Har ju mest blivit flytande föda idag om jag ska va ärlig och jag har bränt mina axlar+ ryggen så förbannat mycke idag:( Tro om jag kommer kunna sova på rygg inatt???????????
Gonatt


Äntligen

 =) Fast öl dricker jag inte, utan det blev faktiskt en 3 liters dunk me vin istället!!!  Har varit upp till högskolan idag och skrivit ut min och Linas uppsats, men även sarornas uppsats som vi ska opponera på..

Sen bar det av ner på stan för att fixa tågbiljetter till Sthlmresan och även en list till duschen så jag slipper vatten över hela golvet när jag duschar! Har även fixat en rullvagn som jag kan ha lite badrumssaker i,badrumsmattor och annat smått och gott till badrummet.. Så nu e jag riktigt nöjd me mitt nya och fina badrum..

Det bar ju av till bolaget oxå idag så nu sitter jag och dricker lite vin.. Har även pratat me Annika en vända och ska väl alldeles strax ut me Felix så han får kissa lite..

Slänger in två bilder på mitt fina badrum nu :-D




Snacka om förbättring på badrumsfronten.. Jag gillade inte alls mitt gamla badrum, men det här älskar jag. Kommer bli svårt att flytta från det sen..haha.. Har knäppt korten me min nya mobil som jag vann i en tävling för ett tag sen :-D

Här e en bild på min fina mobil.. En samsung SGH-L700.. Nu lär jag väl chocka alla jag känner eftersom den e rosa.. Jaja jag har vant mej nu, men i början tyckte jag att den va lite fjollig..

Nä nu bär det iväg till Konsum me Felix.. Kombinerar nytta me nöje nu genom att ta Felix på en promenix samtidigt som jag ska handla nå gott att käka!!

Kanske skriver mer senare..


Inlämnad uppsats

Jag och Lina kom på en titel till sist.. Om den e bra eller inte e ju frågan men huvudsaken e väl att den heter något iaf :) Nu e den inlämnad iaf och det finns ingen återvändo. Nu e det bara att vänta på opponeringen nästa vecka..NERVÖST som fan e det kan jag lova!

Bara för att jag e så nöjd och glad så lägger jag in en länk till min favoritlåt me dom läckra killarna i Mötley crue som jag ska se vecka 26 :) Snacka om att jag längtar efter att se Nikki Sixx.. Så jävla läcker som han e :-P

http://www.youtube.com/watch?v=KnlL5ExbJ0Q&feature=PlayList&p=C40B4BD71992C52F&playnext=1&playnext_from=PL&index=13



Idag har dom bytt element i varje rum i lägenheten och jag har även fått ett innertak i mitt badrum.. Imorgon så ska elektrikerna sätta upp en taklampa åt mej och sen kommer några och städar ur badrum och hall åt mej.. Ska ner på stan imorgon och handla lite till badrummet. Tänkte jag skulle ner idag, men det var sånt jävla spring på blåställen hela dagen så jag vågade inte lämna djuren själva. Speciellt me tanke på att dom e så slarviga me att stänga dörren efter sig :( Så regnade det ju oxå och då e det ingen höjdare att springa nere på stan inte :(

Lycklig =)

Ikväll får jag börja använda min  :-D Satan va skönt det ska bli att slippa kuta ut varje gång man måste på toa!!!!! Tänk att man kan bli överlycklig över en sån här sak..haha.. Så från och med ikväll får jag både duscha och gå på toa i mitt eget hem!Wonderful!!!!!!!

Nu ska jag kolla på  medans jag väntar på att Lina ska dyka upp. Våran handledare skulle lägga kommentarerna i sitt fack vid tolv så Lina tar vägen förbi där och hämtar dom så vi kan fixa det som behöver fixas. Jag tror att vi ska kunna lämna in uppsatsen idag och sen börja koncentrera oss på att gå igenom Sarornas uppsats sen för det e den vi ska opponera på den 3 juni!

Nu blir det vila tills Lina kommer!

Bye

Jaha då har man haft premiärturen på nya toaletten..Vilken information..hahaha..Ljuvligt att inte behöva springa flera mil för att gå på toa och nu kan man även låsa toadörren.. Väldigt stabilt när man har fest här, så man slipper få besök av nån obehörig.. Kommer att lägga in ett kort på det nya badrummet så fort allt e klart och jag har fixat det ännu finare där inne!

Känner mej väldigt nöjd me uppsatsen. Jag och Lina har ändrat de få ändringar som våran handledare hade kommenterat och nu har vi även fixat inledningen och källförteckningen. Vi ska träffas imorgon me och slå ihop våra skallar och komma på en bra titel. Det blir nog fan det svåraste misstänker jag :( När vi e klara me det så har jag tänkt mej att jag ska ner på stan och köpa mej ett par nya skor. Nog för att jag har mycke skor, men inte några sommarskor :( Får väl se vad jag hittar för nåt.. Skulle behöva nå snyggt att ha på mej när jag ska ner till Sthlm igen oxå.

Har kollat¨på Fråga Olle och nu e det The girls of the Playboy mansion. Kan fan inte låta bli att titta på det för dom e ju så löjliga.. Fattar inte vad dom ser hos den gamla gubben.. Förutom att dom e kåt på hans pengar.. En gammal gubbe på över 80 bast skulle då inte jag vilja va me... Äckligt värre *blä*

                        

Gonatt

Nöjd!

Idag skrev vi klart diskussionen + gick igenom och fixade det som våran handledare tyckte behövdes ändras vilket inte tog lång tid eftersom det inte alls var mycke som behövde göras :) Vi skrev även tips på vidare forskning som man ska göra och abstractet blev klart det me :) Sen mailade vi till handledaren som ska läsa igenom och ge kommentarer på våran diskussion så vi har chans att ändra innan det ska lämnas in på torsdag. Vi har till klockan 17 den dagen, men får vi bara kommentarerna fort som sjutton så blir vi klara redan imorgon :) Det svåraste blir att hitta på en bra titel på den för så bra fantasi har jag tyvärr inte :( Hoppas Lina har bra idéer för här e det tomt just nu!

När vi var klara för dagen hade jag så ont i skallen så jag fick lov att ta ipren och gå och sova en vända. Var så slut att jag inte ens har hört att dom har hållit på i badrummet medans jag sov.. När jag vaknade ringde Moa och tyckte att jag och Felix skulle me henne och Topsy skulle me ut och gå. Vi hängde me ut en vända och sen blev det Glamour och efter det fixade jag me mat.  Nu väntar jag på Ugly betty och Desperate housewives. Tro om det e Brothers & sisters oxå??Christine e det då definitivt iaf :) Kan man annat än skratta när man ser den serien?? jaja det blir me andra ord en riktig såpakväll för min del :) Tisdagar e allt bra underbara när det gäller bra tv!!!

         

Fy då

 och det har inneburit en massa skrivande på uppsatsen igen.. Vi har nästan skrivit klart hela diskussionen nu. Vi kände att vi orkade inte skriva klart hela idag för på eftermiddan va vi så slut i skallen så det gick inte att tänka för fem öre :( 

Vaknade strax före halv åtta av att nån öppnade dörren och jag fick panik för jag hade tydligen inte vaknat vid halv sju som jag brukar göra och stängt in Elvis i vardagsrummet och stängt sovrumsdörren åt mej och Felix. Detta gjorde att jag snabbt som fan fick vira täcket runt mej och kuta till dörren och stänga den innan nån skulle se mej.. Får hoppas att jag vaknar i tid imorgon då.

Har även gjort en tråkig syssla idag som innebär att se pengarna flyga iväg tillsammans me räkningarna :( Va fan ska man me räkningar till? Hatar när skiten dimper ner i brevlådan :(

Nä nu ska jag lägga mej i soffan och kolla på Färjan och sen hundcoachen. Efter det kanske det blir ett telefonsamtal me en viss person!

Ha en bra kväll!


Vart tog

 vägen då?
Idag pissar det som sjutton ute och man blir så trött av det här vädret   :(
Därför har jag bestämt mej för att det blir en riktig slödag i soffan tillsammans me en och annan film.. Vad ska man annars hitta på? Ingen idé att städa riktigt förrän alla blåställen e klara me allt här i lägenheten :(
Sov riktigt skönt i min renbäddade säng inatt.. Jag och Felix vaknade inte förrän halv elva och då var det dags för Felix att gå ut på sin morgonvända så det var bara att klä på sig det och gå ut.
Ingen höjdare att ha hund när det regnar men det e bara att gilla läget och gå ut en ändå.

Nä nu ska jag kolla ut vilken film jag ska kolla på. Kanske skriver mer sen. Man vet aldrig???

Bye

Jaha då har man tagit sig igenom första filmen för idag och det va en riktig fjortisfilm som heter Legally blondes.. Hade liksom ingen ork att kolla på nån film där man måste tänka och då passade den här filmen väldigt bra. Inte för att det e nån film som jag skulle se en gång till precis.. Nä nu e det dags för en promenix me Felixgubben.

Som ni ser så e det en riktig fjortisfilm..

Har inte blivit nån mer film än för det blev ju sol och sen har jag även suttit och pratat lite skit me Calle på msn i nån timme. Alltid kul att prata me honom! Nu snart bär det iväg på promenix me Moa och vovvarna. Hon messade för att höra om vi ville hänga me och det e väl klart det :) Alltid kul att ha nån som man kan prata me på promenixen :)

Slänger in en bild på min goa vovve som varnar för sin matte..hihi.. Han e ju inte det minsta bitsk och eftersom jag e det så e det ju passande att han varnar för mej :-P


Längtar

till min renbäddade säng nu..Finns väl inge bättre än att ta en dusch och sen lägga sig i sängen som e renbäddad.. Eller va säger ni? Ska ta och gå ut me Felix och sen krypa under täcket och läsa en bok tills jag blir så trött att jag inte orkar läsa en rad till. En viss person ringde innan han skulle gå och lägga sig så det blev lite snack i en halvtimme så nu kan man drömma sött..hehe  

Inredning

Skulle behöva massvis me pengar så jag kan inreda min lägenhet som jag vill ha den.. Har allt i skallen hur det ska se ut..
Den här soffan vill jag ha.. Finns på EM för,ja det e nog bäst ni håller i er nu, 20 595 spänn.. Så jävla snygg soffa och jag e kär i den..Fast då kan Felix glömma att han ska få ligga i den.. Tänk att få mysa ner sig i den en kall vinterkväll och kolla på nån bra film me tända ljus och vin och doningar :-P Och självklart en viss person som sällskap :-P

Ett sånt här bord från Mio för 1950 spänn hade inte varit tokigt heller.. Förhoppningsvis mer hållbart än det jag har nu ;) Helst skulle jag vilja ha ett i bok men jag hittar inget snyggt bord i bokanér.




Sen kanske 3 såna här hyllor ovanför soffan med mina dvdfilmer från Ikea för 99 spänn/styck. Snyggt när inte några konsoller syns :) Då får jag bort bokhyllan där alla mina dvdfilmer står nu. Vill ha lite mer plats i vardagsrummet. Så man har plats att rocka när man har fest ju :)

Har även sett en snygg bokhylla från Jysk för 2099 spänn som jag vill ha. Inte för stor och dryg. E så trött på den vita som jag har haft sen 1995 nu..Dags för lite nytt!


Så vill jag ju självklart byta ut mitt stora otympliga databord som jag har nu till den här som oxå kommer från Jysk för 1099 spänn.

Det enda som kostar skjortan e ju soffan så man får verkligen hoppas att man vinner pengar snart så man kan köpa den.. Tror att jag skulle kunna trivas jävligt bra om jag fick till det så här :) Snart har jag ju jobb så då kan man ju börja köpa lite grejer pö om pö, men så otålig som jag e så vill man ju egentligen ha allt på en och samma gång :-P

Till badrummet har jag oxå sett ut en sak som jag vill ha och det e den här från Jysk för 1199 spänn. Nu när jag får så snitsigt badrum så måste jag ju fixa lite snyggt där inne med ju. Får ju lite mer plats nu när jag bara ska ha dusch och inget badkar :)

Som ni ser finns det idéer men oturligt nog inte tillräckligt me pengar till allt :(

Lördag

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.. Lutar väl mest mot att bara ta det lugnt. Ska väl ta en långpromeninx me vovven en vända senare, men annars blir det inge mer.

Igår hade jag och Moa filmkväll.. Först kollade vi på White noise och sen blev det The uninvited. Jag hade sett den första filmen förr men inte Moa, men den andra filmen hade ingen av oss sett tidigare. Vi hoppade till ett antal gånger faktiskt och mitt upp i det ringde en viss person och när han fick höra att vi kollade på rysare så gjorde han allt för att skrämma mej i luren.. Han e en riktig retsticka den där mannen :-P Vi hade inte pratat på några dagar innan för det har varit lite tjafs, men nu känns det bra igen :) Hur som helst så tyckte jag att den senare filmen var väldigt bra och den kan jag tänka mej att se nån gång till..

           

Nu har jag lyckats me konstverket att förstöra mitt vardagsrumsbord alldeles själv,... Den där hyllan som e under bordskivan där man kan gömma en massa saker under e borta nu.. Den brakade i golvet när vi kollade på film så då fick vi ett extra hopp i soffan..haha.. Jaja får väl köpa ett mer stabilt bord som håller för lite fester och sånt..

Nä nu ska jag lägga mej i soffan en stund och vila innan det blir promenix me Felix.


SOVMORGON!!

Så skönt att få sova till halv tio idag :) Sov så gott att jag inte ens hörde att kakelkillen var och fixade efterjobbet i badrummet.. Han e duktig på att va tyst den killen :) Det har inte dom andra lyckats me precis...
Ska ta och gå iväg till den där äckliga duschvagnen och fixa till mej för sen ska Felix få följa me på promenad upp till högskolan för jag ska hämta anteckningar från våran handledare så vi ser vilka små ändringar vi ska göra i uppsatsen.. Känns så härligt att det inte e mycket som behöver ändras :)Ska även skriva ut det vi hittills har skrivit i uppsatsen så det blir lättare att diskutera utifrån våran tidigare forskning och resultatet. Blir så jobbigt att kika på det i datorn medans man skriver.. När det e klart så ska jag och Felix ner på stan och hämta ut hans medicin för det e inte mycke piller kvar i burken nu. Räcker inte tills på måndag så det måste göras idag..


Hej igen..Då var man tbx en vända då.. Har blivit en promenix me Moa och vovvarna ikväll och det bar av till sjön så vovvarna kunde bada, men som vanligt var min goaste Felix en badkruka :( När vi va ute så ringde Malin och frågade om jag skulle vara hemma på kvällen för hon skulle kika in sa hon.. Så det har blivit en hel del skitsnack och även Roomservicetittande.. Fick sån lust att inreda här och byta ut lite möbler.. Speciellt mitt stackars utsatta vardagsrumsbord som inte e det snyggaste nu för tiden..haha...Så vill jag ha en ny soffa och en ny bokhylla och ett nytt databord.. Kan man få vinna mycke pengar nu tack???????? Vill verkligen fixa lite nytt nu ju och det funkar inte utan pengar heller.. Nu snart e det Fråga Olle som e jävligt roligt att kolla på :) Så det blir att dyka ner i soffan under filten igen och bara mysa tills det e dags att sova..

Gonatt

Äntligen och även lite elände...

Kan ju börja me eländet och det e att mina goaste vovve i världen har haft epilepsianfall idag.. Fyra stycken har det varit än så länge och jag hoppas att det e slut på dom nu.. Han kissade ner sig rejält så jag ringde och frågade Moa om hon ville hänga me ut på en promenix me vovvarna så han kunde få bada lite.. Alltid roligare me sällskap och hon och Topsy följde me oss ut en vända =)Slänger in en bild på min lilla badkruka.. För ni ska inte tro att han doppade hela sig heller.. Han kan på sin höjd köra ner hela skallen i vattnet för att ta upp något från botten, men inte fan gör han nå mer heller..hihi. Jaja huvudsaken va att han badade magen och benen som luktade kiss efter anfallen.. När vi kom hem så hörde jag ett väldans jobbigt pipande, som visade sig komma ifrån mittenlägenheten på min våning där ingen bor så jag ringde kopparstaden som fick komma hit och kolla upp det. Det visade sig att luftfuktaren hade satt igång brandlarmet och det kom en gubbe och stängde av eländet som tur va =) Inte ville jag ligga och lyssna på det hela natten heller..



Nu kommer vi till äntligen delen och det e att badrummet e färdigkaklat och även golvet e lagt =) Hoppas jag får min toalett och handfat fort som fan nu och att jag kan få börja duscha hemma i min lägenhet istället för i en snuskig duschvagn där alla e så dåliga att städa efter sig och för att inte tala om att göra rent toaletterna efter sig.. Man kan ju undra hur sjutton det ser ut hemma hos dom.. Vem vet, dom kanske skulle passa bra i programmet Rent hus.. Ser ju inte bättre ut iaf..

Idag har jag och Lina skrivit klart metoddiskussionen och på måndag ska vi skriva det lilla som e kvar och det kommer nog endast ta en dag, högst en och en halv dag. Sen kan vi finslipa lite på den och maila in uppsatsen den 28:e då den ska va inne.. Men tro inte att det blir nån ro för det.. Nej då ska vi börja gå igenom två tjejers uppsats för att vi ska opponera på den i början av juni, närmare bestämt den 3:e.. Hatar att kritisera andras arbeten och så ska dom kolla våran så vi måste även kolla igenom våran så vi vet vad vi håller på med och kan försvara vårat arbete.. Tror inte att det kommer bli så farligt för vi har ju hela tiden varit noga med att skicka det vi skrivit till våran handledare för att få kommentarer om det e något vi behöver ändra på. E därför inte så jätteorolig än iaf, men vänta bara tills den andra juni då vet jag väl inte vart jag ska ta vägen..haha..

Nä nu ska jag ge Felix sin medicin och sen ska vi ut en vända och efter det hem och hopp i säng.. Blir nog förmodligen väckt av en viss person sen inatt men det gör inget.. Han får ringa när han vill!!

Gonatt och sov gott

Hur sjutton

fixar man till bloggen så den blir snygg då?? Någon som vet?? Vill inte ha den som den e nu :( Tråkigt ju!!

Ny vecka

 och ja nog fan e det d! Va helt slut imorse när klockan ringde vid halv åtta. Kanske kan bero på att jag pratade med en viss person till två inatt.. Så mysigt så*L*

Idag har jag och Lina skrivit klart resultatet och även metoden och mailat iväg till våran handledare som ska kolla igenom och se om det behövs ändras på något. När vi mailade in forskningsbakgrunden var det jättelite som behövdes ändras så jag hoppas att det e likadant nu me!*hålla tummarna* När vi var klara me det där rände jag iväg till arbetsförmedlingen och kompletterade min meritförteckning hos dom+ visade intyg på att jag varit på dom ställen som jag skrivit upp. Ska tbx dit den 8 juni för det e första dagen som jag e arbetslös.

Nu ska jag ta det lugnt en vända. Har faktiskt förtjänat det efter allt hårt jobb den här dagen!
kanske skriver mer senare!
Bye

Jaha då var man här igen då!! Kollar för närvarande på Färjan.. Snacka om att en del gör bort sig helt.. Tro om dom verkligen vågar se sig själva i tv sen?? Det hade nog fan inte jag vågat..haha.. När farsan fyllde 50 år så filmades hela festen och den filmen har jag fortfarande inte sett och klarar mej alldeles utan eländet me..haha..
 Väntar på att Hundcoachen ska börja och sen blir det promenix me Moa och vovvarna vid halv tio och efter det ska jag nog faktiskt försöka komma i säng.. Inte för att jag vet om jag lyckas.. E ju rekord om jag kommer i säng före tolv. Vet inte varför jag har så svårt för att lägga mej tidigt..
Nä nu blir det soffan igen innan promenixen.

Gonatt


Söndag

e det idag.. Har väl inte hunnit hända så mycket idag, men igår kväll så var det nära att jag eldade upp köket.. Råkade lägga stekspaden på en varm platta och när jag kom in i köket igen så rök det av bara fan.. Jaja snacka om att man e disträ just nu.. Kan bara skaka på huvudet åt den där situationen.. En viss person kallade mej för klant *s* Han har nog rätt i det!

Pratade me Dorran igår kväll om allt möjligt.. Hade jag haft bil och körkort så hade jag åkt och hälsat på henne en vända..Så hundarna hade fått leka lite och vi hade kunnat prata lite mer skit..

Blev att titta på både  och  igår.. Anne Hathaway var me i båda.. Dom va inte dom bästa filmerna jag sett men ändå sevärda..

Innan jag skulle till och sova så blev det att prata me en viss person i telefon som kan konsten att retas..hehe.. Nå mer säger jag inte :-P Längtar till den 9:e juni så jag får ner till Sthlm igen och träffa personen :)

Som jag skrev lite tidigare så har det väl inte hänt så mycke idag, mer än att jag och Felix träffade Moa och Topsy på våran promenix och då passade vi på att gå till ett litet badställe längre bort och låta vovvarna bada lite.. Felix e en riktig badkruka och vill inte riktigt doppa sig utan står vid strandkanten och kör ner nosen i vattnet och leker, men mer än så e det inte..  Blir nog några filmer idag me kan jag tänka mej. E så trött så jag måste vila upp mej inför en ny vecka me uppsatsskrivande. 
Ska äta lite frukost nu tror jag. Börjar kurra i magen och skallsnurret blir nog bättre om jag får i mej något att äta.
Skriver mer senare!


Det har varit en riktig slödag idag och jag har praktiskt taget legat i soffan hela dagen och haft det bra.. Kollade på som var totalt jävla värdelös, men ändå så låg jag och kollade klart på den..Varför gör man så?????????? Sen blev det en promenix me Felix i solen.. Fixade även lite käk.. Kött, kroketter och go sås.. Fixade så jag har lite kvar tills imorgon me så det e bara att värma när jag och Lina behöver äta lite..

Nu ska jag kolla på en skräckfilm som heter .. Får väl se om jag kan sova efter det + att jag måste ut sista vändan me Felix oxå innan jag ska sova.. Tro om jag vet vad jag har gett mej in på..hihi..

Nope nu får det va nog skrivet här för idag..

Gonatt och sov gott

Jävla telefon

som krånglar.. Ibland vägrar den visa vem det e som ringer och sånt gillar inte jag.. Speciellt inte om man har varit ute och någon har ringt.. Då vet man ju inte om någon har ringt eller inte medans man har varit borta :(
 Jag som e så nyfiken av mej klarar ju inte av detta.. Nope telefonen har blivit helschizo (eller hur fan det nu stavas) Igår funkade det som det skulle, men jag vet att detta har hänt förrut oxå så den lär ju bli frisk snart igen får man hoppas! Jaja om det e någon som har ringt så borde dom ju ha ringt mobilen om det va nå viktigt dom ville! Men nog e det irriterande att inte veta nåt :(

Allt känns då bättre idag iaf efter pratet med en person igår som t om lyckades få mej att skratta och slappna av en vända :) Idag har jag pratat me exet Johnny som har blivit en jävla bra vän.. Vi pratar varje helg och då blir det bara en massa toksnack..

Funderar på om jag borde ha lagat lite mat, men vet inte hur jag ska orka. Snurrar som vanligt i skallen, men inte lika mycke som det har gjort tidigare.. Nu e det mest på morgonen och så innan jag kommit igång riktigt! Kanske ska fixa iordning en hamburgare och sen kolla på  och bara slappa i soffan.. Det går ju fort att göra hamburgare me bröd! Tänkte jag skulle kolla på filmen tidigare idag, men gick ut me Felix en vända i solen istället och väntade me filmen! Så min statusuppdatering på facebook ljög :-P

Nu bär det ut i köket och fixa  så jag kan slappa sen då =) Ha en trevlig dag allihop..

Fredag

är det idag och jag och Lina har suttit och arbetat med resultatdelen i våran uppsats och den delen börjar närma sig sitt slut =) Några av sakerna som vi tagit upp e  och  som är olika metoder som man kan arbeta med när det gäller barnens språkutveckling i förskolan.. Vi jobbade hårt från 9 till 13, då jag blev så hungrig att jag bara fick lov att gå till koppis och köpa dagens lunch som va fläskfilé me gorgonzolasås och strips.. Mums säger jag bara :-P Sen blev det att skriva lite till fram till klockan tre då Lina gick för hon skulle förbi högskolan och lämna igen några böcker som vi använt oss av i våran uppsats..

Tack Dorran för att du hörde av dej idag =) Uppskattar det verkligen.. Det e bara att säga till så ställer jag upp på dej när du behöver det!!

Nu tror jag att jag ska vila lite för jag e som vanligt trött som sjutton :( Skriver kanske mer senare ikväll!

Bye för denna gång!!Ha en trevlig helg allihopa =)

Jaha då e man tbx en vända då. Har varit till konsum och handlat en vända och på vägen dit fick Felix träffa goa Topsy och dom lekte som galningar. Synd att jag inte hade mobilen me mej och kunde spela in dom. Nu kollar jag på  som e jävligt bra.. Gillar den serien och den förgyller fredagkvällarna i soffan!

Har även haft tid att reta upp mej på en person som blir mer och mer konstig.. Trodde inte det om den här personen, men men det e väl som det e! Tur att jag har mina goa kompisar just nu iaf.. Har inte tänkt på det under hela tiden jag och Lina skrev på vår uppsats idag, men nu när jag sitter själv så kommer tankarna snurrande.. Hur fan kommer detta att bli ? Hoppas personen blir normal igen snart!
Nä nu blir det soffan igen!

En stor kram till mina goa kompisar! Tack för att ni finns

Flera

hundralappar fattigare och inte ett dugg jävla klokare efter läkarundersökningen :( Han skyllde på stressen över uppsatsen och jobbsökande.. Reflexer utav helvete hade jag iaf och hittade näsan me pekfingret trots att jag blundade..Duktig kicka *S*  En av halsmandlarna e lite svullen, men det e inge konstigt för jag kände av halsen när jag vaknade imorse. Han ville ta ett halsprov, men si det ville inte Ullis för då blir jag spysjuk så jag slapp det :) Jag försökte få honom att skriva ut  åt mej, men det ville han inte så länge som jag pluggar utan han ska göra det när all stress har lagt sig och jag har blivit som folk igen.. Måste få en rejäl hjälp att få några kilon att försvinna nu och jag ger mej inte förrän jag har fått pillrena utskrivna!

Jag och Lina har suttit och skrivit på uppsatsen som vanligt idag innan det var dags för läkarbesöket.. Det börjar faktiskt likna nånting nu :) Vill att det ska va klart NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU för jag orkar snart inte nå mer! Jag e så glad att jag slipper skriva en enda uppsats efter den här :)

Nä nu ska jag vila lite.. Känner mej trött hela tiden :( Skulle kunna sova dygnet runt för närvarande!!
Kanske skriver mer senare ikväll om något särskilt händer!
Bye


Har varit ute och gått en promenix me Moa och vovvarna ikväll och pratat lite skit och en kråka förfljde oss en vända.. Vi träffade nämligen en tant i Främby som jämt blir förföljd av en kråka som hon har döpt till Kalle..Kråkan lyssnar till namnet me för säger hon Kalle kom nu så gör han det..hihi.. Vilken syn alltså.. Topsy och Felix blev ju bra sugna på Kalle och han flög runt och jävlades me dom och sen landade han uppe på en lyktstolpe och retades ännu mer me våra kära vovvar.

Slänger väl in ett kort på den lilla kraken..haha.



Mattes goaste älskling i hela världen


Topsy gumman



Här e det kärlek på hög nivå som vanligt när turturduvorna träffas



Börjar längta till min säng nu.. E så jävla trött hela tiden.. Beror väl på all stress! Inte lätt så här på sluttampen av utbildningen.. Inte trodde jag att det skulle bli så här jobbigt inte när jag sökte in!

Måste tipsa om en bra men jävligt tragisk bok som heter 14 till salu!! Handlar om en tjej som blir våldtagen och efter det börjar hon sälja sex..Hennes kompis tycker att dom ska testa det. Kompisen slutar efter första gången men Tessan som boken handlar om fortsätter me eländet  :´( Man blir både arg och ledsen när man läser om det hon varit me om, men man kan inte sluta läsa ändå! Jävla peddogubbar som utnyttjar en 15 årig tjej på det viset*grrrrrr* Nä fy fan man skulle ta en slö knivjävel och kastrera dom jävlarna sakta men säkert!

Nu blir det soffan en vända innan jag går ut me Felix sista vändan och sen kryper under täcket!

Läkarbesök

blir det imorgon.. Kan ju börja berätta att jag ringde till vårdcentralen imorse som ringde upp mej och jag berättade att jag varit yr i skallen dag ut och dag in sen i fredags.. säger att det inte finns någon tid förrän den 19:e maj.. Har ni hört?? Jag blev så förbannad och sa åt henne att fy fan vilken jävla vård det e idag alltså.. Sen la jag på luren innan jag skulle till att börja vräka ur mej en massa dumma saker..Grodorna har ju en viss förmåga att hoppa ur min mun när jag blir förbannad..
Jaja jag satt och retade mej på jäveln hela tiden medans jag och Lina skrev ut den sista intervjun och under tiden kom jag på att jag ska fan åka dit till vårdcentralen och kräva att dom tar ett blodtryck på mej.. Sagt och gjort det gjorde jag.. Jag travade in där och berättade om  som jag pratade me på morgonen och hon ordnade så jag fick träffa en sjuksköterska som egentligen har hand om ett annat distrikt.. Hon tog blodtryck på mej som var väldigt bra.. 130 genom 68 tror jag.. Har alltid haft bra blodtryck så jag tyckte att det vore konstigt om det skulle börja balla ur helt plötsligt..
Hon såg iallafall till att jag ska få komma till läkaren imorgon och så ska det tas en massa prover som t ex blodvärde. Sköterskan visste inte riktigt va det kan vara, men hon sa att om man e på väg att bli sjuk så kan viruset sätta sig i skallen, som gör att man blir yr och hon sa även att det kan va stressen som gör det hela. Man e ju inte lite stressad just nu me tanke på att uppsatsen ska snart va inne och det ska opponeras på den och sen allt annat oxå.. Sen e det en till sak me men det vet bara några få utvalda om och så ska det förbli..

Man skulle väl kanske ha flugit in i tevens värld och gjort ett besök hos den här mannen -------> Han skulle ju helt klart hitta orsaken till min ständiga fylla, som börjar bli jävligt jobbig nu! Jag behöver då inte dricka nå öl iaf för jag e full i skallen ändå!

Mycket....

som händer nu och jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka för närvarande :(

Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag måste ut me Felix nu och sen sova!!
Gonatt


Alldeles

för mycke nu för tiden tycker jag.. Skriva uppsats, söka jobb, skriva in sig på arbetsförmedlingen,badrumsrenovering och oroa sig för pengar eftersom man e en jävla fattig student.. Vill bara att skolan ska va över nu så jag kan få ett jobb och normal ekonomi.. Snacka om att jag verkligen LÄNGTAR efter det!!

Yr som fan i skallen e jag me :( Har varit det sen i fredags och det känns som jag har en ständig fylla som pågår där uppe..Snacka om billig fylla :-P Funderar på om jag kanske skulle försöka ta mej i säng i tid för en gångs skull.. Dom har ju börjat riva andra badrum i porten nu, så nu ska det stimmas så förbannat igen några dagar:(

Jag och Lina får lov att sitta hos mej imorgon och skriva ut våra intervjuer för hon har ingen stereo där man kan lyssna på band, vilket jag har och eftersom vi fick lov att lämna tbx bandspelaren till högskolan idag, så får vi lov att sitta hos mej i allt väsen och försöka skriva ner allt lärarna har sagt i intervjuerna.. Jaja det går säkert bra..
Har haft en riktigt trevlig snygging här i lägenheten idag som har fixat me fodret till dörrkarmen.. Trevlig e han me och Felix e helgalen i honom..haha.. Alla blåställen e väl trevliga men den här han e extra trevlig :-P

Nä nu ska jag ta och gå ut me Felix så jag får lägga mej och sova så jag orkar va en imorgon!!


Fredag

Idag har jag varit ner på arbetsförmedlingen och anmält mej som arbetssökande.. Dom blev lite imponerade av att jag redan va igång me jobbsökandet och att jag ska tbx till ett ställe i juni =)
Satan va duktig jag e :-P

Sitter och väntar på att Moa ska dyka upp så vi kan ta en kvällspromenix me vovvarna och prata lite skit.. Drygt att bara sitta hemma och dega i soffan :( Har väl inte hänt så jävla mycke här idag mer än att mitt badrum börjar närma sig att se ut som ett badrum igen.. Var en snygging här idag som satte in en dörrkarm och snacka om att ingången har blivit bredare nu.. Handikappsvänligt me andra ord!! Sen blir det inge badkar utan bara dusch.. Det e nog bra det om Dorran tar me sin gubbe hit på fest igen.. Sist han va här så ramlade han ju i badkaret och drog duschdraperiet me sig..haha vilken syn..  Mitt bord åkte på en omgång me..hehe.. Jag har ju även smällt till bordet en vända en gång när jag skulle måla och den där saten som rollern ska sitta på jävlades.. Drämde den i bordet så finns det ett märke i bordet som ser ut som en liten fisk om man tittar noga.. Stackars mitt bord som råkar ut för elände jämt..hehe..

Nä nu ska jag lägga mej i soffan tills Moa dyker upp!
Bye

Intervjuer

Hela den här veckan har bestått av intervjuer.. Först blev jag grillad på mina arbetsintervjuer och igår + idag har jag och Lina intervjuat lärare till våran uppsats.. En lärare har inte tid att bli intervjuad så vi vet inte riktigt hur vi ska bete oss men vi får väl skriva att en drog sig ur pga tidsbrist.. kan ju iaf hoppas på att många av enkäterna kommer in så vi får ett brett undersökningsmaterial att luta oss emot när vi ska börja diskutera och dona sen.. Nästa vecka på måndag ska vi ha vår sista intervju och sen resten av veckan ska vi sitta hemma hos Lina och analysera det vi har fått fram och skriva för fullt.. Blir väl att sitta mellan 9-16 som när vi skrev forskningsbakgrunden.. Då jävlar fick vi mycke gjort när vi hade sån disciplin på oss =)

Har pratat me en viss person ikväll en vända + att jag och Malin har varit iväg och käkat ikväll + varit iväg till Sundborn och hämtat hennes bortglömda jacka som hon saknade.. Finns en sak som jag funderar på, men jag lär få svaret om nån vecka.. Jaja det visar sig.. Kan inte skriva mer om det här...

Blir nog en tidigt kväll för jag e som fan nu! Ska upp tidigt imorgon och cykla upp till högskolan och träffa min seminarieledare en vända..

Bye for now!


Sthlms resan

Nu känner jag att jag varit riktigt slö me att skriva här, men har faktiskt inte haft någon ork.. Iaf så kom mina päron och hämtade Felix i söndags så jag kunde sticka till Sthlm på måndag.. Åkte 07.40 me bussen och kom fram vid 11.. Trodde att en viss person skulle möta mej men han låg hemma och sov den rackarn.. Han sa att han skulle komma inom en timme och jag hittade faktiskt till rätt spår i tunnelbanan.. Kände igen mej sen förra gången jag var där.. Klockan blev halv ett och han kom väl inte.. När jag ringde upp honom så hade han somnat om. Kan ge mej sjutton på att han gjorde det me flit så jag skulle lära mej att hitta dit själv...Jaja jag hittade till den platsen jag skulle hoppa av och sen kom han faktiskt och mötte mej.. Vi gick bort till hans morsa för att ta reda på vart förskolan låg som jag skulle hälsa på morgonen efter.. Hans morsa var riktigt trevlig.. Hon tog även fram busstider åt mej så jag skulle kunna ta mej till Hässelby, dit jag skulle på eftermiddagen dagen efter.

Hans kompis kom dit efter ett tag och vi gick iväg och käkade en vända, för att sen återvända till hans morsa där jag hade lämnat min väska.  Efter en stund gick vi hem till honom och satt där och pratade och kollade på tv.. Vid 22- tiden åkte hans kompis hem och då fick vi va själva för första gången sen jag anlände = myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys ;)
Vid halv ett på natten somnade jag och va bra nervös inför morgondagen.

Tisdagmorgon var en nervös morgon.. Duschade och fixade till mej, men nån frukost fick jag inte i mej. Testade me en macka men den höll på att komma upp lika fort som den kom ner så jag gav upp och ringde till Malin för att lugna ner mej lite.  Jag hittade till förskolan och fick träffa chefen som var jättetrevlig. Hon kommer att höra av sig till veckan om hur det blir.. Hon skulle träffa 3 till.. Fick även en rundtur på förskolan för att se vad dom höll på me där.
Sen bar det iväg hem till honom igen som låg och sov.. Väckte honom efter ett tag för att hinna me lite mys..hihi.. Han frågade om jag skulle komma förbi efteråt, men det skulle jag ju inte hinna eftersom jag fick lov att hem och hämta min älskade vovve hos Moa som hade honom sen 17 på eftermiddan.
Hittade till Hässelby och stället där jag skulle träffa två chefer samtidigt och efter mycke prat så sa dom att dom ville att jag ska komma tbx den 9 juni för att få en rundtur på förskolorna där dom behöver personal.. Så det låter lovande me jobb där där kan man väl tänka sig.. 
Kom tbx till centralen lagom så jag missade tåget som gick 16.55 eller va fan det va.. Köpte en biljett till nästa tåg och hann me att köpa en hamburgare och gå på toa innan tåget skulle gå.. Bråttom va det för det tog en jävla lång tid att få en biljett kan jag lova.. Sån jävla kö alltså :(

Vid 21 var jag hos Moa och hämtade Felix och gick hem och landade i soffan.  Va skönt att va hemma igen men myset saknade man ju förstås.. Pratade me honom en vända innan jag skulle sova sen!

Förlåt Annika och Dorran att jag inte ringde igår men jag va helt slut på vägen hem och batteriet va dåligt :( Nu har ni fått reda på hur det gick iaf.

Nu måste jag käka lite frukost för jag och Lina ska snart iväg och intervjua lärare för våran C-uppsats!!

 Bye

Trött

efter att Felix hade en riktigt anfalls natt natten som var :( Sov nog kanske bara en eller två timmar på hela natten..Vid halv nio kom det två killar och skulle fixa me badrummet.. Spackla och dona och jag kände mej helt knäckt.. Har ju inte kunnat vila nå under dagen heller eftersom dom har sprungit här titt som tätt.. Min goa Felix har varit som en zombie han me.. Fick ju lov att ge honom en extra dos så han har varit full här och inge rolig alls att ut och gå me.. Första vändan vi var ut idag så stannade jag till vid några av blåställen som satt och solade och ville klappa min goa vovve.. Då lägger sig Felix ner och det tog fan en hel kvart innan jag fick upp honom igen och då fick jag verkligen dra hem honom..
 
Felix har varit orolig hela dagen så jag har fått lov att släpa me honom varje gång jag skulle till tvättstugan ikväll me.. Gullungen vägrade vara själv! Han får panik om jag lämnar honom utom synhåll när han har haft sina anfall!!
Satan va mycke tvätt jag hade då.. Kändes som den vägde flera ton, men nu e allt rent iaf och jag har rena underkläder tills jag ska iväg till Sthlm på måndag..Har fått en bra vägbeskrivning av dom som ska träffa mej i Hässelby och även ett telefonnummer så jag kan få tag i dom om jag villar bort mej ändå..haha..

Nä nu ska jag ta och gå ut me vovven och sen krypa under täcket och sova! Förhoppningsvis får man sova inatt!

Slänger in ett kort på Felix och min goa brorson Elias


Och även ett till på fasters lilla pussgurka!! Saknar den ungen så mycke.. Måste nog till Mora och pussa på honom snart!!


 och sov gott!!

RSS 2.0