Nervös

Har kanske en lägenhet på G på Kungsholmen.. Kruxet e att mamman till han som äger den måste prata me föreningen först innan hennes son kan hyra ut den till mej.. Hon mailade dom igår och jag har fortfarande inte hört något idag.. Med min vanliga otur så går det väl åt skogen. Killen har hyrt ut så många år att han bara får hyra ut den till sista januari och sen inge mer. Just nu bor en kompis till mej i lägenheten och ägarens mamma vågar inte låta mej hyra den innan hon vet att det e ok me föreningen. Så håll tummarna nu för jag behöver verkligen en lägenhet och under ett halvår har jag ju möjlighet att hitta nytt boende.. NERVÖST som fan e det nu kan jag lova iaf :( Håll tummarna nu, ni som läser detta.

Idag har mina päron och min yngsta lillebror varit hit och hjälpt mej att köra en massa saker till tippen och även skruvat ner mina takfläktar och även mitt barbord i köket så det e nere tills det e dags för flyttgubbarna och börja flytta åt mej. Farsan upptäckte att elektrikerna har misshandlat fläkten i sovrummet när dom skulle byta ledningar och doningar så jag ringde självklart upp Kopparstaden och sa som det va och att dom får ersätta den för den funkar inte riktigt som den ska och det har den ju gjort innan elektrikerna misshandlade den. Jävla hantverkare som inte kan va rädd om andras saker :( Såna där kan man fan inte lämna själva i lägenheten medans man e borta.. Går inte att lita på dom alls..

Så funderar jag hur sjutton jag ska göra me Elvis för han kan inte följa me till Sthlm så länge jag inte har ett förstahandskontrakt.. Och Petra har lovat att hon ska ta honom, men nu får jag inte tag i henne.. Har hon ångrat sig måste jag nog låta honom somna in om jag inte får tag i en annan som kan ta gomissen åt mej :( E det nån som känner sig manad att ta min älskling så hojta.. Det ska ju så klart vara någon jag känner och litar på för inte ger jag honom till nån som jag inte känner.. Vill veta att han får det bra dit han kommer ju!


Lägger väl in en liten bild på goa Elvis idag då!


Nu ska jag ta och glo på tv en vända! Hörs en annan dag!

Falu Cruising =)

Jävlar vilken rolig kväll det blev :) Mycke roligt folk träffade vi oxå!! Malin kom hit efter att hon slutat jobba och vi käkade lite och gjorde oss iordning för fest!! Vi såg fram emot att rocka till John Lindberg Trio. Det e alltid röj när dom står på scenen =) Nu blir det lite kort från kvällen!

Börjar me lite fina bilar då!



Jaha då kommer vi till lite folk som jag och Malin träffade då!!

 Thomas som jag inte träffat på flera år!!En rolig kille det där =)


Carina haffade oss en vända på vägen till Coppermines klubblokal!


Så fick Malin oxå hamna på bild!


En tjej från Sundsvall som rockade me oss på klubben!


Bröderna Larsson.. Alltid lika skoj att träffa dom!


En riktigt trevlig kille som vi pratade me! Har för mej att han va från Falun!


Jag och Malin en vända då!


Malin och två trevliga killar som vi träffade på!


Dom här killarna var från Sthlm och trevliga som fan att prata med!

Nu till dom som spelade på klubben då!

John Lindberg trio

       
                                    

Sure Shots från England!

Jag och Malin var nog inte här hos mej förrän runt 4 på morgonen. Om inte senare för man har ju inge vidare tidsbegrepp när man har druckit :-P
Nu bär det av till bolaget för det ska tydligen festas ikväll me!!Min gamla granne vill att jag ska hänga me en vända, så jag gör väl det då. Fast helst skulle jag ju vilja va i Bollnäs i helgen och rocka på Summer meet istället. Tyvärr räcker inte pengarna till det när man ska till och flytta snart!Får bli nästa år istället!

Bye

Äntligen sol och cruising =)

Det kunde inte kännas bättre när jag vaknade och såg solen skina in i sovrummet!!Speciellt eftersom det e cruising här i falun idag =) John Lindberg trio spelar både på torget och på klubben senare på kvällen! Har varit ner på stan en vända och handlat på bolaget åt mej och Malin.. Måste iväg på konsum en vända me eftersom jag glömde köpa matlagningsgrädde när jag ändå var nere på stan.. Det man inte har i skallen får man ha i benen. Ska nämligen laga mat åt mej och Malin så vi kan käka när hon kommit hit efter att ha jobbat klart!



Skriver mer imorgon! Har inte tid nu för nu snart ska det rockas =)
Bye

Funderar

hur lång tid det kan ta för Universal telecom att få fram ett mail till mej?? Pratade me dom vid 11 tiden idag och hon sa att mailet med mitt nya användarnamn och lösenord skulle komma under dagen..Det som jag har nu krånglar nämligen så jag kan inte logga in mej :(
 Jaha här sitter jag och klockan e snart 15 och det har fortfarande inte dykt upp något mail från dom :( Hade ju helst velat få igång mitt virusskydd igen så fort som möjligt. Min andra licens hade gått ut för det var tydligen ett år sen jag fixade det.. Inte skickar dom nå mail och meddelar det heller :(
  Jaha det här blev ju rena klagomuren för en liten stund.. Man måste ju få klaga ibland me!

Idag har jag inte en aning om vad jag ska hitta på????????? Tråkigt väder e det me så man vill ju inte gå ut mer än nödvändigt heller.. På onsdag e det cruising och då har jag och Malin tänkt att vi ska festa till det lite. Måste fixa fram lite pengar tills dess bara. Får ju inga förrän på fredag :(  Det blir då inge Summer meet för min del i sommar. Har varken tid eller råd me det synd nog.. Hade ju velat träffa min gammelvovve Tyson en vända innan jag flyttar till Sthlm. Får ta en vända dit sen när jag har bott in mej lite i Sthlm och kommit in i jobbet.  Kanske skriver lite mer senare!

Slänger in en bild på brorsans tjej Anna me mina vovvar Felix och Tyson.. Tomt som fan utan dom, men Felix har det bra där uppe och Tyson trivs bättre ute på landet än i en lägenhet i stan. Känns som jag har gjort det bästa valet för mina älsklingar!


Bye

Pudlarnas

nya skiva e faktiskt förbaskat bra :)  Sitter och lyssnar på den i väntan på att städlusten ska infinna sig.. Om den nu gör det nån gång???E ju inte så lockande när man ändå ska flytta snart. Vill till Sthlm redan nu. Ser verkligen fram emot att flytta och börja nya jobbet och träffa nya människor :)

Måste ringa universal telecom och fråga vad fan som har hänt me mitt virusskydd.. Det står att licensen har tagit slut trots att jag betalar för det varje månad *grr* alltid nåt som ska krångla minsann.. Måste även se till att jag får ha telefon och bredband på vilande tills jag får en egen lägenhet. Mycke att fixa me innan flytten.

Igår blev det bara soffläge för min del. Var helt slut efter fest både på onsdag och fredag. Som vanligt var det bara skit på tv oxå. Typiskt alltså :( Nä tro om man ska fixa fram lite städlust nu då!

Så blev det en liten bild på grabbarna som jag lyssnar på för tillfället! *mums*

Bye

Rolig vecka :)

Var länge sen jag haft så jävla roligt faktiskt och det trots att min älskade vovve springer bland änglarna där uppe i det blå. Kände att jag behövde komma hemifrån så jag tog och for till Mora och var där mellan måndag-fredag :) När jag kom till mina föräldrar så käkade jag lite och sen lånade jag morsans cykel och åkte till Malin en vända. Snacka om att jag blev kär i hennes goa Bellman. Ska verkligen ha en sån vovve om nåt år. En riktig gosig nalle, men kanske inte en passande knähund trots att Bellman tror att han e det :-P

Goa Bellman


Det var jätteskoj att umgås me Malin. Har ju inte blivit så mycke när man har pluggat, men nu kanske vi kan skärpa oss.  Dagen efter så for jag och Monne till Rättvik och kollade på The Poodles..Mmmm vilka snyggingar :-P Dom uppträdde på Tisdagskul. Efteråt signerade dom skivor så jag fick ju bara lov att köpa en skiva då.. Lyssnar på den nu och jag gillar den jättemycke :)

Här e Pudlarna :)


Snyggingen


Killarna signerar min skiva!


Måste säga att killarna var förbannat trevliga :)

På onsdagen så blev det grillfest hemma hos Britta och jävlar va roligt vi hade.. Malin hade lite problem me att hålla koll på vem som e Nicole Kidmans man...Haha.. Jaja det måste nog upplevas live för att man ska fatta det hela..Roligt fick vi iaf! Vid 21 tiden åkte vi iväg i Brittas raggarbil.. Bara brudar var det i bilen och vi spelade Eddies låt Jag har en stor kuk för allt och alla kändes det som.. Kanske lite fel låtval eftersom det inte fanns en enda kuk i bilen..hehe..
Vi åkte nere på Kajen och där såg vi ett gäng turkar eller va det var och Malin skrek Babuscha rakt ut och alla vek sig av skratt och hon förstod inte varför vi fick så roligt. Tills sist fick jag väl ur mej att det e ju för sjutton ryska och hör inte ihop me turkar..Hon e go gumman, hon får en alltid att skratta alltså :) Vi hamnade till sist i Våmhus där vi skulle se Larz Kristerz. Mycke folk var det där och jag träffade en hel hög folk som jag inte sett på evigheter. Riktigt skoj :)




Jag och Monne kikade in till Stefan när han höll på me sitt dragspel..Lite förvånad blev han nog hihi..


och Monne överföll honom en vända :-P

Larz kristerz rockar för oss



Träffade Jörgen en vända i öltältet. Alltid lika roligt att träffa honom.


När det var slut så drog vi brudar iväg genom Våmhus och hamnade på efterfest hos någon. Har inte en aning om vem, men vi drog snabbt vidare till Malin och Monnes bror på efterfest istället och där var det livat, men Britta var en aning trött så vi åkte hem efter en stund. Vid Valles så dog bilen och det var tydligen någon kabel som hade dragits ur. Jag hade ju nära hem till mina föräldrar så jag gick dit och la mej och sov.. Dom andra brudarna fick tydligen åka postbil bort till Britta så hennes gubbe kunde ta sig bort till bilen och fixa me den..

Vaknade upp på torsdagen och var faktiskt inte ett dugg bakis :) Jävlar vilket åskväder det var där en stund..Det small och dånade en bra stund. Den dagen gjorde jag inte så mycket. Tog det mest lugnt och läste en tatueringstidning och myste i soffan. Var meningen att jag skulle ha åkt bort till Annika men jag orkade inte och det var väl tur det för hon hade varit så slut efter jobbet ändå. Igår åkte jag hem vid ett tiden och när jag kom hem var det bara att fixa till lite och sen ner på bolaget och sen cykla hem till min gamla granne och vi drack grogg och pratade en massa skit. Hamnade nere på stan sen och på natten så hamnade jag på efterfest tillsammans me Linda som jobbar på konsum och jävlar va roligt vi hade :)När jag kom hem på morgonkvisten efter en vinglig cykeltur så ringde jag till en viss person och sen efter det somnade jag. E lite bakis idag kan jag lova. Måste nog gå och köpa nåt att stoppa i magen nu.
Bye

Söndag!

Idag sov jag till 12 och då blev jag väckt av Jehovas vittnen visade det sig.. Som tur va hittade jag inte morgonrocken i tid så dom orkade inte vänta på att jag skulle öppna utan lade en värdelös lapp i mitt brevinkast. Varför kan dom inte behålla sin värdelösa religiösa dynga för sig själv och sluta störa andra som inte e ett dugg intresserade? Jag har inget emot religilösa personer bara dom håller sin tro för sig själva och inte försöker pracka på mej sitt jävla skitsnack :(

Har färgat håret idag! Denna färg blev det.....Rich rose 546 heter den! En favorit hos mej, men det kanske e dags att byta snart och testa nå nytt?? Har även pratat me en viss person en vända idag. Han ringde när han vaknade på em :) Han får mej alltid på bra humör!!

Fick höra en sorglig sak idag! Skickade ett mess till Moa och hon skrev att hennes älskade vovve Topsy somnade in idag :´(  Hon blev 10 år och blev väldigt dålig den lilla stackarn! Lider me Moa för jag har ju själv gått igenom samma sak den här veckan och vet precis hur det känns när ens goa vovve måste somna in :(

Nu ska jag kolla klart på filmen "Till våra barns försvar" som handlar om en kvinna som hjälper polisen att sätta dit pedofiler genom att låtsas vara en 14-årig tjej som chattar me äckliga gubbar på nätet.  E faktiskt ganska bra!

Imorgon blir det klippning. Ska bli så skönt att få det kortare igen :) Ser inte klok ut i skallen för tillfället :(

Slänger in en bild på goa Topsy som nu springer runt me Felix bland änglarna och mår gott!



R.I.P Topsy!

Bye

Finns inte....

så mycke att skriva om idag.. Hade svårt för att somna igår och sist jag kollade på klockan var hon halv fem på morgonen. Vaknade igen vid tolv och har inte gjort ett jävla skit idag. Klädde inte på mej förrän vid 18 tiden. Eftersom det inte finns nån Felix längre behöver jag ju inte gå utanför dörren om jag inte vill det.

Har faktiskt suttit och kollat på nätet en vända..  Jag har kollat på Berner Sennen hundar. Det blir nog att skaffa en sån om nåt år när jag har fått en egen lägenhet nere i Sthlm. Man smälter ju när man ser dom små nallarna. Har lånat några bilder från http://www.bernertjejerna.se/Berthasprivatagalleri.htm. Kolla här får ni se vad sött :)





Kan man göra nå annat än smälta när man ser en sån liten och söt nalle?????Det som e bra e att dom e ju så jävla fina som vuxna me. Jag älskar ju stora hundar så det e ju en perfekt hund för mej!

Nä nu ska jag se om jag hittar nå bra att se på tv!
Bye

Bakis i dagarna två

Kan inte fatta att det jämt blir så när jag festar me Petra..haha.. I onsdags så klarade jag inte av att va ensam i lägenheten eftersom jag saknade min vovve så förbannat så jag ringde till Petra och vi bestämde att jag skulle åka ut till henne i Enviken och dricka lite öl och prata skit. Sagt och gjort så gjorde jag det. Tog cykeln och trampade ner på bolaget och sen blev det bussen till Enviken.Vi hade skitkul. Behövde verkligen det efter tisdagens hemska upplevelse på djursjukhuset...Senare på kvällen dök Linus (petras gubbes son) upp tillsammans me sin tjej och dom började dricka öl dom me. Jag var uppe längst för jag joddlade me Annika i en timme när dom andra var så tråkiga och skulle sova.

Dagen efter var jag jävligt seg.. Det blev värre och värre senare på dagen. När Petra skjutsade hem mej så trodde jag ärligt talat att jag skulle spy. Bilfärden från Enviken kändes väldigt lång kan jag lova :( Hon skjutsade hem mej hit trots att min cykel stod nere på stan. Hon skulle nämligen få hundmaten av mej som fanns kvar här och jag hade ärligt talat aldrig orkat cykla hem me den heller.. Vid 18.30 kom det 2 personer och skulle kolla på lägenheten och jag visste inte hur jag skulle genomlida det hela, men det gick väl och inte nog me det så kom en granne ner och undrade om jag kunde hjälpa henne me hennes nya tv. Hon fick inte till kanalerna och det var inte så konstigt för hon använde inte rätt fjärrkontroll.. Vilken tur för mej att det var så enkelt för då kunde jag snabbt kuta ner och lägga mej i soffan igen.

Idag skulle jag ner på stan och fixa och dona och tänkte även att jag skulle ta hem cykeln på samma vända, men det visade sig att jag hade tagit fel nycklar me mej och cykelnyckeln låg ju självklart hemma. Det var bara att ta bussen hem igen. Senare kom jag på att det kanske inte var så smart att lämna cykeln nere på stan under en helg så då blev det en till bussfärd och innan så kollade jag väldigt noga att jag hade rätt nyckel me mej denna gång. Passade även på att köpa hem 5 öl eftersom jag kände att baksmällan fortfarande var kvar och spökade. Det e lugnt ändå här. Har bara druckit 2 stycken och har pratat me Åsa och sen även Johhny i telefon. Har messat me en viss person som skulle iväg och jobba natt på en bar som han brukar göra ibland. Så han åkte från ett jobb till ett annat. Därför hann vi inte prata nå idag :(
Jaja det finns väl en morgondag me då vi kan prata istället. Nu ska jag nog lägga mej och sova en vända tror jag.


Petras dotter Fia


Linus


Linda tokar till det


Petra


Gonatt och sov gott

Så tomt så tomt :(

utan min livliga och gosiga Felix här hemma i lägenheten. Igår var det den värsta dagen i mitt liv. All väntan innan klockan skulle bli fyra då min älskling skulle få somna in. Försökte göra dagen till en rolig dag för honom. Kastade hans favoritpipboll över hela lägenheten och han sprang som en galning efter den. Hur glad som helst var han. Malin var så snäll att hon slutade tidigare för att kunna följa me mej till veterinären så jag skulle slippa gå dit själv.  Tack Malin. Du ska veta att jag uppskattar det hur mycke som helst!

När vi kom till djursjukhuset så tänkte jag att det här kommer inte bli roligt eftersom dom hade lovat att han skulle få somna in ute, men nu regnade det ju så det fick ju lov att ske inne ändå :( Var så nervös för jag vet ju vilken panik han alltid har fått när det varit dags att gå in i undersökningsrummet. Fast den här gången blev det inte det. Han gick in hur lugnt som helst. Precis som han verkligen ville somna in. En tjej kom och gav honom lugnande så han skulle somna innan det var dags för den sista sprutan. Han låg me huvudet i mitt knä och jag klappade honom hela tiden. Sen kom tjejen igen och satte en kanyl på min älskling och gick sen för att leta efter veterinären, men hon var upptagen så då frågade tjejen om det gick bra att hon gav den istället så jag skulle slippa få det så utdraget. Jag sa att det gick bra för jag ville att Felix skulle få flyga till änglarna utan att behöva vänta på en seg veterinär. Han drog sina sista suckar och sen var min älsklings liv över. Satt kvar där en stund,och sen gick jag och Malin och satt oss i bilen och det var som luften flög ur oss. Jag ville inte hem så vi åkte till Donken och köpte glass och mikshake. Hade inte kunnat få i mej nån mat så det fick bli nåt som var lättsmält. Sen blev det Maxi och efter det så skjutsade Malin hem mig. Kändes så konstigt att gå in i en lägenhet där jag aldrig mer kommer bli mött av en superglad Felix när man har varit borta en vända. Ingen hund som behöver ut på kvällen eller morgonen. Vad fan ska man göra nu då? Tur att man ska flytta så man slipper bo kvar här bland alla minnen. Moa och topsy kom förbi en vända me en styrkesup åt mej. Tack vilka änglar ni e! Det behövdes.

Vill även tacka för alla kommentarer på Facebook som värmde nå otroligt mycke mitt i allt elände.



R.I.P min älskade vovve!

Ser inte fram emot imorgon :(

Det är nämligen då min älskade lilla vovve kommer att somna in :´( Har tagit det hemska beslutet efter hans senaste anfall. Då hade han nämligen 5 anfall på raken och dom kom tätare än vanligt och han hade även problem att andas efter anfallen :( Dagen efter var han vinglig och kunde knappt stå på benen. Inget hunddagis tar emot honom heller nere i Sthlm tack vare dom täta anfallen och det verkar som inte veterinärerna kan lyckas hitta en dos som passar honom och gör honom anfallsfri. Kan nästan tycka att dom e inkompetenta dom jävlarna :(  Tack vare det blir jag utan hund nu. Endast fem år gammal e min bebis och jag kommer att förlora honom.

Nu ikväll och imorgon innan det sker ska vi passa på att mysa så mycke som möjligt och jag ska även göra promenaden till djursjukhuset till ett roligt äventyr. Försökte få dom att komma hit och låta honom somna in där han e trygg, men det gick ju naturligtvis inte för sig :( Dom gick me på kompromissen att låta honom somna in utomhus så att han ska slippa paniken som han jämt får när han ska in till undersökningsrummet. Jag vill inte att hans sista minuter ska vara panikartade.  Fan va jag älskar min lilla bebis.


Varmt

som fan har det varit idag me.. Fast det hindrade inte mej från att rensa bort lite skit från lägenheten.. Imorgon ska jag ta och torka golven och sen ska jag bara slappa.. Ska ta och gå bort till sjön och slänga både mej och Felix i vattnet en vända.. Behövs i denna värme..

Har haft rena paradiset här på baksidan idag.. En massa fina tatuerade killar me bara överkroppar har satt upp byggställning inför att huset ska målas..Snacka om att jag tog en paus från rensandet och satt mej på balkongen och läste en vända och smygkikade på läckerbitarna som jobbade hårt :-P Min granne kikade förbi ikväll och lånade datorn så hon kunde betala sina räkningar och vi satt och pratade skit en stund innan hon kilade upp till sig. Har även pratat me en viss person ikväll som var så slut efter att ha jobbat i denna värme så han skulle lägga sig tidigt..

Har läst klart min braiga bok idag medans jag satt på balkongen så nu har jag börjat på en ny. Martina Haag har skrivit den och den heter I en annan del av Bromma.. Verkar rolig faktiskt. Har läst hennes andra böcker me + att jag kollade på filmen Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra). Helt sevärd film om ni inte har sett den än! 


NU blir det soffan och tv en vända innan jag ska ut me Felix och sen krypa under täcket och läsa en stund!
Bye

Trevlig kväll!!

Japp det blev det.. Hamnade nämligen nere på Slussen där John spelade. Det var minnesstund för ägaren som dog för ett tag sen..Var riktigt gott me en stor stark och en ost och skinksallad i värmen.. John Lindberg kom dit en vända me och hejade och var så trevlig så :) Dom ögonen kan man verkligen drunkna i :-P Och vilken häck sen då..hihi... Fast det spelar ingen roll hur snygg han än e.... Finns bara en person som gäller för min del ändå :)

Har även hunnit me att säga upp lägenheten idag och varit in på arbetsförmedlingen och fixat me flyttbidrag.. Dom kommer att betala en flyttfirma som kör mina möbler till Sthlm. I början kommer möblerna få magasineras tills jag får tag i en egen lägenhet. Ska kontakta dom imorgon så jag får reda på hur mycke det går på att ha möblerna hos dom. Kommer endast ta me mej det viktigaste som kläder och mat till en viss person som jag kommer att bo hos under tiden jag väntar på lägenhet.

Slänger in lite kort från Slussen!
 John säger skål!!


John igen...


Richard rockar me basen!


Richard och John!



Richard och John igen!



Richard



Nu ska jag käka lite glass och sen ska jag krypa under täcket och läsa min braiga bok en vända innan jag somnar!
Bye och gonatt

RSS 2.0