Mår inge vidare

Har så jävla ont i bröstkorgen (eller hur fan jag nu ska beskriva smärtan) när jag andas och rör mej.. Känns lite läskigt faktiskt :( Har tagit värktabletter och ska till och lägga mej nu så jag klarar av att jobba imorgon, för inte fan tänker jag va hemma från jobbet inte. Gonatt!

Länge

sen jag skrev något nu ser jag, men har varken orkat eller haft tid att tänka på bloggen på sista tiden. E i Falun och fixar lite, men åker hem till Sthlm imorgon vid 17.32 eller nåt sånt. Ska bli skönt att få sova i sängen igen. På måndag stänger jag förskolan 17.45 och efter det e det kurs om barn med annat modersmål och hur man jobbar med språket. Den slutar inte förrän 20.00, så den dagen kommer bli lång som fan. På tisdag öppnar jag vid 7 och då slutar jag faktiskt tidigt, så jag kan gå hem och sova lite middag för det lär jag behöva. E hur trött som helst känns det som. Nu ska jag ta och kolla på lite tv och sen sova. Imorgon ska jag umgås me Moa innan jag sticker tbx. Måste ju spana in hennes nya lägenhet nere på stan. Träffade henne en vända idag me, men det blev bara en kortis. Har även pratat me mitt ex Johnny i helgen som jag alltid brukar göra.. Han ska ju iväg en månad och jag kommer ha abstinens under den tiden när vi inte kommer prata för det har ju blivit en tradition sen det sket sig mellan oss. Han e en underbar kompis som jag alltid kommer att ha kontakt me även när jag träffar någon ny kille.

Gonatt

Sovmorgon

Det e inte länge sen jag vaknade, men har då hunnit plocka ur diskmaskinen och släppa ut katten Nisse (pisse päronpung) som sovit bredvid mej hela natten.. Tyckte att han kunde hålla sig inne inatt oxå. Gjorde samma kupp mot honom natten innan. Han e ute och ränner jämt ändå och lite sällskap vill man ju ha. Nu ska jag strax ta och köra igång snabeldraken en vända tänkte jag. Det behövs!

Kollade på Idol igår och den där killen, Erik Grönwall fick mej att rysa direkt han öppnade käften och började sjunga Skid rows gamla låt 18 n life.. En liten kopia av Sebastian Bach som sjöng i Skid Row förr.. Lyssna alltså.. Helt underbar och juryn älskade honom oxå :)

Dom här senaste dagarna har jag varit så slut efter jobbet att jag inte orkat skriva nå alls.. I torsdags var det APT möte och när jag var på väg hem så kändes det som skallen skulle sprängas i småbitar.. Har väl aldrig varit i säng så tidigt som 21.30, men det var behövligt alltså. Fick ett samtal från flyttkillarna igår som frågade om vi skulle ta flytten på söndag istället, för då slipper jag ju ta ledigt från jobbet och det nappade jag direkt på. Det e så många som e sjuka på jobbet just nu att jag hade lite dåligt samvete att jag skulle va ledig nu på måndag för flytten och mina jobbarkompisar får slita som djur..Då får jag ju hit mina saker en dag tidigare :) Behöver mina andra skor nu, för mina benhinnor har sagt upp sig nu när jag går i dom få skorna jag har här i Sthlm. Benen blir alldeles stumma och till slut orkar jag knappt lyfta på benen för det gör så jävla ont :( Nån som vet hur man beter sig me benhinneinflammation? Blir tokig på det här snart! Jag vill ju kunna ut och gå långa promenader och det e ju kört så länge benhinnorna krånglar så här :( Kanske blir bättre när mina andra gympadojor kommer, men man vet ju aldrig!

I december ska jag och några jobbarkompisar gå och kolla när AIK och Mora IK spelar.. Var så länge sen jag var på hockey nu. Då blir det Moratröjan på kan jag lova.. Tro om man vågar stå i AIKklacken me Moratröjan?? Eller får man stryk av dom??haha.. Även om jag skulle va utan den så lär det ju märkas att jag hejar på Mora när dom gör mål.. Jag blir ju den enda i den klacken som blir lycklig över det..haha.. Ska jag gå me jobbarkompisarna så vill ju inte jag stå nån annanstans heller. I november ska jag nog till Mora och se dom spöa skiten ur leksingarna oxå. En lördagsmatch e det och sen kan man gå på krogen efter det :).

Nä nu blir det en match me snabeldraken då. Ha en trevlig lördag och lyssna och njut när Erik sjunger :)
Bye

Äntligen :)

På måndag får jag hit alla mina saker till Sthlm :) Får sova i min underbara säng igen fr.o.m måndag kväll som jag har saknat till förbannelse.. Speciellt min rygg har saknat den. E så trött att jag inte orkar skriva mer idag.. Får skriva mer imorgon!

Måste bara avsluta me nå riktigt tok.. Lovar att ni kommer få er ett gott skratt innan det e sängdags :)




Bye

Jävla rygg

som håller på att braka sönder.. Har haft så satans ont under dagen och även nu, men har ingen ro att ligga i badkaret heller. Jag vet vad det beror på me och det e att min rygg längtar efter min säng som gör att jag sover som en gud.. Får hoppas att jag får hit mina möbler fortare än kvickt nu, för jag vill inte ha det hängande över mej nå mer :(

Imorgon börjar jag sju så jag lär väl sätta igång larmet antar jag som jag gjorde sist..haha.. Slutar kvart över tre, men måste stanna kvar för det e arbetsplatsträff me lärarförbundet vid 16.30. Då kan jag passa på skriva ut lite mer saker som jag har gjort här hemma till vår verksamhet på avdelningen. Vill ha det klart nu!

Orkar inte skriva nå mer idag!!

Avslutar me killarna i Vains of Jenna me deras låt Get it on, som kommer på deras nya skiva.. Kan inte få nog av deras musik :)

Saknar min Felix..

Nu när det blev alldeles tomt här så kom saknaden över Felix och hoppade på mej igen.. Fan va jag saknar dig min gosiga vovve.. Finns ingen som du! R.I.P

Söndag

e det och här sitter jag fortfarande i morgonrock.. Ingen ordning alls verkar det som, men va fan man kan väl ha såna helger me.. Inte bara ut och festa utan bara ta det lugnt... Börjar ju närma sig den kalla jävla hösten och sen den ännu värre och kallare vintern och då brukar det inte alls bli så mycke utgång, utan det blir mest att krypa under filten i soffan och kolla på film.

Mia som jag hyr av, har åkt iväg till sitt hus i Bollnäs vilket innebär att jag kommer va själv här under en veckas tid.. Känns lite konstigt att inte ha henne och hundarna här.. Då har man ju nån att prata me, men det finns ju telefon så man kan ringa och prata skit me nån..


Funderar över vad jag ska laga för mat idag.. E ju inte riktigt kompis me gasspisen här.. Får hela tiden synen av att jag ska spränga hela huset i småbitar när jag håller på att fixa me käk..Det e ju för att man inte e van med det, men det lär väl bli bättre framöver när jag kommit in i det hela..

Kollar på reprisen av Idol för det e några avsnitt som jag har missat under veckan.. Lyssnade nyss på den här killen som lät så jävla bra.. Det tyckte ju juryn me eftersom han fick en guldbiljett..

Här e han!!!


Nä nu ska jag nog ta och klä på mej en vända.. Kanske ut och kika runt här i området?? Jaja det visar sig vad som händer.. Bye

Lördag igen!!

Jaha då e det helg igen och ännu en vecka på jobbet har flugit förbi.. Tiden går fort när man har roligt på jobbet.. Igår orkade jag inte skriva en enda rad.. Låg i soffan och glodde på tv och sen gick jag och la mej vid 23 och somnade nog nästan direkt jag la ner huvudet på kudden.


I helgen blir det bara lugnt.. Ska vara slö, slapp och likgiltig har jag tänkt mej.. Har läst ut Lotta Thells bok "Bortom ljus och mörker" och behöver in till Pocketshop och köpa den 4:e och nästa sista boken i hennes serie ..

Sitter i morgonrock och har inte haft orken att klä på mej än.. E ju så trött idag :( Kanske ska klä på mej och åka in till centralen och köpa boken snart så jag kan fortsätta slöa sen igen??Finns väl inte mycke annat man kan göra idag!
Kanske skriver mer senare!!


Bjuder på Nikki en vända innan jag drar in till stan en snabbis!


Jaha då var man här igen och nån vända in till stan blev det då inte.. Latmasken i mej orkade absolut inte ut idag.. Istället har jag tagit det lugnt.. Äppelpaj me vaniljsås har det blivit och sen lite prat me exet Johnny i telefon.. Vi brukar ju alltid prata på helgerna.. Under vardagarna e han så trött efter jobbet så det brukar inte bli så mycke prat då.
Nu ikväll har jag vilat ögonen på läckerbiten .. Han var me i Här är ditt liv.. Inget program som jag brukar titta på i vanliga fall, men va fan gör man inte för Persbrandt :-P
Här kan man snacka man alltså.. Man kan ju hoppas att jag får se honom IRL nån gång nu när man bor här nere, men då svimmar jag väl..haha..Nu ska jag se om det finns nå mer som man kan se på tv.. Känner inte för att sitta vid datorn så mycke nu ikväll!

Bye

Väldans lång dag!!

Sov som en jävla kratta natten till idag för att jag hade en hel del att tänka på :( Sen har jag jobbat mellan 8-16 och efter det hade jag tid för lite egen planering då jag skrev ut fotonamnskyltarna till barnens lådor i korridoren så dom hittar. Det e ju inte alla barnen som kan läsa sitt eget namn än. När Madde hade skickat hem alla barnen, satte vi gång me den gemensamma planeringen för våra två avdelningar på övervåningen. I slutet blev det fnitter åt allt för alla var så trötta, men roligt hade vi och vi kom faktiskt fram till en hel del. 19.45 packade vi ihop och gick hemåt.. Kom hem runt 20.30 och då var Mia (hon jag hyr rum hos så snäll så hon fixade mackor och te till mej). Hon såg hur slut i rutan jag var. Efter att jag kom hem så fixade jag till namnskyltarna åt dom två nya barnen oxå som jag kan skriva ut på jobbet imorgon och laminera så jag får upp dom fort som sjutton. Vill ju att det ska bli lite ordning och reda. Det underlättar ju väldigt mycke för barnen om dom kommer upp fort!!

Missade Idol ikväll :( Tycker ju att det e så roligt att se när dom flesta gör bort sig.. haha.. Igår låg jag och skämdes å deras vägnar för dom hade ju inte vett att göra det. Var ju nästan så man gömde sig bakom kudden och höll för öronen..

Nu ska jag ta och kolla lite på tv innan jag tar och kryper under täcket och försöker sova. Fast jag tror nog inte att det kommer bli så svårt att lyckas somna eftersom jag känner mej helt dö ikväll.


Måste bara avsluta me detta tokiga inslag från Idol igår.. Jag visste inte om dom verkligen va på riktigt eller om de skojade.. Juryn blev ju oxå förvirrade..haha



Bye och gonatt!

Förbannad

som fan e jag, men jag orkar inte skriva nå mer om det eller prata om det just nu :( Får väl hoppas att det ordnar sig iaf..Annars vet jag inte hur allt ska lösa sig.. Fast jag trivs bra som fan på jobbet och hemma här och det gör att det inte känns helt åt helvete för tillfället..


Skönt

att sluta tidigt en dag, men det var inte lika skönt att gå upp så tidigt och sen även sätta igång larmet som jag misstänkte skulle ske.. Fast jag behöver ju inte skämmas över det, för larmet e helt idiotiskt och sen sätter även dom som jobbat längre än men igång det me ju!

Idag har jag börjat inskolningen av dom två barnen och det kändes som det gick bra och det verkade som barnen hade roligt hela dagen. Mamman var jättetrevlig och blev som en extra fröken åt oss.. Vi skojade och sa att hon kunde ju börja jobba hos oss..hihi..

Idag efter jobbet så var det bara att dra sig hemåt och in på affären och köpa tvättmedel för jag hade ju tvättid ikväll. Nu äntligen e jag klar me tvätten. Torr och invikt i garderoben :) Känns skönt att få rena kläder igen!!! Ska bli skönt att få hit alla mina kläder..

Nu har jag kollat på Idol för att höra om det e någon som kan sjunga eller om dom bara tror det..
Det e så roligt att höra dom som tror att dom e så jävla bra och sen börjar dom sjunga och låter fan helt för jävligt!!Haha..

Här e min favorit genom åren av Idol och det e nog fan den enda säsongen som jag följt från start till slut och jag fick även som jag ville när det gällde vinnaren :) Han klarade ju alla musikstilar galant som jag inte har hört att någon efter honom har gjort!!

Nu ska jag se om det finns nå bra på tv innan jag ska hoppa i säng!
Skriver mer imorgon!!!!! Bye

Måndag

Började jobba 9 idag vilket innebär att det var min tur att stänga förskolan 17.45 ikväll.. Vi har hunnit planera lite idag och då fick vi lov att fylla i en självskattning inför inspektionen av förskolan som ska ske i höst.. Har även förberett lite inför inskolningen av dom två barnen som kommer imorgon. Det e jag som har ansvaret för det och jag ljuger ju om jag inte säger att det e lite nervöst att visa både barn och föräldrar runt på förskolan så dom hittar dit dom behöver. Imorgon öppnar jag förskolan själv för första gången. Har ju inte behövt det tidigare när jag bodde på fel sida av stan och det tog hundra år att ta sig till jobbet. Fast nu när det bara e 7 minuters tågresa till jobbet och några minuters gångväg, så vill jag ha 7 turen själv så jag får sluta tidigt nån gång oxå. Man slutar nämligen 15.15 dom dagar man öppnar!

Efter jobbet har jag suttit och kollat på lektion.se för att se om jag kunde hitta nå roligt som jag kan göra me barnen när jag har samling.. Hittade en del som jag ska skriva ut på jobbet nu i veckan.

Imorgon har jag tvättstugan och det behövs verkligen för jag har knappt några rena kläder alls för tillfället :(

Nä nu ska jag kolla på Färjan en vända!!

Bjuder på nå snyggt som avslutning :-P

Bye!!

Värt besväret!

Kan man verkligen påstå att det var, när jag fick lov att springa runt hela stan för att hitta denna bok !! Inte en enda pocketshop hade just del 3 som jag behövde, utan jag fick lov att hitta till Akademibokhandeln innan jag äntligen kunde köpa den. På vägen hem me tunnelbanetåget så hann jag läsa 4 kapitel. Så lättläst och bra var den :) När jag kom hem så fortsatte jag läsa en vända innan jag kom på att jag ville göra klart fotonamnskyltarna till barnens lådor ute i korridoren, som jag lovat att jag skulle fixa.. Fattas endast två stycken. Det e till barnen som jag har fått ansvaret att skola in mellan tisdag- torsdag.. Lite nervöst, men Eva kommer gå igenom lite me mej imorgon om vilka papper föräldrarna ska fyllas i osv. Får knäppa kort på dom under veckan så jag kan fixa till de barnen me. Nu ska jag fortsätta kolla på Ensam mamma söker och bara slappa resten av kvällen!!
Hörs imorgon!!!

Ett avsnitt ur min favoritserie...



Satan va läcker Nikki e :-P

Söndag

och jag vaknade självklart 7 imorse oxå :( Drygt när man inte får sova :( Fast det kanske blir bättre när jag har fått hit min underbart sköna säng som jag längtar efter.. Ska åka till Falun helgen innan den 14/9 och välja ut vad som ska hit till lägenheten i Sthlm och vad som ska magasineras. Då kan man ju även börja lite me flyttstädningen så att det inte blir så jävla mycke att städa i slutet av september..Man får inte va dum heller!!

Moa ringde nyss och pratade lite skit.. Alltid skoj att prata me henne.. Saknar våra promenader me hundarna, som tyvärr inte lever idag :( Vi hade så roligt när vi va ute och gick..

Idag måste jag in till centralen och köpa fortsättningsboken i Lotta Thells serie och e den lika bra som den jag läste ut igår så blir den nog utläst redan idag om jag känner mej själv rätt! Måste även fylla på mitt SL-kort så jag kan ta mej till jobbet i en månad till.. Nu blir det lite kaffe här eftersom jag nog behöver det för att vakna till!




Bye och ha en bra dag!!

Kan tipsa!!!!

om Lotta thells böcker  och som handlar om hennes tid som heroinist..Första boken e lite seg, men "I skuggan av värmen" läste jag ut på 2 dagar bara.. Började lite igår och läste ut den idag!!Måste in till Pocketshop på centralen imorgon och köpa den 3:e boken för den jag läste ut idag slutade så spännande, så jag måste få reda på vad som kommer att hända.Det är 5 delar i hennes serie och jag ska ju självklart läsa alla =) Tycker det e intressant me böcker som är baserade på verkliga händelser.. Likadant e det me verklighetsbaserade filmer. E inte ofta man stöter på en dålig sådan film.

Måste bara säga att det e roligare att skriva blogg nu, när man har fått den fixad och snygg:) Så jag kommer nog skriva mer flitigt nu.. Kan ju hoppas det iaf...

Spanade in Moonshines sida idag och jag såg att dom kommer ha Halloweenpartaj där.. Självklart ska jag dit då :)I slutet av september kan jag inte rocka hos dom, för då måste jag till Falun och städa ur min lägenhet så jag slipper den sen! Då kan jag koncentrera mej på Sthlm helt och hållet!

Nä nu blir det soffan och film. Bye och ha en trevlig kväll

Lite gammalt!!

Kolla in detta.. Gammalt från Mora och jävlar va unga dom va!hihi Har inte sett Jan på hur många år som helst nu!!

Lördag!!

Verkar som jag har en inbyggd klocka i min kropp.. Fastän det e lördag och jag kan sova länge så vaknade jag vid sju imorse =( Det var bara att försöka somna om igen det och då fick jag sova till 8, men jag vägrade fortfarande gå upp så tidigt så jag somnade väl om till 10 och då tog jag mej ur sängen.

E väldigt nöjd över min blogg nu, för Mia har hjälpt mej att fixa till den igår och nu vet jag ju även hur jag lägger in youtubeklipp här, så det blir väl att varva både kort och musik här nu kan jag tänka mej.

Igår messade Kalle och hörde om jag tagit mej bort från en viss person och det skrev jag ju så klart att jag hade.. Blev en hel del messande fram och tbx som det brukar bli när vi sätter igång. Han och Kathy (som e hans tjej) ska väl komma hit till Sthlm och hälsa på framöver när det finns tid och möjlighet.. Ska bli riktigt skoj att göra en ordentlig krogrunda tillsammans me dom! Var ett bra tag sen jag och Kalle umgicks nu eftersom han e i Norge för det mesta och jobbar..

Idag vet jag inte vad som kommer hända, men jag känner bara för att ta det lugnt så det blir nog så.. Ingen krogrunda iaf för jag har absolut inte ens sug efter att dricka öl idag heller. Blev ju som sagt en hel del öldrickande på Moonshine förra lördan.. Kom dit runt 23 tiden (tror jag) och då spelade Trouble boys som e jävligt bra.. Filmade dom en vända medans jag fortfarande inte var så jävla full.. Försökte filma Crazy cavan me, men det sket sig totalt så den filmen kommer jag absolut inte lägga ut på Facebook som jag gjorde me Trouble boys..Alla skulle skratta ihjäl sig om dom såg det.. Haha.. Ska ta mej i kragen och lägga in korten från Moonshine på FB idag tänkte jag.. Visar väl sig om det sker eller inte. Träffade så mycke fränt folk i lördags, även en kille som jag dansade  me, men jag tröttnade snabbt på honom för han var lite väl efterhängsen.. Jag smet ifrån honom och efter en stund så hittade han mej igen. Då var det bara att försöka smita igen.. Crazy cavan var så jävla bra och det var underbart att kunna dansa och dricka öl och ha det skoj samtidigt som dom spelade. För när dom spelade på Thunderwolfs fest, så var ju vi i klubben tvungna att va nyktra och jobba och det var ju inte samma sak att se dom då!





Ett annat band som spelade på Moonshine var The troubled three och jag hittade ett klipp på youtube från just Moonshines fest..Här e dom!!

Så har vi ju så klart Trouble boys som oxå rockade loss som fan i lördags!

Festade länge som fan den natten.. Kom ju inte hem förrän 10.30 på söndag fm. Fan har man roligt så vill man ju inte hem! Vet då en sak och det e att jag ska dit och rocka flera gånger.. Dom brukar ha fest i slutet av varje månad när man fått lön och det e ju skitbra =)Nä nu ska jag nog läsa lite i min bok tror jag! Bye

Gonatt

Nu e det dags att sova för min del.. E så trött att jag tror jag dör snart!


Skriver nog nåt imorgon.. Har ju inte berättat om Moonshinekvällen än och allt stressande från fredag till måndag!
Bye

Fredagkväll och tacos

Tänka sig att det blev en lugn och skön fredagkväll me lite tacos och sen tv istället för en massa öl och krogen. Ska chocka alla jävlar och va nykter hela helgen har jag tänkt mej. Ingen som tror att jag kan hålla mej lugn och fin en helg verkar det som :-P Nu har jag gjort min 4:e vecka på jobbet och jag trivs så jävla bra. Idag har jag fått hålla på att fixa lite kort på barnen som ska göra att de vet vart de ska sitta på samlingarna eftersom alla inte riktigt känner igen hur deras namn ser ut skrivet. Då kanske man får barnen på plats ganska snabbt istället för röran som blir nu.

Till veckan ska jag skola in ett syskonpar på våran avdelning. Eva, min jobbarkompis och mentor har jag gett mig ansvaret för det och det känns både nervöst och roligt att man kan få lite mer ansvar nu när man känner att man har kommit in i jobbet mer och mer. Kan inte fatta att jag redan har jobbat en månad. Tyckte det var nyss som jag började jobba där ju. Fast har man ett roligt jobb och jävligt trevliga och lite småtokiga jobbarkompisar så e det inte så konstigt att tiden sprnger iväg =) Bjuder på en jävla bra låt me Volbeat ikväll, nu när Mia har lärt mej hur jag gör för att få till det =)

Ha en trevlig kväll alla som läser detta!


Mycket

som har hänt den senaste veckan.. Stressigt har det varit, men det var det värt för jävlar va jag trivs här i Hagsätra.. Synd nog håller en viss person på att krångla som fan, men jag orkar fan inte bry mej. Verkar som han har genomgått en personlighetsförändring den senaste tiden iaf och då får han fan va! Har varit och gått 6 km me Mia och hundarna ikväll så jag e lagom mör nu och redo för sängen. Ska upp tidigt imorgon och trött e man!
Skriver mer om allt som hänt imorgon eller nåt!
Lägger in en bild från Moonshinefesten för att avsluta dagens blogg!

Crazy cavan ger järnet på scen!! Satan va bra dom va!Du skulle verkligen ha varit me Dorran!

Bye och gonatt

RSS 2.0