Jobb =)

Idag ringde chefen från Tallkrogen och sa att jag fick jobbet *hoppa och studsa*.. Har haft svårt att smälta det hela dagen.. Trodde ju inte att det skulle gå så här snabbt precis :) Har varit på 9 intervjuer och sen blev det napp..Man kan nog skatta sig lycklig över det i dessa tider med tanke på att så många blir av me sina jobb! Har pratat med min kontakt som har fastigheter i Sthlm och han ska kolla läget imorgon åt mej.. Får hålla tummarna nu då. Får ju sova hos en viss person tills jag får lägenhet så det e ju lugnt på det viset, men man vill ju gärna ha något eget ställe ju!

Idag har Malin och Busa varit hit och hälsat på. Vi tog vovvarna till badplatsen längre bort och doppade våra ben och hela vovvarna.. Satan va skönt det var i vattnet.. Hade inte lust att gå därifrån. Måste köpa badkläder så man kan doppa hela sig snart innan man dör av värmeslag.  Vi gick även bort till Slussen me vovvarna och köpte glass och låg i skuggan och smaskade i oss dom.. Jättehärligt :)





Nu blir det soffan och tv en vända. Bye

Slö söndag!!!

Japp det har det varit.. Orkade inte fortsätta me städningen idag.. Har inte gjort mycket alls..Kollat runt lite på Youtube och hittade en massa inlägg från Peace & Love så jag fick återuppleva konserten en vända idag :)Har  pratat me Johnny några gånger och även pratat me en viss person som var trött som fan.. Han har jobbat hårt i veckan minsann..

Nu ska jag ut me Felix och sen krypa under täcket och läsa boken som jag köpte när jag var nere i Sthlm. Min bästa väns dotter som är helt underbar att läsa.. Även väldigt sorglig.. Läs den för sjutton. Imorgon har jag tänkt mej en dag på balkongen tillsammans me den boken och en varm sol.. Fortsätta städningen får bli när andan faller på igen..Vill inte om det e för varmt ute.. Då kan man ju dö av  värmeslag för sjutton..



Gonatt och sov gott

Städning

i värmen e inte skoj, men det har jag sysselsatt mej me idag.. Har även druckit lite öl och Smirnoff ice mellan varven för att göra det hela lite roligare..  Har även tvättat täcken + kuddar, gardiner, filt och handdukar.. Passar på nu när vi äntligen kan använda tvättstugan nere i källaren igen =) Tvättade igår me så nu e det alldeles tomt i tvättkorgen.. Så jävla skönt =) Men städningen e jag inte klar me än.. Ska fortsätta imorgon tänkte jag.. Vill städa bort blåställen nu när dom e klara här..

E fortfarande i himmelriket efter att ha sett  live.. Satan i gatan vilka kungar.. Nu e det bara att vänta på att Nikki kommer till Sverige me sitt andra band så jag får dreggla lite igen.. Fattar inte hur man kan va så jävla läcker som 50 åring efter allt knarkande och supande som han har hållit på me.. Han e the big love of my life.. Har han varit sen jag va fjortis och kommer att förbli det me =)

Idag har jag varvat Volbeat och Mötley Crue medans jag har slitit me städningen.. Då får man energi så man klarar av det tråkiga städandet ju =) Har pratat me Johnny två vändor idag oxå.. Vi har mycke att prata om han och jag.. Big lake run e det idag me, men jag fick lov att skippa det för jag hade ingen hundvakt och jag ansåg att det var viktigare att se Mötley än att åka runt dalarnas största pöl.. Har ju inte åkt det där sen jag fick Felix så jag klarar mej nog utan i år me!



Nu måste jag nog ut me min kära vovve en vända.. Var nog ett tag sen vi var ut nu har jag en känsla av..


Mötley Crue



Nu har jag äntligen sett läckerbitarna :) Stod på en jävligt bra plats men det var svårt att knäppa korten för man blev ju puttad hit och dit hela tiden :( Vissa blev suddiga och andra blev bra men man vet ju vilka det e ju och det e huvudsaken.. Var så jävla nära att få dricka ur Tommys jägermeister flaska men det sket sig:( Fan oxå *blä* Och Nikki var ju så jävla sexig me sitt gamla vanliga gungande på scenen..Vill se dom igen nu ju! En upplevelse som jag aldrig kommer att glömma kan jag ju helt klart säga!! Dom gav järnet på scenen och alla såg fräscha ut..
Såg ju Volbeat innan Mötley spelade, men dom gick ju aldrig ut på catwalken så skulle man ha nå bra kort på dom fick man knäppa på bildskärmen.. Lägger väl ut några såna kort me då :)



Det var ett jävla drag när Volbeat spelade me :) Speciellt när de spelade låtarna Sad man song och Guitar gangster and cadillac blood.. Mina älsklingslåtar ju!! Måste säga att dom e ett jävla bra liveband :)Ser dom gärna mer än en gång..

Nu ska jag ut i solen me min vovve som kom hem för ett tag sen.. Åh va jag har saknat honom!
Bye

Åhhh vilken dag

det kommer att bli imorgon :) Som jag har längtat efter detta.. Kommer nämligen att få se både dessa band live imorgon :)

Mötley crue                                              


Och 

Volbeat

                                     

Snacka om att jag kommer att befinna mej i himmelriket under dessa timmar :-P

Bye och gonatt

Mora

Japp nu e man i Mora och kommer att bli kvar tills på tisdag morgon då jag drar till Sthlm och ska träffa en av förskolorna som jag var till på intervju.. Jag ska få träffa en av förskollärarna som jag förmodligen kommer att jobba med för att vi ska se om vi trivs ilag. Förskolan som jag ska till ligger i Tallkrogen mot Farstahållet och cheferna är helt underbara.. Roliga och lätta att prata med. Förskolan på Södermalm valde att gå vidare med en mer erfaren person så då tänkte jag att så lär det väl låta från dom andra med och sen ringde Anette och sa att dom hade fastnat för mej och tror att jag och den som jag kommer att få jobba med kommer trivas ilag för hon är tydligen lika social och lätt att prata me som mej sa hon..

Ser verkligen fram emot att åka dit.. Har svårt att fatta att jag kan ha ett jobb till hösten. Känns som allt flyter på bra nu.. Så får jag ju träffa en viss person en vända då med eftersom jag kommer att sova över där en natt..

Nä nu ska jag fixa lite här innan det blir fest på Hagen me Annika och Cilla.. Fan va skoj det kommer att bli :) Sen bär det iväg till öna och träffa Sanna och Linda för Annika ska hålla sig ganska lugn ikväll..

Har tyvärr inte nå bilder att lägga in här eftersom det inte e min dator som jag använder.. Så lite tråkigt blir det!


Bye och glad midsommar på er!!

:-D

skiner idag :-D Det e nästan så man har glömt bort hur det var.. Det har ju regnat så jävla många dagar i sträck nu!! Ska ut me Felixgubben nu och sen blir det väl att börja packa lite inför Moraresan imorgon.. Ska faktiskt åka dit och vara där i en vecka så man hinner träffa dom man vill träffa.. Så verkar det som det blir till att festa me Annika och Cilla på Hagen på midsommararfton.. Ser verkligen fram emot det :)

Nä nu ska jag ut i solen me vovven! Bye

Full rulle

Idag vaknade jag av att blåställen stod utanför och pratade en massa skit.. Hörs jättebra nu när dom har tagit bort tätningslisterna i fönstrena pga fönstermålningen :(  Iofs kanske det va bra att jag kom upp tidigt för jag skulle ju till facket och fråga hur sjutton jag skulle fylla i papprena till a-kassan och sen skulle jag även bort till Arbetsförmedlingen och lämna mina tågbiljetter+ kvitto för SL kortet så jag får tbx lite pengar.. Skrev även ut lite mer jobbannonser som kan va intressant att söka ifall jag inte får nåt av jobben jag var och kikade på förra veckan.  E nervös väntan nu må jag säga.. Vill verkligen ha ett jobb nu så jag slipper fundera vad fan som händer i höst.. Vill va säker på att jag får fast inkomst. Hade fått mail från en förskola i Hökarängen som vill träffa mej vecka 27 så jag ska ta och svara på det mailet. Ifall jag fått napp på nån av intervjuerna nu så e det ju bara att skriva ett mail att jag fått jobb så jag behöver inte komma dit nå.

Vid tvåtiden dök Malin upp och vi var iväg och käkade en vända och sen for vi iväg och köpte en stor säck me hundmat åt min lilla vovve.. Nu har hon åkt hem igen!

Jag önskar att min dammsugare funkade.. Behöver städa men det e lite svårt när den har dött för mej :( Får väl ta och fråga nån granne om jag får låna deras en liten vända.. Måste lösa det här inom snar framtid.. Inte värst lyckat att vara utan en dammsugare när man har pälsdjur precis!

Funderar på om jag ska mej en liten lässtund i soffan nu. Kan va skönt me lite lugn och ro ett tag.


Bye


Söndag

tråkig dag eftersom regnet aldrig vill ge sig.. Det har regnat hela helgen ta mej fan.. När ska det sluta??
Har inte gjort så mycke idag faktiskt.. Har varit en riktig slödag eftersom vädret gör en helt trött och slut.. Har pratat i telefon me en viss person ikväll och även Bettan. Annars har det varit soffläge hela dagen.

Funderar på om jag ska ta och trotsa regnet och gå en sista vända me vovven och sen krypa under täcket och läsa Sjöjungfrun av Camilla Läckberg.. Älskar hennes böcker :) Man kan inte sluta läsa när man väl har börjat. Vem vet
jag kanske läser till 4 på morgonen. Det skulle inte förvåna mej iaf. Har hänt förr när jag har haft bra böcker att läsa.

Det e så härligt att inte behöva plugga nå mer nu.. Har fortfarande lite svårt att fatta att jag har klarat av 3,5 år på högskolan + 1 år på komvux innan dess! Kan lova att jag e skoltrött som fan nu iaf!

Nä nu blir det promenix och sen hem och dyka i säng me boken!!



Gonatt på er

Jippie :-D

Fick godkänt på C-uppsatsen idag :-D 10 veckors slit och skrivande e äntligen över och nu har man ett liv igen!! Fy fan så underbart!

Har inte skrivit så mycke under veckan för jag har haft fullt upp.. I måndags var jag ner på AF och anmälde mej arbetslös och sen bar det iväg hem och ut och gå me Felic gubben. Efter det lämnade jag honom hos Moa och Stefan som skulle ha honom  medan jag va i Sthlm och kutade runt på intervjuer..  Sen gick jag bort till stationen och hoppade på tåget. Kom fram 20 minuter för sent för han som skulle köra tåget från Sala till Sthlm var försenad me tåget från Örebro.. Hann ändå käka och ta mej till Älvsjö för min första intervju.. Efter intervjun så hittade jag hem till en viss person och mysigt blev det :-P Upptäckte även när jag kollade mina mail att jag hade fått mail från en till förskola som ville träffa mej så jag föreslog onsdag fm och det blev så.

Dagen efter gick jag upp vid 9 och fixade till mej och stack iväg in mot centralen för att sedan åka en station bort från centralen till Södermalm för dagens första intervju.  Kom fram lite för tidigt så jag gick in på ett fik och drack en latte i väntan på att tiden skulle gå. Efter intervjun så drog jag in mot centralen igen och käkade för att sedan dra iväg till dagens andra intervju. Hittade även dit tack vare bra vägbeskrivning :) Efter intervjun så drog jag hem till honom igen. Var helt slut efter att ha varit nervös och spänd inför intervjuerna. Det tar på krafterna att göra sitt bästa.

På onsdag morgon vid halv fyra ringde Moa och sa att Felix hade haft 2 anfall och hon undrade hur hon skulle bete sig.. Sa att hon kunde ge honom en extra dos som veterinären har sagt åt mej att jag kan göra. Innan jag fattade att telefonen ringde då.. Fick nog in det i en dröm innan jag fattade att det var min telefon som sjöng Volbeats låt Guitar ganster and cadillac blood..  Måste ha låtit helt koma när jag svarade..Haha.Gick upp vid åtta och fixade till mej så jag skulle hinna till intervjun och efter intervjun så åkte jag in till centralen där jag satt och väntade tills tåget skulle gå hemåt igen. Var så orolig för min lilla vovve så jag längtade verkligen hem just då. Har ju aldrig varit borta från honom under hans anfall. Kände mej som en svikare mot honom.

Min goa lilla epilepsikille!!


Intervjuerna gick bra enligt mej men jag vågar inte hoppas nåt för jag tyckte ju att det gick bra i Hässelby med, men dom tog ju en som var mer erfaren än mej :( Jaja det visar sig om jag får något av jobben.. Hade varit jätteskönt att slippa springa runt på fler intervjuer som tar en massa energi ifrån mej!

Slänger in en bild över Sthlm där jag kommer att bosätta mej inom kort.. Ser verkligen fram emot det. Trivs jättebra när jag e där nere.. Konstigt me tanke på att jag aldrig haft en tanke på att flytta dit tidigare,men man kan väl ändra sig ändå!



Nu blir det soffan!

Sthlm

blir det för min del imorgon :) Fast först till arbetsförmedlingen och anmäla mej som arbetslös så jag får fylla i papper så jag får stämpla.. Hoppas att jag får det iaf! Har fått två nya intervjuer sen i fredags.. En i Enskede och en på södermalm eller Norrmalm.. kommer inte riktigt ihåg just nu. Så blir det mys så klart :) Elvis får sällskap han me.. Har en som kikar till honom då och då så han ska slippa känna sig ensam den stackarn!

Idag har vi haft gogumman Topsy här hemma. Hon blev nyss hämtad av Moa och jävlar va glad hon blev när hon fick se sin matte igen :) Det går så bra att ha Topsy för man märker inte att man har en extra hund här ens! Imorgon e det Felix som ska till Topsy och sova hos henne! Snacka om att min hund kommer att fria..
Nä nu ska jag bara ta det lugnt här!

Gogumman Topsy!!!Felix 10åriga tjej!!

Bye

Cruising

e det idag i detta jävla kuckväder.. Inte har jag nån större lust att ut och kika när vädret e så här :(  Dorran hörde av sig och undrade om jag skulle ner på stan och kika.. Får väl se hur jag gör.. Om hon ska ner så kanske jag hänger me ändå, men annars blir jag hemma.. När det e cruising ska det ju vara soligt och fint väder..

Idag har vi fixat lite till på uppsatsen.. Ska maila iväg lite frågor till examinatorn om kommentarer som vi inte fattar hur vi ska göra med.. Hon är inte bra på tydliga kommentarer iaf..


Nu ska jag maila iväg frågorna så vi kan fixa det fort som fan sen när vi fått svaren!



Opponeringen

e över och det var väl inte så där fruktansvärt mycket att rätta till, men eftersom jag vill att eländet ska va över så känns det drygt ändå att man måste fixa till det :( Opponeringen höll på till elva och sen gick vi hem till mej och började rätta till examinatorns kommentarer. Vi ska fortsätta imorgon innan Lina ska till Sthlm. Vill då försöka få klar så mycket som möjligt. Nästa torsdag ska vi kolla upp sidnummer till litteraturen så vi kan skriva det i forskningsbakgrunden så man vet vart vi har hittat allt. Vår handledare sa att vi inte behövde det mer än vid citat men det sket sig.. vi måste skriva sidnummer på allt :( Drygt som fan!

E helt slut nu så jag funderar på om jag ska ut me Felix och sen gå och sova.. Ska upp 7 imorgon bitti och fortsätta fixa uppsatsen och då vill jag va någorlunda pigg!



Gonatt

Astrött

Låg och pratade i telefon till över 2 inatt.. Ett samtal på runt 3 timmar blev det.. Mycke hade vi att säga :-P  Lite planering inför Sthlmsresan och lite grejer som jag ska ta me mej dit!! Så jag kan lova att jag e trött som fan nu på morgonen.. Trodde att jag skulle få sova till åtta iaf, men inte gick det heller :( Några jävla blåställ stod precis utanför fönstret och skrek för fulla muggar kändes det som.. Fan den där byggställningen kunde dom väl ha väntat me.. Dom har ju inte ens målat färdigt huset ovanför här.. Men lagen om all jävlighet ska väl drabba en trött Ullis idag bara för att jag inte hade vett att ta mej i säng i tid..

Det regnar idag och det tycker jag e skönt.. Känns lite bättre i min brända hud idag så e det fint imorgon så kanske man kan ha linne på sig igen.  Drygt me t-shirt när det e varmt ute :(

Kan ni tänka er att igår fick jag klippa två klor på Felix utan värsta kriget :) Jag kollade på Hundcoachen förra veckan (tror jag det var) och då var det en tjej me som hade problem me att klippa klorna på sin hund. Igår gav jag mej fan på att jag skulle testa det han fick henne att göra och ta mej fan.. Det funkade.. Iofs bara 2 klor men han sa att man skulle gå sakta fram och träna lite varje dag.. Har lyckats klippa 2 till idag.. Riktig stolt matte här nu si du :-P


Nä nu ska jag slänga i mej lite frukost innan det e dags att kolla resten av Sarornas uppsats..

Slänger in ett kort på min fd  vovve Tyson som va ute efter en bit pizza när han la huvudet så fint på bordet :-P Saknar honom som fan.. I juli får jag träffa honom igen och det längtar jag efter!!


Kan avsluta med att jag hellre skulle ha velat ligga i soffan och kolla på någon bra film så här i regnvädret, men inte fan får man det heller :(

Bye for now

Hej igen!! Fick överraskningsbesök idag av min brorsa, Anna och goa lilla Elias som e fasters gullunge :) Det var det jag behövde idag för att slippa tänka på opponeringen i några timmar.. Vi träffades nere på stan och nog fan skulle dom lura in mej på en skoaffär och vem kom ut me skor om inte skotokiga jag..hehe.. Fast det var välbehövligt.. Har inte så många skor som jag kan ha till vardags och mina Björn Borg skor börjar se sina bästa dar.. Mina sköna slit och slängskor börjar me andra ord ramla isär :( 
Vi gick runt och kikade lite och sen blev det till att käka pizza en vända för vi var hungriga.. Lite mer shopping blev det efter det och till sist så åkte vi hem till mej för att inspektera mitt nya fina badrum live.. Dom har ju bara sett badrummet på kort.. Kaffe och skitsnack blev det en stund innan dom fick lov att åka hem me en trött Elias.. Han har tydligen ärvt fasters humör säger dom..Hihi :-P

Kan ni fatta hur skoj det va att få gosa lite me min charmiga brorson idag?? Har ju inte träffat honom sen i julas!!




Nu ska jag kolla på tv.. Ikväll blir det då säng i tid för en viss person e sjuk.. Feber och elände så han ligger och sover nu. På måndag som kommer e han då frisk igen och då blir det till att mysa lite när jag e där nere :)

Gonatt

Måndag

Idag har jag och Lina gått igenom uppsatsen som vi ska opponera på den 3 juni.. Drygt som fan att gå igenom alla punkterna som man ska kika på.. Vill bara att allt ska va över nu så man kan koncentrera sig på en rolig sommar och Sthlmsresan som kommer nästa vecka :) Har då fått tag i hundvakt nu som tur e :) Tänkte jag skulle ha Felix me den här gången men jag ska ju på en anställningsintervju direkt jag kommer till Sthlm den 8 juni så det skulle ha blivit alldeles för krångligt :(  Han får följa me en annan gång istället..

 Nu sitter jag och väntar på att det ska bli Färjan så jag får kolla på fulla människor som gör bort sig i rutan :-P Det e ju pinsamt att se en del av dom..haha.. Efter det så blir det Hundcoachen som jag se.. Blir nog en tidig kväll för min del, men det e väl dumt att skriva det för jag lyckas ju aldrig me konstverket att ta mej i säng i tid.. Hur mycke jag än försöker så hinner klockan bli alldeles för mycke innan jag kommer i säng :(

Slänger in ett kort på min goa finsmakare till katt.. Min goa Elvis :)


RSS 2.0