Satan i gatan

va trött jag e, men det har me en viss persons kompis att göra.. Man kan ju undra hur i helvete det e ställt när idioten kommer och hälsar på halv fyra på morgonen en vanlig vardag??? Speciellt eftersom han vet att jag ska upp och jobba.. Fanskapet vet ju inte hur man viskar heller.. Fick säga åt honom flera gånger och ändå skärpte han sig inte
:( Men jag fick min hämnd och det var imorse.. Ni ska inte tro att jag smög fram då heller.. Varför ska jag göra det när fanskapet inte respekterar att jag måste få sova för att orka upp och jobba??Jag stimmade utav helvete och när jag gick så drämde jag igen dörren så det skallrade..hehe hämnden e ljuv minsann :-P


Har varit och köpt tågbiljett till Falun på fredag kväll efter att jag har stängt förskolan.. Måste dit och betala räkningarna och hämta boots och skinnväst inför moonshinekvällen på lördag då jag ska rocka till Crazy cavan och Trouble boys :) Ska även försöka få iväg mina saker hem till Mia lite då och då så jag slipper ta allt på en gång för det blir tungt det kan jag lova!

Har pratat me Malin ikväll och muntrat upp henne lite eftersom hennes goa vovve Bellman e på Falu djursjukhus just nu för sin mage.. Hoppas verkligen att det ordnar sig.. Stackarn har verkligen otur me sina vovvar,, Eddie dog ju vid fem års ålder bara och nu e Bellman sjuk. Klart allt me Eddie dyker upp i tankarna.. Du ska veta att jag tänker på dej Malin och du kan alltid ringa mej om du behöver prata.. Kram på dej

Nä nu blir det tv och sen sängen och så får man hoppas att idioten håller sig borta inatt annars får han spö för då kommer mitt jävla humör fram igen!

Bye


Nöjd!!

Har äntligen fått tag i boende som e närmare mitt jobb + att det börjar bli ohållbart att bo här..Om våran vänskap ska hålla så ska vi definitivt inte bo under samma tak. Sen vet jag inte om jag riktigt kan lita på honom heller. Nu ska jag bo hos Mia i Hagsätra och jag får eget rum som jag kan möblera som jag vill och jag får sova i min egen säng igen =) Kommer ha mycke närmare till mitt jobb så jag slipper gå upp så jävla tidigt och sen så har hon hundar och en katt.. Jag har ju sån jävla hundabstinens just nu sen Felix gick bort..

Ska bli skönt att slippa bo i Tensta och risken att bli jagad av fler ali babas!!Blev nämligen jagad inatt och det var inte skoj kan jag lova. Brukar inte bli rädd i första taget men inatt var jag det..
Tack Annika för att du ordnade nytt hem åt mej :) Du är en räddande ängell!!
Nu ska jag kolla klart på filmen,
Bye!!

Snart

har jag jobbat två hela veckor på mitt nya jobb och det har gått väldigt bra trots min förkylning,som nu e på väg bort från min kropp.. Kan hjälpa barnen på med skorna utan att kranen öppnas och det forsar ur snoken :) Man har känt sig utstirrad på vägen till jobbet när man suttit och snörvlat.. Kanske trodde dom att jag hade fått svininfluensan?? Inte fan vet jag vad som far runt i stockholmarnas skallar?? Har kommit på mej själv angående en sak och det e att jag går upp för rulltrapporna istället för att stå still och vänta på att jag e uppe eller nere och så kutar jag av helvete när jag ska byta tunnelbanetåg..Så sitter jag och läser bok + lyssnar på volbeat.. Helt totalt i min egen lilla värld som dom gör här nere.. Det e tydligen alldeles för lätt att falla in i deras beteenden..  Fast min dialekt ska inte försvinna.. Kommer aldrig att låta som en 08:a, det lovar jag!! 

Idag har det varit skoförsäljare på jobbet och jag investerade i ett par inneskor och även ett par vinterskor som kommer att behövas när man ska va ute i snön me alla barnen i vinter. Vill ju inte frysa fötterna av sig precis när man ska jobba. Inneskorna får jag betala i slutet av september och vinterskorna i november nån gång så det e bra! Den här månaden måste jag ju ut me pengar för två hyror så det finns ingen möjlighet att betala nå skor just nu!

Det blir lite tråkiga bloggar från mej nu när jag inte har min dator här me alla bilder i :( Ni som läser får stå ut me detta!Nu ska jag slänga in mej i duschen och sen krypa under täcket tror jag.

Bye och gonatt

Förkyld

e man så det smäller om det, men  jag jobbade ändå för jag hade absolut ingen lust att vara ifrån mitt jobb!! Lite jobbigt var det, men samtidigt skoj för en ny liten kille såg hela tiden till att hålla sig i närheten av mej och smög in sin hand i min... Jag fick lura honom att leka med sina kompisar. Han var en försiktig kille, men så jävla go. Ska bli kul att se om det e lite mer go i honom imorgon. 

Stängde förskolan själv idag. Hoppas att jag kom ihåg att kolla så att alla fönster var stängda.. Det känns som man har så jävla mycke ansvar de dagar man stänger.. När jag väl kom hem från jobbet, landade jag i  soffan en stund innan det var dags att hoppa in i duschen.. Lite mys har det även hunnit bli ;) Har pratat lite me Malin på msn ikväll en vända. Längtar tills jag får en egen lägenhet så vi kan ut och rocka hon och jag.. Blir nog en hel del besök från både den ena och den andra den dagen jag har eget boende =)Eller hur Annika och Dorran???

Har fått tips om en annan hårdrockspub som heter Kellys där inträdet e gratis och ölen kostar 19 spänn.. Kan ju inte bli bättre. Fast det e tydligen inte nåt liveband som spelar där som på Anchor, men det e säkert skoj ändå! Måste ju testa iaf!

Nä nu  blir det tv och sen sova..
Bye

Inge pigg alls

idag :( Ont i skallen och halsen.. Får ta lite mediciner så jag orkar jobba hela veckan för inte fan ska jag va hemma från jobbet heller.. Har nog aldrig trivts så bra på ett jobb förr som jag gör nu.. Jobbarkompisarna e jättebra och barnen e underbara.. Imorgon kommer det 4 nya barn som jag ska lära mej namnen på och nästa vecka kommer det ytterligare några barn. När alla har kommit så har vi 19 barn allt som allt och då blir det nog röj dagarna i ända.. Imorgon börjar jag 9 och stänger förskolan 17.45. Så har jag en så snäll jobbarkompis som har tagit min 7 tur på schemat så jag slipper gå upp 5 på morgonen för att hinna till jobbet!! Ingen blev gladare än jag när jag hörde det :) Tack så mycke Inger om du läser det här!! Nu fattas bara eget boende så blir allt perfekt för då kan ju mina kompisar komma och hälsa på mej och vi kan göra Sthlm osäkert!

Igår var jag in till stan och kollade på cruisingen. Träffade några Moonshineraggare som tyckte att jag skulle hänga me dom men jag var så trött att jag åkte hem istället. Den 29 augusti ska jag till deras lokal iaf för då spelar Crazy cavan och Trouble boys.. Bara bra band ju :)

Nä nu ska jag ta och kolla på tv och sen blir det sängen. 

Bye bye

Röj!!!

Igår var det planeringsdag på jobbet.. Vi gick igenom viktiga saker för den här terminen.. Dagen gick fort och vid fyra så åkte jag till Farsta och letade reda på bolaget vilket inte var svårt.. Vara bara att gå emot strömmen av bolagspåsar ju och sen var jag framme :) Köpte några öl och nån smirnoff ice och sen gick jag runt och kollade i affärer medan jag väntade på att det skulle bli dags att åka tillbaka till jobbet igen och äta och dricka me jobbarkompisarna. Vi hade jätteroligt men dom avslutade ju festen så tidigt och när jag väl börjat dricka så vill ju inte jag hem tidigt..Jag for hem en snabbis och bytte kläder och pratade me Annika i telefon som försökte övertyga mej att jag skulle stanna hemma, men jag gick ut ändå och det ångrar jag inte för det blev en rolig kväll :)..Tog tunnelbanan till Rådmansgatan och sen var det Anchor som gällde! Lätt att hitta dit och det var ett band som hette Greed som spelade.. Faktiskt riktigt bra :) Pratade me mycke roligt folk.. Träffade två snygga italienska hårdrockare som var skittrevliga.. Det var lite Vains of Jenna stuk på dom!! Det kommer nog bli mitt favoritställe det där!!!!

Nu vet jag då helt klart att det inte finns några känslor kvar för en viss person, men en bra kompis det e han!Kanske ska börja göra mig iordning nu och se när man ska dra in till stan och kolla på cruising!!

Bye


Trivs

bra som fan på jobbet.. Härliga ungar och jättetrevliga jobbarkompisar. Känner mej verkigen välkommen där =) Det har varit mycke intryck dom här dagarna och jag har varit helt slut på kvällarna.. Fast jag vänjer väl mej. Har då lärt mej att jag måste gå upp två timmar innan jag börjar jobba för att hinna till jobbet i tid. Lite drygt när jag ska öppna förskolan vid sju för då måste jag ju upp vid fem. Var helt knäckt igår efter jobbet och låg i koma hela kvällen för jag började nämligen sju igår morse..

Nu har man fått regelbundna mattider me och det kanske gör att det  försvinner några kilon snart + att det blir väldigt mycke spring efter ungarna me. Sen ska jag ju även komma igång me spinningen igen och då rinnner kanske ytterligare några kilon av!

Idag när vi satt och åt mellis så sa tjejen som satt bredvid mej efter att ha studerat min teatermasktatuering " man får inte skratta åt någon som är ledsen" Hon såg så go ut när hon sa det och hon var jätteallvarlig. Jag svarade henne att det har du alldeles rätt i!! Ungar e ju så underbara alltså :) Känner att jag har hamnat alldeles rätt. Det e förskolan som passar för min del!

Nä nu ska jag vila lite i soffan.. Bye

Mycket nu!!

Idag har det varit en dag me mycke nya intryck.. Gick upp 06.15 för att hinna till jobbet i tid för att skriva anställningsavtalet. När vi hade skrivit det så åkte vi bort till förskolan och jag fick börja jobba.. Som tur va så var det inte så många barn så det blev inte svårt att lära sig namnen.. Fast nu e det ju inte bara barnens namn som gäller utan jag måste ju lära mej namnen på all personal me.. Så har vi ju larmkod+portkod me.. Som jag skrev e det mycke och nu sitter jag här nyduschad och ska kolla på Lipstick jungle och sen blir det nog sängen eftersom jag måste upp 05.20 för att hinna till jobbet så jag får lära mej hur allt funkar när jag ska öppna förskolan alldeles själv.. Nu orkar jag inte skriva nå mer.. Helt slut i rutan!
Bye

Sthlm

here i come :) Japp idag bär det iväg och nu kan jag lova att det e ännu mer nervöst.. Det har verkligen gått in i skallen nu att jag kommer att bo där nere nu.. Nu gäller det att börja lära känna lite nytt folk så man har nån att umgås me mer än en viss person.. Nä nu ska jag fixa me det sista här innan jag sticker! Bye bye Falun!!


Imorgon

drar jag till Sthlm och på måndag ska det äntligen skrivas anställningspapper på jobbet och träffa flera av mina jobbarkompisar än hon som jag redan har träffat.. Lite nervös e det måste jag säga... Ska även hitta till Solna och betala förrådet så jag kan magasinera mina saker..

Igår tvättade jag för fullt och idag har jag packat ner en massa kläder i resväskan som mina föräldrar tog hit.. Får nog lov att styrketräna lite idag om jag ska orka lyfta upp den på tågen..haha..Nu ska jag då ha kläder så jag klarar mej tills resten kommer ner i slutet av augusti. Igår hittade jag ett helt gäng me byxor nere i förrådet.. Tyckte väl att det kändes lite konstigt när jag flyttat hit.. Kände mej lite väl byxlös och inte undra på det när dom hade gömt sig i förrådet dom jävlarna.. Mina godingar skinnbyxorna fanns där nere me.. Hårdrocksklubbar here i come..hihi..

Har messat lite fram och tbx me mina goa vän Calle idag och han ska höra sig för me en tjej han känner där nere, om hon fortfarande har sin lägenhet kvar där nere och om hon fortfarande hyr ut den.. Hoppas att han får napp. Fick även tips av Dorran om en lägenhetsannons som hon sett i tidningen och jag ringde på den..(Tack för det tipset Dorran =) ) Tyvärr var det ju fler än jag som hade ringt, men hon sparade mitt nummer och skulle höra av sig om dom andra inte dög..Sån tur lär jag väl knappast ha men man har då ringt iaf och försökt göra nåt åt situationen. Så får vi väl se om det blir nåt me lägenheten i Haninge..

Blir nog inte skoj att sitta på tåget imorgon.. Iaf inte me den jävla mensvärken som bråkar me mej idag :( Känns som nån sticker in en massa knivar i magen och vrider om.. Not nice at all :(

Nä nu ska jag göra nå mer nytta här och imorgon så får stockholmarna akta sig för here i come ;)

Den där killen gör det rätta.. Pissar på LIF :)


Mycke nu...

Japp så mycke att jag varken haft tid eller lust att anstränga mej att skriva nåt i bloggen..Lägenheten på Kungsholmen struntar jag i... Tog ju sån tid att få svar från föreningen och dom kunde ju bara hyra ut den till sista januari så jag bor hos en viss person som det var bestämt från början..Situationen me hans syrra e annorlunda nu så jag kan bo där som tur e =)

Helgen som var blev det fest både fredag och lördag tillsammans me min gamla granne Arja.. Kul som fan hade vi =)Började känna av tandvärk i söndags och igår fick jag vackert bita i det sura äpplet och ringa till tandläkaren trots min tandläkarskräck.. Det visade sig att jag har bitit sönder två tänder och han tog den som var värst igår.. Fan jag var alldeles svettig efter den vändan kan jag lova..Sköterskan fick lov att påminna mej om att andas för det e ganska lätt att glömma det i en sån där jävla situation =( Nu återstår bara en som måste bort men det fixar jag nere i Sthlm om nån månad för den känner jag inte av..

Igår kväll pratade jag me Annika som sa att jag KANSKE kan få hyra en tvåa i Haningen nån gång framöver här.. Visar väl sig hur det blir, men man kan ju alltid hoppas... Hade varit skönt att få bo själv faktiskt..För då kan mina goa kompisar komma och hälsa på mej där nere =)

I måndags flyttade Elvis hem till Malin och Daniel och det verkar som han trivs där borta =) Han känner ju igen Malin sen många år tbx så jag visste att det inte skulle bli några problem!!Lite tomt att vara helt utan djur bara när man e så van vid att ha djur vid sin sida varje dag annars.. Får väl lov att vänja mej!!

Idag har jag gått igenom min stora skosamling och bestämt mej för vilka som ska magasineras och vilka som ska me hem till en viss person..Fast skulle jag ångra mej så kan jag ju bara åka till Solna och hämta dom skorna som jag saknar.. Får ju passerkort så jag kan ta mej in till mina saker om jag behöver något. Malin var hit en vända och lånade en väska som hon behövde ha me sig till Italien.. Hon ska ut och kryssa me nån båt tillsammans me Daniel och hans familj..

Nu ska jag ta och lägga mej i soffan en vända och kolla på tv..

Slänger in en bild på Felix och Tyson i min gamla lägenhet i Mora precis innan jag skulle flytta hit till Falun..Där var dom inte så gamla..Tyson var väl runt ett halvår kan jag tro..


Bye

RSS 2.0