Snart

har jag jobbat två hela veckor på mitt nya jobb och det har gått väldigt bra trots min förkylning,som nu e på väg bort från min kropp.. Kan hjälpa barnen på med skorna utan att kranen öppnas och det forsar ur snoken :) Man har känt sig utstirrad på vägen till jobbet när man suttit och snörvlat.. Kanske trodde dom att jag hade fått svininfluensan?? Inte fan vet jag vad som far runt i stockholmarnas skallar?? Har kommit på mej själv angående en sak och det e att jag går upp för rulltrapporna istället för att stå still och vänta på att jag e uppe eller nere och så kutar jag av helvete när jag ska byta tunnelbanetåg..Så sitter jag och läser bok + lyssnar på volbeat.. Helt totalt i min egen lilla värld som dom gör här nere.. Det e tydligen alldeles för lätt att falla in i deras beteenden..  Fast min dialekt ska inte försvinna.. Kommer aldrig att låta som en 08:a, det lovar jag!! 

Idag har det varit skoförsäljare på jobbet och jag investerade i ett par inneskor och även ett par vinterskor som kommer att behövas när man ska va ute i snön me alla barnen i vinter. Vill ju inte frysa fötterna av sig precis när man ska jobba. Inneskorna får jag betala i slutet av september och vinterskorna i november nån gång så det e bra! Den här månaden måste jag ju ut me pengar för två hyror så det finns ingen möjlighet att betala nå skor just nu!

Det blir lite tråkiga bloggar från mej nu när jag inte har min dator här me alla bilder i :( Ni som läser får stå ut me detta!Nu ska jag slänga in mej i duschen och sen krypa under täcket tror jag.

Bye och gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0