Oväntat besök!!

Japp det fick jag verkligen.. Vid halv tio (tror jag) ringde det på dörren och utanför stod Annika och Alex.. Snacka om att hakan ramlade ner på golvet en vända..Hade väl inte en tanke på att dom skulle dyka upp heller! Dom fick följa me ut på morgonvändan me Felix och sen fixade jag till mej och efter det stack vi ner på stan en vända.. Det tog ett tag innan vi kom på vart vi skulle äta och vi gick runt lite och det blev bara tok.. En massa ali baba snack hann vi väl me oxå..haha.. Vi kom fram till att vi skulle äta på kinarestaurang iaf och nog blev man mätt allt.. Satan va gott det va.. :)


Sen när jag kom hem igen hade jag äntligen fått mail om vilka datum som passade dom i Hässelby så nu ska jag få tag i hon som vill träffa mej på Kungsholmen.. Får ta henne på förmiddan då eftersom jag ska träffa dom i Hässelby på eftermiddan.. Hörde av mej till en viss person och frågade om jag fick sova hos honom på måndag natt och det gick bra..Känns skönt att vara i Stockholm på tisdag och inte behöva åka härifrån hur tidigt som helst och va död under intervjuerna!Vill ju göra ett bra intryck för sjutton!! Nu måste jag sätta mej ner och boka lite tider för intervjuerna som vi ska göra till C-uppsatsen.. Fick förresten mail från våran handledare att det vi hade skrivit va bra innehållsmässigt och det vara bra lite som skulle ändras med språket.. Va glad man blir :)

Kom på att jag måste fixa hundvakt me så jag kan ta mej iväg.. jaja nu har jag inte tid och sitta me bloggen nå mer för tillfället... Stressa stressa stressa!!

Bye


Ännu en

förskola har hört av sig angående arbetsintervju så nu ska jag träffa två förskolor i Hässelby och sen en i Kungsholmen oxå. Den personen ringde imorse och jag sa att jag skulle höra av mej så fort jag fått höra något datum från förskolorna i Hässelby.. Vill ju ta det i samma veva så jag slipper åka fram och tillbaka. Ska ju även börja intervjua en massa folk för C-uppsatsen och det gör ju att jag inte har tid att åka fram och tillbaka som en galning.

Igår blev jag spådd och det var riktigt snuskigt så mycke hon såg och det stämde oxå :) Får hoppas att allt slår in nu. Hon sa att allt elände e över och det e bara bra saker som ska hända nu och det e fan på tiden :)

Väntar på att Ann-Sophie ska komma och låna burken en vända så hon kan betala räkningarna. Skriver kanske mer senare!!


Längtar efter

 me mjölk nu!!


Förvånad

över att det gick så fort att få mail från en förskola som vill träffa mej för arbetsintervju.. Mailade iväg 13 CV i onsdags kväll och idag (eller rättare sagt igår om man kollar på klockan) på fm när jag kollade mina mail så hade jag fått mail från en förskola i Hässelby och hon skrev att hon mycket gärna vill träffa mej.. Skoj som fan men hur i helvete bär man sig åt?? har väl aldrig varit på nån sån intervju nån gång.. Har inte behövt utan jag har fått jobb ändå. vad ska man ha för kläder och den största frågan av dom alla.. HUR FAN SKA JAG HITTA DIT??? Måste ha tag i nån hundvakt me som kan ta Felix över dagen åt mej. Har tänkt att jag ska ta och fara dit nån dag nästa vecka.  Gud va nervös jag kommer att vara.. Hoppas det är en bra förskola och att jag får jobbet.. Ser faktiskt fram emot att flytta en vända igen och testa nå nytt. Tro om man kommer trivas i sthlm bland alla 08 or som det brinner i baken på?? Kommer då närmare en person så man kan träffas lite då och då när lusten blir stor..hehe..

Har suttit och skrivit uppsats hela veckan. Vi har faktiskt fått mycket skrivet nu!Hoppas att våran handledare blir nöjd me det oxå! E så trött så jag tror jag spyr....Har fått lov att gå upp tidigt som fan varje morgon pga att dom har börjat me badrumsrenoveringen nu och jag har ingen toa för tillfället :( Precis så här såg det ut igår när jag kom hem.. ingen rolig syn och inte heller roligt att få lov att duscha i en vagn där alla andra duschar me.. *usch* Snart e det bara 5 veckor kvar iaf. Får ju hoppas att det inte e några vattenskador, men det verkade inte så sa en av blåställen. Hoppas att han inte ljuger! Har fått en husvagnstoalett som jag kan använda på natten om man bli akut pissnödig men har inte vågat använda den än, för jag vet inte hur jag ska tömma den. Måste fråga killarna imorgon.. Lite pinsamt om jag skulle använda den och sen få lov att fråga dom hur man gör..ingen höjdare det heller!! En av killarna e en riktig sexig sak i sina arbetskläder.. Trevlig som fan e han me..

På måndag ska jag bli spådd av en från Blge :) Hon e riktigt bra berättade en kompis som blivit spådd av henne. Ska bli skoj att se vad som kommer att ske me mitt liv. Hon kanske ser om jag får jobbet och någon lägenhet nere i 08landet! Nä nu blir det sängen. Får väl inte sova nå länge imorgon heller + att jag och Felix ska möta Lina vid högskolan vid halv tio för vi ska låna en bandspelare så vi kan spela in våra intervjuer me pedagogerna och sen ska vi gå hem till henne och fortsätta skriva. Förhoppningsvis blir vi klara me forskningsbakgrunden imorgon :)

Gonatt och sov gott alla!!

Har inte

orkat skriva nå förrän nu.. Var lite slut efter Sthlmsresan för det blev ju inte så mycke sömn ;) För det första så sover inte jag så bra när jag sover borta och sen hade jag ju bättre saker för mej än att sova..

När jag kom ner till Sthlm så hade han inte slutat jobba än så jag satte mej och drack två öl som jag kände av direkt. Har alldeles ballat ur me drickandet nu tror jag.. Blir ju full på ingenting. Efter nån timme kom han och mötte mej och vi tog tunnelbanan hem till honom.. Snacka om att jag kände mej vilsen där i tunnlarna.. Undrar hur fan det ska gå när jag ska va där och åka själv?? Kommer ju gå vilse direkt. Vi gick och handlade en vända och sen blev det mat och mys..

Synd nog fick han lov att jobba några timmar på lördan men det gick ju det me.. Klarade mej ju själv där hos honom under tiden..Sen när han kom hem så blev det mys och lite sömn och sen gå och köpa mat och efter det så blev det att kolla på tv och bara ta det lugnt och mysa igen. Vi var uppe väldigt sent på lördag natt och sov väl ganska länge på söndag. Var jävligt skönt att bara få komma iväg utan hund en vända och bara tänka på mej själv.. Ann- Sophie som skulle ha Felix på lördag natt hamnade på akuten pga allergi. Hon visste inte om att hon var allergisk mot viss päls och den sorts päls som hon e allergisk mot har ju så klart Felix, men hon löste det hela me att ringa till Moa på söndag fm och hörde om hon kunde ta Felix fram tills jag kom hem och det gjorde Moa..

På vägen hem så fick jag ett sms av Dorran som undrade om jag hade överlevt helgen.. Det hade jag ju för jag söp ju inget under helgen utan bara tog det lugnt.. Några skavsår blev det *hihi*men annars mådde jag hur bra som helst =)

Nu har jag blivit utan badrum oxå.. Ser ut som fan här för allt damm kryper igenom dörrarna verkar det som..Bor verkligen på en byggarbetsplats just nu :( Blir väckt hur tidigt som helst och hur fan kul e det att va utan toa när man har mens då?????????????????? Not at all kan jag ju upplysa er om.. Det verkar då inte som det e nån vattenskada iaf sa killen som kom imorse och då sa jag till honom - Fan va bra för jag skulle aldrig stå ut me er i 10 veckor och så flinade jag åt honom..Sex veckor e mer än nog..

Fick utdrag ur belastningsregistret idag men jag mitt jälva pucko har ju beställt fel så nu får jag beställa ett för personer som ska jobba inom skola och barnomsorg. så nu får brevbäraren lite till att fundera på när det kommer ytterligare ett brev från polismyndigheten till mej.. Vet inte hur jag tänkte sist när jag höll på me det där skiten.. Måste ha varit väldigt trött eftersom jag inte såg att jag beställde fel papper :(


Biljett

till Sthlm e betald och klar och även hemresan.. Fixade det på vägen hem från högskolan. Jag och Lina har varit där och pratat lite med våran handledade Antti som e skitbra att ge en bra idéer och får en att verkligen tänka sig för så man inte kommer drunkna i jobb och kanske inte hinner klart me allt innan examinationen.. Det vore ju förskräckligt..
Har skrivit ut lite jobbannonser idag som jag ska gå igenom och slänga iväg mitt CV till.. Ringde min gamla chef på hemtjänsten igår och hon ställde mer än gärna upp som referens åt mej.. Nu väntar jag bara på min gamla handledares godkännande, men kom ju på att det får jag nog inte förrän på måndag eftersom han har påsklov för tillfället!

Det var nyss en kille hit me en dörr till köket som jag kan stänga igen för att slippa så mycke damm när dom e och river mitt badrum under 6 veckor.. Kommer nog få krupp under dessa veckor då man inte kan städa riktigt eller nåt pga att dom e här och far :(

E så trött pga att jag pratade med någon till halv två inatt och sen upp 7 imorse :(
Det svider i ögonen som fan nu!!

Nä nu måste jag packa åt både mig och Felix eftersom jag sticker iväg imorgon vid 12.00.. Moa kommer att ha Felix från fredag till lördag och sen Ann-Sophie från lördag till söndag.. Själv kommer jag hem 20.55 på söndag kväll efter att förhoppningsvis haft en riktigt mysig helg :-P

see you later!!


Nu är det

slut på dåliga hårdagar för ett tag framöver :)Har faktiskt klippt mej idag och det vill jag lova att det behövdes.. Fy satan vilket tjockt hår jag har :( Låg ju hur mycke hår som helst på golvet när hon var klar me mej och nu känns det inte som jag har nån mössa på skållan längre :)

Har faktiskt fått lite pluggning gjort idag oxå :) Och förhoppningsvis har det löst sig me hundvakt me under helgen.. Får besked lite senare.. Blir det positivt svar så kommer Moa ha min älskling på fredag natt och sen tar Ann-sophie över på lördag fm tills jag kommer hem på söndag kväll! Åhh vad jag hoppas att det löser sig nu*hålla tummarna hårt*

Nu ska jag ta och kolla lite på Greys anatomi och sen blir det Fråga Olle..


Måste ju göra ett tillägg nu att hundvaktsproblemet e löst och jag kan åka alldeles själv och hälsa på någon :)

Idag e det

 och jag blev väckt halv åtta av ett jävla borrande som vanligt och inte har jag kunnat plugga nå mycke idag pga det.. Trodde att jag och Lina skulle börja skriva på uppsatsen idag så jag och Felix kunde rymma ifrån allt oväsen, men hon kommer inte till Falun förrän imorgon.. Får väl se när vi ska börja skriva på den då.. På fredag drar jag till Sthlm och hälsar på någon.. Ska bli härligt :) Hoppas jag får tag i en hundvakt så jag slipper ta med Felix dit.. Hade varit skönt att få åka iväg själv och bara koppla av och tänka på sig själv.. Men men huvudsaken e väl att jag kommer iväg iaf :) Han har då sagt att jag får ta med Felix om det inte går att få tag i nån hundvakt!!

Idag har jag hållit på att skicka en massa tradera paket.. Gissa om man har blivit expert på att trolla ner sakerna i små paket :-P.... Allt för att frakten ska bli så billig som möjligt åt dom som vinner auktionerna!!

E lite trött idag för igår låg jag och babblade i telefon med någon till halv ett på natten och sen började jag läsa isfolket efter det. Så jag släckte nog inte förrän efter halv två!!

Nu ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty här och sen blir det väl dom desperata husfruarna oxå kan jag tänka mej:)

Bye for now


hmmm

 men man e ju fortfarande ledig eftersom det e påsk :) Fast imorgon sätter allvaret igång me att skriva C-uppsatsen.. Oh my god hur ska då det gå?? Ibland funderar man vad fan man har gett sig in på??? Det e ju inte bara bara att skriva det där eländet!! Man ska ha ett bra språk och det gäller att skriva om sakerna med egna ord så det inte blir plagiat...Shit säger jag bara!!

Dagen började som vanligt me Felix första kuckturné och sen blev det frukost och Våra bästa år på dumburken! Sen surfade jag runt lite på nätet och läste lite bloggar.. Efter ett tag hörde Moa av sig och ville att jag skulle me ut på en promenad me henne och vovvarna och så fick det bli i  .. vädret! Vi har ju inte varit ute och gått tillsammans på ett tag så det blev en jävla massa pratande.. När jag kom in från promenaden så såg jag att några av mina auktioner var avslutade så då var det bara att skicka vinnarmail till dom och leta reda på plaggen som dom köpt och lägga i adresslapp i dom, så jag vet vart dom ska när pengarna har kommit in på kontot.. Har fått en hel del sålt nu under påsken så imorgon trillar det väl in lite pengar så jag kan börja skicka iväg dom.. Så nästa helg blir det mys för min del :)

Nu  är det för min del.. Har köpt såna där goa cappuchinosaker sist jag var och handlade.. Sen ska jag försöka läsa lite litteratur en vända!


Hörs senare om jag orkar skriva nå mer idag!Visar väl sig!!





Söndag

är det idag och idag borde jag verkligen dyka ner me näbben i böckerna.. Alltså vara en pluggi några timmar.. Igår skrev jag då klart mitt personliga brev till mitt CV med lite tips och råd från både Bettan och Annika..Tack för hjälpen brudar :) Så har jag mailat min gamla handledare på Kvarnbergsskolan och frågat om han kan vara en av mina referenser i mitt CV.. På tisdag ska jag kontakta min gamla chef på hemtjänsten och säga åt henne att jag sätter upp henne som referens så hon vet om att folk kanske börjar ringa och fråga om mej! Sen e det väl bara att sätta igång att skicka iväg ansökningar till olika jobb i Sthlm..

Det blev ingen Låt den rätte komma in igår för min del.. Får väl se om jag ska se den ikväll istället då.. Har ju varit på väg så många gånger, men kommer aldrig så långt verkar det som.. Håller på att messa med någon för tillfället.. Igår blev det både msn, messa och prata me honom..

Mitt ex ringde idag och gjorde mej besviken.. Han hade blivit tagen för rattfylla igen och förlorat kortet.. Trots att han lovat mej så många gånger att han inte skulle fyllköra igen..*morr på dej*

Nu blir det inge mer skrivet för denna gång.. Kanske blir lite mer senare!

Lördag

!!! Idag har det inte heller blivit mycke gjort.. Fattar inte hur man kan vara så här seg hela tiden?? Ska jag börja hinka i mej Red Bull så jag får vingar och kan flyga iväg en vända eller??hihi! Har nyss kommit ur duschen för jag tänkte att den skulle göra mej piggare, men inte då :(

Har hittat en blogg som e skoj att läsa! En tjej på 18 år som e 3 barnsmorsa.. Varje dag blir det att jag kollar vad hon skriver! !http://mammabeckas.blogg.se/

Vad ska man hitta på idag då? Någon som har något bra tips?? Igår hade jag en tanke på att ta och va seriös och baka lite bröd, men idag var den tanken bortglömd.. Hade varit gött me färskt bröd och billigare blir det ju me om man bakar lite själv.. Tänk färskt bröd med ost och tomat på?? Har hittat ett recept som man ska ha soltorkade tomater i och det lät väldans gött måste jag säga och verkade inte så invecklat att göra heller.. Får väl se om man har mer energi imorgon så kanske man ska ta sig i kragen och göra ett ryck..

Nä nu ska jag nog ta och kolla på Låt den rätte komma in och se om den e så bra som alla säger och tycker?? Jaja det visar sig!!


.......................

Tydligen e det d och jag vet inte alls vad jag ska hitta på för nåt!! Började dagen me en morgonpromenix me Felix som gav en riktig gomorgonpuss för att visa att han ville ut!!Han e go min lilla vovve!! E lite trött för jag messade me någon till två inatt, men vi var så trötta så vi avslutade det hela innan vi somnade ifrån varandra!I slutet blev det många mmmm och då e det tecken på att vi håller på att somna ifrån!

Borde väl sätta mej ner en liten vända idag och kolla igenom lite mer litteratur nu när det e lugnt i huset.. Har ju som jag skrivit tidigare inte gått att plugga här pga allt stimmande från alla blåställen! Men nu e det såååååååååååå lugnt och skönt i huset =) Var ganska lugnt igår me så jag höll på i några timmar då med!Vill ju vara lite förberedd tills vi ska börja skriva på tisdag!

Börjar hända lite saker på Tradera nu iaf, sen jag fick mitt första omdöme som säljare! Hon skrev att hon rekommenderar mej till 100% och sånt blir man glad av =)Efter det har flera bud trillat in så har jag tur kanske det kan bli en tripp till Sthlm nästa helg :-P Behöver verkligen få komma iväg en vända nu och se nå annat!!Då kanske man får lite ny inspiration så man pallar me det sista i utbildningen :-P

Nä nu ska jag ta och käka lite frukost här och sen försöka få lite gjort!!
Ha det bäst idag nu!!Och ät inte för många kåtkulor ;)

och glad påsk än en gång!!

Bye för denna gång!

Hej igen!! Idag har jag skickat iväg lite informationsmail till folk som vunnit en del av mina auktioner+ att jag har rensat ut lite böcker som jag ska lägga ut på Tradera så fort jag orkar.. Kommer ju aldrig läsa dom nå mer så varför ska dom stå och skräpa här hos mej för??? Man kan då inte beskylla mej för att vara nån samlare precis.. Nu ryker det som inte sitter fast..haha..Har blivit lite messande me någon+ att han ringde en vända ikväll me så då blev det väl att prata i lite över en timme i luren oxå..Efter det så gick jag ut sista kuckvändan me Felix för det börjar väl närma sig att krypa under täcket känns det som.. Synd nog alldeles själv :( men snart så händer det saker :-P

Hörs imorgon!!


Denna

torsdag började med att jag fick lov att flytta mej från sängen till soffan för att kunna sova lite längre och sen vid halv tio gick jag upp och sen ut me Felix en vända och nu blir det  en stund framöver:) Efter det blir det frukost och sen pluggning för idag stimmar dom inte så värst mycket! Borde ju kunna få lite gjort då iaf!!



En sak till bara.. Vart fan tog den fina värmande  vägen nånstans då? Idag regnar det och man blir så trött av det :(

Skriver mer senare idag! Bye


Längtar efter att

vinna nu.. Tänk va härligt det hade varit att inte behöva tänka på vad saker kostar eller om pengarna räcker till räkningar.. Blir så less av att allt ska styras av om man har pengar eller inte :(

Idag tog jag och Felix en vända till högskolan och skrev ut uppsatsen som min och Linas uppsats bygger vidare på + Annas uppsats så man kan få en bra guide till hur vi kan lägga upp våran så vi inte får nån påbackning av det under opponeringen..Vill ju inte behöva ändra på nånting alls, men lär säkert bli lite ändå! Blir så stolt över Felix på våra promenader nu för tiden.. Han sköter sig så bra och inte så mycke dåligt uppförande vid möten me andra hundar.. Vi mötte hela hunddagiset som var ute på promenad samtidigt som oss och Felix brydde sig inte trots att hela högen me vovvar skällde ut oss utav helvete. Inte ett enda utfall gjorde han trots att det säkerligen var en hel hög me hanhundar bland gänget från hunddagiset =) Har nog blivit tydligare i mitt ledarskap och mer avslappnad när vi möter andra hundar och det gör ju susen! Har väl kollat på Mannen som kan tala me hundar och sen Hundcoachen me! Där får man bra tips faktiskt som funkar väldigt bra om man bara håller sig till det hela tiden!

Har nyss pratat med någon i telefon och som tur e får han mej att glömma allt runt omkring och man kan prata om allt och ha väldigt skoj i luren..Snacka om härligt skratt retstickan har..hihi!! Hade önskat att jag hade kunnat fara ner i helgen, men som vanligt styr ju bristen av pengar att man får lov att stanna hemma.. Får hoppas att jag kan komma iväg nästa helg iaf..Orkar inte vänta nå längre än så nu faktiskt! 

Nä nu ska jag ut me vovven och sen am i 
!!Blev lite svengelska här nu :-P. Blåställen lär säkerligen väcka mej strax efter 7 imorgon bitti och det e inte skoj :(


 


3 epilepsianfall

har Felix haft inatt + en till här på fm :( Förstod att det skulle bli nå sånt efter att blåställen stimmade utav helvete igår. Stackarn blev väl stressad antar jag :( Har pratat me veterinären nu och fått tillåtelse att gå honom en extra dos nu. Han har fått den nu och ligger för tillfället och sover, men inte fan kan jag slappna av och sova heller.. Skulle ha behövt att läsa litteratur nu när det e tyst i huset, men e ju så trött nu så hjärnan e helt bortkopplad. Hoppas att dom slutar komma nu.. Måste fixa fram pengar nu så jag kan iväg och kolla fenemalvärdet i hans blod och även leverprov för att kolla hur läget e me den eftersom hans medicin tar på levern. Han hade ju högt värde sist och det lär nog knappast ha sjunkit sen sist!

Var ju bjuden på mat ikväll, men fick lov att ringa och avboka pga att jag inte vågar lämna Felix själv nu när han har haft anfall.. Hon som bjöd in mej har värsta pollenproblemen nu, så jag kan inte ta med honom dit för tillfället heller så jag får väl lov att laga min egen mat idag ändå..Såååååååååååååååååå tråkigt :(

Har varit iväg och postat ett par jeans som jag sålt på Tradera.. Vill ju få iväg dom snabbt så jag får bra bedömning som försäljare så resten blir sålt me.. Behöver ju som sagt pengarna så jag kan ta mej iväg en vända och få lite välbehövd semester över en helg :)

Lägger in en bild på min lilla goa epilepsikille och lilla Busa.. Kortet e taget hos Malin!

Nu ska jag försöka vila lite här och hålla tummarna på att anfallen håller sig borta ett tag framöver nu!
Bye

Hej igen!! Här stimmar dom fortfarande så någon vila har det ju inte blivit.. Har kollat runt lite på nätet efter soffor.. E så sugen på en ny stor mysig soffa som man kan mysa ner sig i.. Har hittat en på EM möbler men har inte vågat titta på priset för man lär ju inte ha råd me sitt studielån precis :(
Det finns ju en nackdel me att ha tygsoffa och ha hund och katt, men just nu e jag jävligt trött på skinnsoffa... Här kommer en bild på soffan... Visst ser den förbaskat jävla skön ut?? E såååååååååååååååååååååååååå sugen på den soffan alltså!!


Nä nu måste jag väl ut me min goa vovve en vända i solen.. Har då än så länge inte dykt upp något mer epilepsianfall och får hoppas att den där extradosen håller skiten borta nu!!

Bye for now!!!

Behövde

inte ha is i magen så särskilt länge igår som tur va :) Pratade med en viss någon både på msn och i telefon igår kväll!Så blev det även lite smsande me!

Gjorde inte så mycke igår faktiskt.. Sov ju inte nå på hela natten och när jag väl skulle sova vid 6 på morgonen så kunde jag ju inte somna :( Blev en skön tupplur på em istället och sen en dusch och lite mat och efter det var man som folk igen :)

Jo förresten så rensade jag ur garderoben och hittade en massa saker som jag ändå inte kan ha, så nu håller jag på att lägga ut det på tradera och får se om något blir sålt.. E ju lite trögt när man inte har sålt tidigare för då vet inte folk om dom ska våga bjuda nå, men nu har jag då fått någon auktion avslutad och då e det ju bara att skicka iväg det snabbt så det blir en nöjd kund så man får bra bedömning så andra vågar börja bjuda med :) Vill ju till Sthlm nu fort som fan :-P Vet ju att det kommer bli en helg som man inte glömmer i första taget ;)

Skulle behöva läsa lite litteratur idag men dom stimmar nere i källaren så man kanske får lov att vänta till efter fyra innan man kan börja me det.. Spelar ju ingen roll för han kommer ju jobba över till sent ikväll så då kan man ändå inte prata me honom förrän efter 22. Då kan jag ju lika gärna plugga.. Man kanske skulle ta och lägga in resten av annonserna på Tradera nu så man har det gjort! Så man får lite respengar och kan sticka iväg på en myshelg så snart som möjligt!!

Kanske skriver mer senare idag!


Jaha skriver några rader här igen då! Idag blev det inge litteratur läst alls.. Gick ju för fan inte när dom stimmade så in i helvete här i huset+ att det vibrerade i hela huset och inte nog me det så försvann tvn pga dåliga signaler.. Fy fan för digitaltv säger jag bara.. Bara krånglar sig hela tiden tycker jag. Tur nog kom kanalerna tillbaka iaf:) och ikväll blev det att titta på Färjan 2 och efter det 2 och en halv män som e så jävla rolig :-P Sedan hojtade en viss person till på msn så jag flög högt i soffan.. Den jäkla retstickan ;) Han kan konsten att retas må ni tro :-P Han tackade för ett fint mail.. vad det stod där e personligt och kommer inte att nämnas här i bloggen! Efter ett tag ringde han istället så vi kunde prata i telefon och jag kunde krypa under filten igen.. Har frysit så förbannat ikväll så vem fan vet om man håller på att bli sjuk:( har absolut inte tid med det för jag har både C-uppsats att skriva och det personliga brevet till mitt CV som jag aldrig lyckas få till och sen vill jag ju åka och hälsa på retstickan snart me ju som jag skrivit tidigare idag! jaja nu blir det till att ut me Felix och sen sova för vem fan vet när dom tänker börja stimma imorgon???? :(


Funderar

Över om jag gjorde rätt i det jag gjorde imorse????????? Kanske förstörde nåt bra??Jaja det visar sig!! Man kan inte vara mer än ärlig...............................Får väl vänta och invänta resultatet med is i magen.. Hur jag nu ska lyckas me det!


Sovmorgon

 Har inte alls varit uppe länge idag.. Jag och Felix tog oss en rejäl sovmorgon för jag somnade så sent inatt.. När jag väl kom i säng så började jag ju läsa isfolket och då e det ju hopplöst att ens tänka på att lägga ifrån sig boken.. Fick lov att tvinga mej till det till sist.. Vi vaknade vid halv elva idag och så har vi varit ute på Felix morgon kuckvända. Nu sitter jag och laddar för jag måste ner på stan och fixa en sak och sen blir det att torka av golven här.. Dammsög igår, men hade inge rengöringsmedel hemma så jag måste köpa det nere på stan me. Kan inte fatta hur mycke skit Felix drar in nu när det blivit vår.. Får ju för sjutton städa jämt känns det som. Nä nu ska jag slänga i mej en macka och sen dra iväg ner på stan.. Önskar att jag hade en cykelpump som funkar för då hade jag ju kunnat ta en cykeltur ner, men det skiter ju sig så jag får ta mp3 spelaren och gå istället men det kan ju vara lika skönt det i vårvädret, men det går inte lika snabbt som me cykel :(
Skriver nog lite mer senare när det hunnit hända något som man kan skriva om!

Jaha då var man här igen då!! Nu har man fixat det jag skulle nere på stan och det har även blivit en skön promenix me Felix i det fina vårvädret. Nu sitter jag och tar mej en och annan öl och e mätt som fan efter att ha ätit tacos..Har pratat me Johnny i telefon.. Som vanligt blir det bara en massa toksnack när vi sätter igång:) han e en jävla go vän den mannen.. Kommer alltid finnas i mitt liv! Ska väl festa me honom på Summer meet i år me, men då ska vi bo i hans van på självaste området så vi slipper tänka på nån chaffis dit och hem.. Kan va skönt att va på plats hela tiden.. Drygt att inte ha nån dusch bara, men men man får väl hoppa i nån sjö och bada lite då och då! Nä nu blir det nog soffan och nån film här..
Kram på er

hoho

 e man och väldigt uttråkad efter att Malin åkte härifrån :( Vi har kollat på filmen marley and me.. Väldigt rolig faktiskt.. Hade blivit tokig om jag hade haft en sån hund..hahaha!! Den filmen e sevärd kan jag lova :)Sitter och pratar me Åsa och någon på msn som håller mej lite sällskap.. Hade ju varit bättre med livesällskap av en viss någon, men det kommer att ske nån helg framöver här :-P jahapp nu sviker Åsa mej här och den andra e då så tyst och tråkig just nu :( fast han har ju jobbat så in i helvete så han e väl trött kan jag tänka mej! kanske e dags att krypa ner i en renbäddad säng och sova lite?? Har hunnit me en hel del idag. Eller rättare sagt igår för nu e det ju lördag.. Läst lite litteratur och sen städat och så kom ju Malin sen så vi har umgåtts ikväll. hennes gubbe e och fiskar i helgen och hon ville inte sitta själv så då kom hon hit istället:)
Nä nu ger jag upp för inatt!
 Kram

Hallå

Idag e det



och jag ska väl fortsätta kolla igenom tidigare forskning idag.. Var helt slut i skallen när jag var klar för dagen igår och kommer säkerligen vara det idag me :( Efteråt blev det en promenix me Moa och vovvarna och Moas kompis Ronja. Vi gick bort till Willys en vända och sen tillbaka! Efter det så blev det lite telefonsnack me någon och även lite messande.. Kollade på Fråga Olle oxå.. Det programmet e ju så jävla roligt :)

Nu över till den här dagen igen. Har väl inte planerat så mycke mer än att kolla igenom litteraturen och så blir det väl att slappa i soffan på kvällen och babbla i telefon som vanligt! Har nyss pratat me Åsa.. Lycka till me ditt äventyr idag!Hoppas det går bra...Håller alla tummar och tår för dej och det gör jag även för Annika som har prov idag.. Du klarar det gumman ska du se :) Du har ju klarat det andra så bra ju!!

Nope nu e det väl dags att börja plugga!Kanske skriver senare igen or not?? Det visar sig.................................





RSS 2.0