Tradera

har kommit på att jag vill bli av me lite grejer som bara ligger och samlar damm så jag har knäppt kort på 5 par oanvända jeans och sen två skinnjackor och lagt ut dom på Tradera.. Har fått ett bud än så länge, men jag tror att dom flesta väntar in i det sista innan dom bjuder för att inte öka på priset för mycket..Så har då jag tänkt om jag har hittat något som jag velat ha där inne. Jaja det visar sig hur det blir. Blir allt sålt så får jag närmare 2000 spänn och då kan jag dra en repa till Sthlm och hälsa på någon! Hade varit skönt att få åka iväg en vända känner jag.. Får jag inte hundvakt så får jag ta me Felix sa han! Fast det kan va skönt att få komma ifrån själv en vända ibland oxå. E inte ofta jag får komma iväg själv, men de gånger jag kommer iväg saknar jag ju Felix som fan..Svårt att va utan bebisen när man e så van vid att ha honom vid sin sida jämt..

Nä nu ska jag kolla lite på tv och sen blir det nog sängen!!!


CV


Man e lite sliten idag för det blev rätt sent igår.. Pratade med någon fram till tolv inatt och sen kröp jag under täcket och började läsa isfolket och då kan man inte sluta läsa i första taget precis.. Pratade även me Jörgen igår, både i telefon och sen på msn för jag skickade över en massa låtar till honom och Annelie..

Den här dagen började me en morgonpromenix me Moa och vovvarna i snön.. Varför skulle det börja snöa igen för då? Hade ju fått värsta vårkänslorna ju och dom sprang ju iväg fortare än kvickt så fort snön började virvla ner på backen igen :(


Idag har jag skrivit ena delen i mitt CV.. Tog ett tag innan man hittade alla papper på jobb och under vilken tid man hade varit på de olika ställena och jobbat.. Sen hade jag ändå glömt mitt jobb här i Falun som personlig assistent som jag fick lägga till i efterhand!Nu ska man bara skriva det där eländiga personliga brevet som inte är roligt alls! Jaja det ordnar sig nog i slutändan! Börjar bli laddad när det gäller att söka jobb och testa att bo nere i Sthlm.. Kan va skoj att prova på nå nytt och se om det passar mej!

Har även pratat en massa skit med Annika i telefon.. Tiden går så fort när man pratar me henne och inte en tråkig sekund har man :)



Nä nu blir det soffan och tv resten av kvällen...



Bostadskö!

Japp nu har jag tagit steget och ställt mej i bostadskö i Sthlm för att vara lite förberedd iaf man får jobb där nere.. Egentligen skulle man väl ha gjort det för länge sen, men vem fan hade planer på att flytta dit då?? Inte då jag, men jag insåg ju för några dagar sen att det e just där som jobben finns och inget binder ju fast mej här i Falun.. Känns tryggt att jag iaf känner en person där nere och som har lovat att om jag får tag i ett jobb, men inte hunnit få lägenhet så får jag bo hos honom tills det har löst sig! Tack för det =)

Fick besök av Moa och Topsy en vända igår.. Felix blev överlycklig när hans stora kärlek dök upp här.. Slänger in ett kort på gobitarna!Visst e dom söta tillsammans??



Idag har jag skrivit klart min slutuppgift.. Fattas bara att läsa igenom den nu, men det gör jag imorgon när jag har fått distans till den. Felix väckte mig vid sju imorse.. Stackarn var dålig i magen och behövde ut. Efteråt gick jag och la mej igen en vända och vaknade vid halv elva..Trodde inte mina ögon när jag kollade på klockan! Jaja jag hann då skriva klart min uppgift ändå. Får hoppas att den blev bra nu oxå...Det visar väl sig!

Har varit och lånat lite papper om att skriva CV av grannen idag, så imorgon ska jag sätta mej och trolla fram min egen CV som jag kan skicka iväg till olika ställen! Måste ju börja fixa me sånt redan nu. Börjar bli lite smått stressad när man inte får stämpla efter man e klar me skolan. Ett jobb e därför jävligt viktigt om man ska klara sig ekonomiskt. Jävla idioter som röstade på moderaterna.. Tack vare er jävlar så e Sverige helt åt helvete just nu           =( Hoppas ni e nöjda me det ni ställt till me???

Nä nu ska jag snart ut me min goa vovve och sen blir det soffan igen. Det har jag förtjänat efter allt skrivande dessa dagar som varit!

Bye bye


Tisdag

  
Idag har jag suttit och skrivit klart del 1 i slutuppgiften med värsta mensvärken :( Inge vidare att jobba me sånt skit då + att dom stimmar så förbannat nere i källaren idag vilket inte gör det lättare att koncentrera sig :(
Igår hade vi redovisning av våran undervisning på seminariet. Gick bra och vi blev bjudna på fika under tiden :) Känns konstigt att det inte blir några mer seminarium nu, utan det e dags att sätta igång me C-uppsatsen nästa vecka istället!!


Får väl se hur det blir me besök till helgen.Kompisen som han skulle åka me kanske får lov att jobba i helgen och får han lov att göra det, så återstår det bara om han har råd att åka tåg eller buss hit. Håller alla tummar och tår att det blir av. Har ju haft två pissiga helger på raken, så det kan behövas en lyckad nu för en gångs skull!!!!!!!!!!!!!! Jaja det visar sig..ingen idé att hoppas för mycke för man blir bara ännu mer besviken ifall det skiter sig! Annars får det väl bli en annan helg.. Har tyvärr inte råd att åka iväg själv. Har fullt upp me att trolla så mina pengar räcker till räkningarna. Tänk om man ändå kunde vinna lite pengar nån gång, men det e ju bara såna jävlar som redan har pengar sen tidigare som vinner verkar det som :(

Nu ska jag ta och gå ut me Felix en vända och sen se om jag får nån energi att fortsätta me slutuppgiften eller om jag ska fortsätta me den imorgon och ta och städa en vända idag.. Det behövs verkligen för just nu står jag knappt ut me att va hemma. Blir även drygt att plugga när man vet att man borde städa!

Så nu ska jag och Felix ut i solen då och njuta lite..

Ha en bra dag allihop! BYE for now


En till mindre lyckad helg

har det varit.. Har haft ont när jag andas i helgen och enligt läkare så e det bara stress..men va fan vet en läkare i dagens läge??? Har inte mycke förtroende för kvacksalvarna om man säger så :(
 Fast det kanske e stress för jag hade så här innan jag flyttade till Falun me, fast i en ännu värre form.. I fredags hade jag så ont att jag inte kunde sitta upp, men igår var det betydligt bättre som tur va och idag känner jag knappt av det.. Krävdes lite lugn och ro tydligen, så min slutuppgift får jag väl skriva nu under veckan istället för i fredags som jag skulle ha gjort och sen haft en lugn och skön vecka me bara slappande, innan allvaret me C-uppsatsen börjar. Jaja jag ska nog kunna skriva ner det där på kort tid ändå så jag får lite ledigt.


På fredag som kommer får jag besök av någon... Ska bli skoj..hehe :-P Hade blivit missförstånd mellan oss.. Trodde han menade i slutet av april, men det va nu den här månaden istället som tur va :)



Blev en väldans massa tjattrande i telefon + messande oxå igår.. Pratade me exet som tyckte att han kunde hitta något pök åt mej.. Den gamla token..haha! Tror jag sköter det själv Johnny, men tack för att du bryr dej :)
Messade me Calle oxå som skrev att han hade sålt sin bärbara och ville ha hjälp av mej att hitta någon ny på nätet till ett bra pris.. Då tog jag in min datakunniga kompis Krille, som fick hjälpa mej att hitta en och det tog inte lång stund innan det va fixat. Så nu ska väl Calle höra av sig nån vecka innan han ska till Sverige igen, så ska jag beställa den åt honom och så hämtar han ut den när han e här och hälsar på. Var nog tur att han inte kom i helgen för nå vin hade jag nog inte pallat  att dricka pga andningen.. Ingen idé att fixa till me nån kalabalik precis! Sen tjattrade jag me någon tills halv två inatt och efter det blev det att krypa ner i en renbäddad säng och sova!
Jörgen hörde av sig igår me för att höra om jag hade nå skivor me Little Boo och det hade jag ju så idag ska jag väl skicka över lite låtar på msn till honom och Annelie så dom har nå bra musik att rocka till!



Idag har det inte blivit mycke gjort. Morgonpromenix me Moa och vovvarna och sen McLeods döttrar på femman! Har väl kanske lite planer på att börja skriva på slutuppgiften, men det visar sig hur det blir. Ska då plocka ihop mitt material för undervisningen och två av mina elevers arbeten (dom blev så glada när jag frågade om jag fick kopiera deras arbeten ) som jag kan visa på seminariet imorgon där vi ska berätta hur våran undervisning har gått under praktiken!

Nä nu slutar jag för idag!
Bye bye


Sista dagen

på praktiken idag!!Snacka om att jag hade separationsångest när jag gick därifrån :(
 Många goa kramar fick jag av eleverna innan jag gick :) Fick även lova att jag skulle komma och hälsa på nån gång! Fan va jag kommer sakna goungarna! Min handledare hade gjort ett fint kort till mej me, så nu kommer jag aldrig glömma min praktik!

Igår slutade internet funka och gissa om man fick abstinens när fanskapet inte funkade :( Hur fan klarade man sig utan det tidigare kan man undra? Idag fick jag tbx det iaf. Hoppas det dröjer innan nå sånt händer igen!

Igår fyllde min goa vovve 5 år... Helt otroligt att han hunnit bli så gammal. Tyckte inte det va länge sen jag hämtade honom hos Petra och Urban i Orsa, när han va 4 månader och nu har åren bara fladdrat förbi! Glömmer aldrig hur kär jag blev i honom! Satt mej på golvet hos dom och han kom direkt till mej :) Ville smuggla hem honom under tröjan! Tur för mej så funkade det inte me honom hos Petra pga deras andra hund Rappo, så hon ringde och hörde om jag fortfarande va intresserad av Felix!! Jag har aldrig tagit mej till Orsa så snabbt nån gång! Hämtade hem honom fortare än fortast och har inte ångrat det en enda sekund!
Hoppas jag får ha honom kvar länge länge! Nu har han då inte haft nå anfall sen i söndags natt.. Så skönt att få sova på nätterna igen :) Hade ju varit tråkigt om han hade haft anfall igår på sin födelsedag ju! Han känner ju inte av anfallen, det e ju jag som får se eländet som mår sämst av det säger veterinären...

Felix 4 månader och han hade inte växt i öronen då... Så JÄVLA söt :)


Nä nu blir det soffan och slappa och kanske ett och annat telefonsamtal!

Bye bye

Börjar kännas

lite bättre nu..Felix har inte haft nå anfall sen halv tolv inatt :) Fast han e ju ganska drogad tack vare veterinären som sa att jag skulle ge honom värsta chockdosen efter hans sjunde anfall.. Men han lyckades ju få sitt åttonde me efter det :( jaja nu e han lugn iaf och det känns bra! Var hemma med honom idag, men imorgon ska jag iväg på praktiken. Har fått tag i en granne som tar honom alla tre dagarna och det känns skönt. Behöver ju inte trixa nå mer me det här sen :) Ska ju sitta hemma och skriva uppsatsen resten av terminen!

Nu blir det att kolla på familjen annorlunda och bara slappa nu när jag äntligen känner mej lung igen :)

Kram
 

Jävla skitdag

har det varit idag.. Felix har haft 3 anfall idag och det första fick mej att hoppa högt i sängen åtta imorse :( sen kom nästa på fm och det sista ikväll :( Får väl se om man får sova nå inatt nu då! Brukar bli väldans dåligt me sömn efter en sån här dag :(

En annan besvikelse var ju att inte HEAT vann ikväll men varför bli förvånad över det egentligen?? Det brukar ju aldrig va rätt låt som vinner hur som helst. Inte i mina ögon iaf! Vinnarlåten var väl inte direkt dålig men jag hade ju som sagt va hoppats på dom hårdrockande killarna!

Nu ska jag ut me Felix en vända och sen se om jag orkar kolla på Yes man me Jim Carrey.. Den verkar va rolig och jag behöver få skratta nu känner jag.

Kram på er
Avslutar dagens blogg me en bild på min goa epilepsikille och hans kompis Busa (så fina tillsammans)

Fredag!

Skulle väl ha pluggat idag.. Blev bara 20 sidor som jag orkade me, så nu får jag väl lov att plugga i helgen istället :( Jaja jag får skylla mej själv. Ikväll e det lugnt.. Kollar på tv och smsar lite me någon! Såg Billy Opel på tv ikväll,,,Skoj va det!

Har väl inte så mycke att berätta men va fan jag lovade ju att skärpa mej så här e jag iaf :-P

Bye for now


Torsdag

har det hunnit bli och jag har nu klarat av 5 av mina 6 veckors praktik på skolan!! Kommer ha separationsångest nästa vecka då jag ska sluta.. För ungarna kommer jag sakna utav helvete! 

Har inte gjort så mycke efter att jag kom hem i em.. Var ju strömlöst här så jag tog mej en tupplur innan jag gick ut me Felixgubben.. Blev ett kort men skönt bad en vända ikväll.. Har ju aldrig ro att ligga länge och väl i badkaret. Gör nog rätt i att inte välja badkar när dom renoverar badrummet i april. Det får bli långa varma duschar istället som jag älskar så får man plats me en tvättmaskin i badrummet när inte badkaret finns längre :) 

Har blivit lite messande med en person ikväll.. Kanske även blir att prata lite i telefon senare! Det visar sig.. Har även messat me Calle min goa vän. Hoppas att han snart kan komma hit och hälsa på så jag får en vin och sktisnackarkväll me honom. Han kan man prata om allt me och han oroar sig jämt när jag träffar nån ny kille.. Då kommer tusen frågor om killen.. Han vet ju vilka skithögar jag lyckats träffa tidigare så det kanske inte e så konstigt!

En rolig sak som har hänt e att jag ska se Mötley crue i sommar :) :) :) FAN så jävla underbart att få se dom goa gubbarna på nära håll :-P *dreggla* Så nog fan e livet jävligt underbart för tillfället!

Nä nu blir det att krypa ner under filten i soffan och kolla på tv!


Riktigt slö

har jag varit när det gäller att skriva här, men va fan man har ju ganska fullt upp me att läsa all litteratur, praktik och förberedelser inför C-uppsatsen och sen i mitten av förra veckan har det väl blivit en del telefonpratande på kvällarna me.. 

Har fått väldans mycke gjort idag och imorgon har jag planerat ihop en egen mattelektion för ena klassen.. Får väl se hur det går :-P Tur att lektion.se finns där man kan få tips på bra saker man kan göra :) 

Har haft utvecklingssamtal idag om min praktik och den gick väldigt bra sa min handledare.. Alltid skoj att höra :) Nästa torsdag e det sista dagen på praktiken.. Helt otroligt va tiden har gått fort.. Kommer sakna ungarna så jävla mycke när det e över! Fick en teckning av en liten tjej idag :) Den va så fin!!

I slutet av april kommer jag få besök och har väl även lite planer på att åka iväg själv så fort det finns pengar.. När nu det blir ?? Får ju så lite varje månad, men man får väl åka billigare tåg när man pluggar antar jag.. Så måste man ha hundvakt me.. Lite saker att lösa innan man kan åka iväg nånstans.. Det visar sig vad som sker i framtiden!

Nä nu måste jag fixa lite här.. Får väl se när jag skriver nästa gång..Ska då försöka skärpa mej iaf!!Lovar :-P

 


Trött i mössan

pga att jag fan inte kunde somna igår..Låg nog fram till efter ett innan jag slocknade och när det var dags att ta sig ur sängen så var det inte nån vidare höjdare precis :( Har då klarat av mina lektioner idag, trots att den ena klassen var lite väl jobbig idag.. Imorgon ska jag och en till lärarstudent ha ansvaret för eleverna. En klass var blir det och jag av alla ska ha mattelektioner..hehe.. Jaja det går säkert bra :-P
Idag har Felix fått vara me sin Topsy igen. Moas kille gick ut me dom idag och sen fick Felix följa me hem till dom.. Blir likadant imorgon.. Felix tycker det e så kul att va me Topsy :)Det blir snart en promenix me Moa och vovvarna.

Igår hittade jag en kompis på Facebook som jag inte sett sen Vansbro cruising -06.. Jättekul att få kontakt me honom igen. Vi har haft mycke tok för oss i våra dagar!haha!

Nä nu orkar jag inte skriva mer idag!
Bye bye


RSS 2.0