Frisörbesök

blev det efter jobbet idag och nöjd blev jag =) Det blev även ett bolagsbesök och lite shopping på Kappahl innan frisörbesöket.. Kände att jag behövde ett par nya jeans och så blev det..

När jag kom hem ikväll så hamnade jag i soffan och kollade på och den serien älskar jag. Synd nog e det sista säsongen nu :( Hur ska jag bära mej åt sen då? Titta om från början eller? Jaja det blir en senare fråga.

E så trött nu så jag ska ta och krypa under täcket..

Här kommer ett av banden som ska spela på Moonshine imorgon :)


Gonatt!!

Mitt första föräldramöte

har jag haft tillsammans med min jobbarkompis och det gick över förväntan tyckte vi.. Vi trodde att det skulle bli lite livat från vissa håll, men det gick lugnt och sansat till :)Till veckan ska vi ha drop in fika för föräldrarna så dom får komma och se sina barn in action på avdelningen.

Nu e jag så trött i skallen att jag inte orkar skriva nå mer än att jag längtar tills fredag, då jag ska klippa mej och sen lördag då jag ska på rock n roll på Moonshine. En kille som jag känner spelar trummor i ett av banden och det ska bli kul att träffa honom igen. Har inte träffat honom på några månader nu.. Nä nu blir det en dusch och sen sova känner jag. Börjar 8 imorgon och slutar 16.


Planeringsdag

har det varit idag.. Den höll på från 8 till 16 och efter det gick jag och några jobbarkompisar och tog nån öl och pratade skit.. Ja jag vet att det e måndag, men va fan eftersom inte planeringsdagen va på en fredag så fick det ju bli öl ändå.. Hade jätteroligt tillsammans me mina jobbarkompisar :)

Imorgon börjar jag 7 så det blir till att gå upp me tuppen imorgon. E ju knappast något som jag älskar, men va fan jag slutar ju 15 så det e ju bra. Måste hitta nånstans där jag kan klippa mej efter jobbet, för jag ser ut som sju svåra år i skallen för tillfället och det e inte skoj att vakna upp me bad hair day varje morgon :( Så ska jag ju på Moonshine på halloween rock n roll och då måste jag ju ha klippt mej innan dess..

Funderar på om jag ska ta och krypa under täcket redan nu och läsa lite innan det e dags att sova..

Bye



Bekymrad

över vad jag ska göra me min katt Elvis.. Han bor för närvarande hos min kompis Malin i Enviken, men hennes killes dotter har blivit allergisk visar det sig efter en koll hos läkaren.. Morsan och farsan vägrar ju så klart att ta honom pga av deras hund.. Dom fattar ju tydligen inte att man kan ha hund och katt samtidigt.. Så nu står jag här och vet inte alls vad jag ska göra.. Vägrar sätta ut en annons på blocket, för då vet man aldrig vad som händer me honom. Jag måste veta att det e en seriös person som tar hand om min älskling.. Här kan han inte bo, eftersom det redan finns en hankatt här och han e speciell så han skulle aldrig godta en annan hankatt under samma tak. Sen hatar ju Elvis att åka bil oxå så det e otänkbart att han ska kunna sitta i en bil ända ner till Sthlm. Får hoppas att jag hittar någon som kan ta honom för annars måste jag låta honom somna in och det vill jag ju inte eftersom han e en frisk 10 årig misse som e såååååååååååååå go. Man får hålla tummarna att allt ordnar sig..

Här e min goa Elvis!!


Han e så speciell för mej, eftersom jag hade hans mamma och satt med under hela hennes förlossning.. Jag såg denna goding komma ur sin mamma och förstod ganska snart att han var speciell.. Behöll därför mina goa lilla kattunge. Ångrar inte det beslutet en enda sekund. Hoppas att han kan fortsätta leva och ha det bra hos en snäll person..


Kollade på reprisen av Dansbandskampen idag och gillade självklart Black Ingvars... Här kommer deras version av Tomas Ledin låten som dom skulle arrangera om..



Nu ska jag alldeles strax fixa me mina räkningar :( Varför kan man inte få en räkningsfri månad varje år?? Hade ju varit jävligt härligt att få hela lönen och bara ha skoj för.. Fast det kan man ju bara drömma om :(

Bye

Toppendag

Japp det har det varit idag.. Klockan ringde vid 8.30, vilket iofs inte var så väldans trevligt, men eftersom jag skulle in till stan och träffa Malin så gjorde det ju inget. Jag tog tåget in till stan vid 9.30 och hoppade av vid Hötorget.. Jag letade mej ner till Stureplan och vid gallerian lyckades vi hitta varandra.. Vi gick in i den gallerian och kollade runt, men insåg ganska snabbt att det inte var ett ställe för oss i prisväg, så vi började gå mot centralen..

Vi lyckades hitta stövlar bägge två och efter det så insåg vi att vi var lite hungriga, så vi gick till Macho texmex och käkade.. Efter det gick vi runt lite till och kikade vilket resulterade i att Malin hittade en jättesnygg svart jacka. Vi var även in på H&M där jag köpte 2 kjolar. Efter detta var vi rejält ölsugna så vi gick och letade reda på en pub på Kungsgatan där vi satt och pratade och hinkade i oss 3 öl var..Ölen har aldrig varit så god som då..Inne på den där puben fanns en kärring som var jobbig som fan. Hon började prata me oss om brass och allt möjligt. Hon sa att hon hade varit i Mora, men det visade sig att det var Orsa hon menade. Jaja jag och Malin träffar alltid på galenpannor när vi e ute på våra turnéer..haha!! Till sist var det dags för Malin att åka hem, vilket inte var lika roligt. Vi har sagt att hon ska komma hit och vara här en hel helg så vi kan ut på krogen och festa och så vi hinner med fler affärer :)

Jag åkte väl hem hit och käkade lite middag och sen var det ju körslaget på tv och jag hejade ju så klart på Team Stefan som vanligt.. Dom lät ju riktigt jävla bra ikväll :)


Avslutar me ett internt skämt som bara jag och Malin och några få till vet om.. Vart fan e svampen då?? hihi..



Nu e det dags att sova känner jag!Gonatt och sov gott...

Tröttare än tröttast

e jag idag.. Halsen jävlas och kliar hela tiden + en rethosta som aldrig ger sig :( FY FAN ALLTSÅ!!!
Vill bli helt frisk så jag kan börja träna nån gång.. Vågar ju inte det nu för då ställer man säkert bara till nå elände och det vill man ju inte.. Blir tidigt sänggående ikväll så jag orkar me att kolla i affärer me Malin imorgon. Klockan e ställd på 8.30 så vi hinner umgås länge innan det e dags för henne att åka hem på em.

Hörs imorgon...


Snart lördag

och då ska jag umgås och shoppa tillsammans me Malin =) Får verkligen hoppas att jag håller mej frisk tills dess.. Det kliar som fan i min hals och jag har en rethosta utan dess like =( Idag har det även känts som att jag e på väg att tappa rösten.. Har haft lite svårt att prata me barnen idag..

Barnen på min avdelning e ju så härliga. Jag tog med mej en Black Ingvars skiva till jobbet där dom sjunger barnlåtar och det har visat sig att vi har en riktig hårdrockarkille på 3 år hos oss. Han headbangar och spelar luftgitarr medans musiken e igång. Idag frågade han om jag inte kunde spela lite rock för honom och självklart kunde jag väl det. Tog några av barnen och gick in i rummet där vi har cd-spelaren och dom började dansa och hade så roligt..Till slut stod alla och spelade luftgitarr. Fick lov att dokumentera det hela så vi kan sätta in i fotoalbumet som vi har fixat så att föräldrarna kan kolla vad vi håller på med på dagarna.

Nu ska jag snart ta och kolla på Lyxfällan en vända och sen ska jag nog lägga mej och läsa lite innan det e dags att sova..

Avslutar me 2 härliga låtar..

Lång dag

har det varit på jobbet idag.. Först jobba till 16.45 och sen har jag och min jobbarkompis suttit och planerat inför vårat föräldramöte nästa vecka.. Vad vi ska ta upp och vi har även planerat vår verksamhet resten av hösten och vad som ska göras och vilka dagar i veckan det ska göras.. Känns som vi fick väldigt mycke gjort måste jag säga :)

På vägen hem från jobbet så ringde jag till Malin, en kompis från Mora som ska komma till Sthlm på lördag.. Då ska vi träffas och gå och shoppa och ta igen all förlorad tid.. För vi har inte umgåtts mycke under de senaste åren.. Skojigt som fan ska det bli :)

Nu ska jag ta och kolla på Persbrandt i Oskyldigt dömd och käka lite mat..



Bye

I skuggan av värmen

kollade jag på när jag kom hem från jobbet.. Fick lov att beställa den, när jag såg vem som hade huvudrollen.. Joel Kinnaman som e med i Johan Falk filmerna och en annan anledning e ju att jag har läst boken oxå som Lotta Thell har skrivit.. Filmen var sevärd och jag tyckte att hon som spelade Eva gjorde det jävligt bra, men jag tycker att boken var mycket bättre och så e det ju nästan alltid.. Man har läst boken och sen blir man besviken när man kollar på filmen sen..

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 21 så jag får se dom Desperata husfruarna och sen blir det nog att krypa under täcket och sova.. Imorgon jobbar jag till 16.45 och sen ska jag och min jobbarkompis och mentor sitta och förbereda inför föräldramötet som blir nästa vecka.E lite nervös inför det faktiskt. Mitt första föräldramöte, där man ska ha allas blickar riktade mot sig..Mohahahaha.. Fast det går säkert bra. Får man hoppas iaf..

Nä nu ska jag lägga mej i soffan och bara ta det lugnt..
Bye


Säger bara en sak.. Kolla in detta..



Skriv gärna en kommentar om eran reaktion..hihi

Söndag...

Börjar me att lägga in Team Stefans bidrag från körslaget igår.. Som vanligt fick dom en röst från mej.. Kan inte strunta i det heller.. Dom gick vidare även denna vecka :)



Vaknade vid 11 tiden idag och sitter fortfarande i morgonrock.. Har kollat på lite tv och bara tagit det lugnt..Har pratat me Åsa en vända i telefon oxå. Har inte blivit så mycke prat på sista tiden för både hon och jag har mycke för oss.

Ska snart ta Mias två hundar och ut på en promenix me dom.. Sen blir det till att lägga sig i soffan och kolla klart på Män som hatar kvinnor. Orkade ju inte se klart den i fredags för jag var ju sååååå trött.. Blev ganska sent igår me. Kollade först på Körslaget och sen blev det filmkväll med gamla godingar som Black Jack och La bamba.

Nä nu ska jag ta och klä på mej och gå ut me dom två fyrbenta huliganerna som ligger här på golvet.. Kanske skriver mer senare idag... Eller inte..?
Bye

Hej igen..
Nu har man kollat på Ensam mamma söker och har även beställt filmen I skuggan av värmen som är en filmatisering av Lotta Thells bok. I den filmen har den här läckerbiten huvudrollen :-P
Joel Kinnaman heter han och nu kan Persbrandt slänga sig i väggen..hihi.. Kan inte få nog av att kolla på honom känns det som.. 

Kollade klart på Män som hatar kvinnor och jag tyckte den var riktigt bra och spännande.. Måste väl kolla på Flickan som lekte me elden så fort den har kommit ut på dvd oxå för att se om den e lika bra.
Nä nu ska jag kolla om det finns nå bra att se på tv innan det e dags att sova.

Bye

Huslig som fan

har man varit idag.. Tvättat och städat + strukit gardiner och satt upp dom i mitt rum.. Nu har jag faktiskt fått ordning här hemma till sist :) Nu e jag nyduschad och ska ta mej en öl och krypa ner i soffan och bara ta det lugnt resten av kvällen.. Blir ju körslaget och Team Stefan måste jag ju slänga iväg några röster på :)

Ska kolla klart på Män som hatar kvinnor ikväll oxå har jag tänkt mej. Började ju kolla igår efter Johan Falk - Leo Gaut filmen var slut, men jag var så trött så jag gick och lade mej efter en timme.. Klarade inte av att hålla ögonen öppna för fem öre..

Lägger in en låt me Larz Kristerz som får mej att tänka på en sista april när jag och Rosie hade lånat hennes brorsas cab och hade skaffat chaffis och var ute och drack och hade skoj.. Vi spelade den här låten nästan hela kvällen och för hela Orsa när vi var dit en vända och hämtade en kille som vi kände.. En såååååå rolig kväll var det och det var så jävla länge sen det hände..

Ha en bra kväll...

Kolla in detta..

Såg ett youtubeklipp på facebook där man har gjort en parodi på svenska hollywoodfruar i Hollywood och den e fan helt kunglig.. Kolla själva..



Snacka om att man fick ett gott skratt efter jobbet..haha.. Ikväll blir det lugnt.. E så trött att jag håller på att gäspa käkarna ur led känns det som, så det blir nog att hoppa i säng tidigt som fan här..

Ha en trevlig kväll..

Imorgon e det fredag.....

Det e inte klokt vad tiden går fort alltså. Tyckte inte det var länge sen jag började jobba på mitt jobb, men det e ju för sjutton 2 månader sen nu..

Har ont som fan i halsen och skallvärken kommer och går som den känner för det :( Varför kan inte skiten bara bryta ut så det går över nån gång istället för att hålla på att fjolla så här i evigheter..

Ringde brorsan idag och frågade hur det gick me budgivningen.. Fick nämligen reda på igår, på Facebook av alla ställen att han och Anna hade bjudit på ett hus i utmeland i Mora och dom vann. Så nu ska dom flytta till huset i december nån gång.. Fick lov att gratta till husköpet då ju..
Måste ta mej till Mora snart för jag vill träffa min goa brorson Elias ju.. Var ett tag sen jag träffade honom nu.. Saknar goungen som har hunnit bli 2 år nu.. Tyckte inte det var länge sen han föddes.. Då återkom jag till det här me tiden igen då.. Varför ska tiden gå så förbannat fort då? Känns inte som jag hinner me nåt ju.. Vad har man gjort me sitt liv egentligen??

Nu ska jag alldeles strax krypa under täcket me Tommy Lees bok  som e på engelska.. Ganska bra att läsa på engelska ibland och hålla engelskan i trim..
Läste ju nyss om Slash som va gitarrist i Guns n roses (som jag såg live -93 på Sthlm stadion.) Denna bok var bra som fan och det tog inte lång tid att läsa ut den.. Ett under att han lever idag. Han, liksom Nikki Sixx har ju varit döda under några minuter tack vare överdoser. 

I helgen ska jag kolla på Män som hatar kvinnor och sen även Johan Falk - Leo Gault.. Blir lugnt eftersom jag vill bli frisk nån gång..

Nä nu säger jag gonatt!!
Bye

Mår som ett lass skit

Ont i halsen och skallen och fryser som fan idag :( På vägen hem från jobbet så blev jag så yr så fötterna lättade från backen.. Skitsnuskigt var det måste jag säga.. När jag skulle gå från jobbet idag så satt en av våra småkillar på en trehjuling och när han fattade att jag skulle gå hem så sa han Kraaaaaaaaaaam och sträckte ut armarna.. Han höll inte på att släppa mej.. Tänk va goa ungarna kan vara egentligen..

Sitter och lyssnar på Kizz nyaste skiva på youtube.. Tycker skivan verkar va bra.. Det påminner mej om när jag och Malin var och kollade på dom i Globen -99.. Vilken resa alltså.. Den glömmer man nog aldrig..Vi brukar prata om det då och då jag och Malin!! Vi har mycke häftiga minnen måste jag säga..haha..

Den 13 november kommer Monne hit och hälsar på.. Det e en fredag och jag jobbar till 16, men direkt efter jobbet ska jag in till stan och möta upp henne för shopping och sen ska vi hit och duscha för att sen åka in till stan igen och festa.. Blir väl Anchor då kan jag tänka mej..Satan va skoj det kommer att bli :)

Nu blir det snart mat här och sen blir det ju dom desperata husfruarna på femman ikväll som bara e ett måste att se..

Ha det bra..


Filmkväll

blir det nu.. Den tredje filmen i serien om Johan Falk och den heter National target.. Känns som det kommer va lika spännande som dom två tidigare som jag och Mia har kollat på under helgen..

Idag ringde Annika :) Alltid skoj att prata me min goa vän.. Vi har haft mycke för oss bägge två så det har inte blivit av att vi har pratat så mycke på sista tiden, men vi vet ju vart vi har varann ändå trots att vi inte pratar varje dag..

Det blev en promenix idag, men jag kunde inte gå så fort som jag ville pga mina benhinnor :( Trodde att dom hade blivit bra igen, men inte då.. Så tråååååååååååååååkigt *blä*

Har hunnit me att färga håret oxå så nu har man piffat till sig i höstmörkret :)

Nä nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på filmen!!
Bye

Söndag...


Börjar väl me Team Stefan eftersom det e dom som kommer få mina röster under hela Körslaget den här säsongen.. :) Måste ju heja på Älvdalen eftersom det inte ligger så långt ifrån Mora, där man e född och uppväxt..

Igår kollade vi ju på Johan Falk - Vapenbröder och den var väldigt bra måste jag säga.. Ingen film som man skulle kunna somna till precis.. E bergsäker på att resten av filmerna e lika bra dom me :)

Idag ska det bli en promenix i höstvädret.. Måste ut och träna lite känner jag.. Kanske skriver mer senare!!

Ha en bra dag...

Shopping

Den här tröjan hittade jag idag :) Skön som fan var den och jag kunde bara inte låta bli den.. Eftersom jag älskar Mötley Crüe, så var det ju inget att tveka över.. Var ett tag sen jag köpte nå nya kläder nu och eftersom jag fyllde år igår så blev det en present till mej själv :) Sprang även in i några skoaffärer, men lyckades ta mej ut ifrån alla utan att ha köpt några skor.. Såg ju ett par skitsnygga mockastövlar me riktigt höga skaft, men eftersom jag har gått på spinning förr så har jag ju fått såna muskler på benen så jag får inte på mej såna stövlar :( *snyft*

Var meningen att jag skulle till Solna och leta efter fjärrkontrollen till min dvdspelare me idag, men efter allt springande i affärer så orkade jag inte ut dit och gräva i alla kartonger.. Får göra det imorgon istället.

Igår kväll kollade jag och Mia på Johan Falk - gruppen för särskilda insatser.. Satan va bra den va.. Lite väl grym på vissa ställen, men sevärd till tusen.. Ikväll efter körslaget så ska vi se den andra filmen som heter .. Pratade me brorsan idag och han hade tydligen sett alla fyra filmer som kommit ut hittills och alla e bra enligt honom..Hade ju egentligen tänkt att gå på Anchor ikväll, men jag har ångrat mej.. Känner mej inte i toppform och vill inte bli sjuk.. Känner att jag inte har råd att va hemma och va sjuk.. Bättre att vila upp sig och va i toppform tills Moonshine har halloweenrocken istället den sista oktober :) Då jävlar ska jag rocka!!

Nu ska jag fixa me lite käk här...Tacos blir det och sen ska jag rösta på Team Stefan i körslaget!! Heja Stefan..


Ha en bra kväll nu!

Födelsedag

Jaha idag blev man alltså 35 eller nä för fan det e ju 25 ju ;) Känner mej inte en dag äldre än 25 iaf..
Har fått jättemånga grattisinlägg på facebook och det tackar jag verkligen för.. Det värmer som fan ska ni veta :) Idag har det varit en bra dag på jobbet. 3 Barn skulle hjälpa till att fixa me fruktsallad till mellis, eftersom vi hade ett barn som fyllde år idag + att två till har fyllt för inte så länge sen.. Dom orkade väl hjälpa till en liten stund, men det slutade me att jag fick sitta där själv till sist.. Man kan väl inte vänta sig nå annat av 5 åringar.. Kul i början, men sen börjar det krypa i kroppen och dom vill göra nå annat..

Eva min jobbarkompis lurade mej ner för att hämta matvagnen och när jag var där nere kom Ulrika och ropade att jag skulle komma in på hennes avdelning.. Där stod Eva, Ulrika, Gurli och Maria och började sjunga ja må hon leva så fort jag kom innanför dörren. En present hade dom fixat me.. Två böcker fick jag, så nu har jag en hel hög böcker att läsa innan jag behöver köpa nån ny.. Jag kan ju inte säga annat än att jag har jättegulliga jobbarkompisar :)

Ikväll har jag druckit smirnoff ice och kollat på matchen Mora- Växjö, som inte gick så där jättebra för Mora :( Det kommer jag ju få höra från några av papporna som hämtar sina barn på mitt jobb..

När jag kom hem från jobbet så fanns det present här me.. En blomma som jag förhoppningsvis inte kommer ta dö på.. Har ju inga gröna fingrar precis :( Tårta har jag fått me och god som fan var den..

Funderar på om jag ska ta och kolla på den första Johan Falk filmen.. Har fått 4 stycken idag.. Verkar som man har gjort 6 i den serien.. Får hoppas att dom e bra nu då, när man har varit så laglig och köpt filmerna..hihi..

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer ikväll.. Ha det gött..

Persbrandt

ska jag vila ögonen på ikväll.. Det e ju för sjutton Oskyldigt dömd ikväll :) Det får man ju bara inte missa!!!!!!!!!!!!!!!! Har även beställt några Johan Falk filmer som jag ska glo på i helgen.

Idag e det onsdag och det innebär att någon i personalen på förskolan bjuder på fika och idag var det min tur. Köpte kladdkaka och marsansås på affären igår som jag tog me mej imorse till jobbet och det var populärt vill jag lova. Vågar inte bara min egen kladdkaka här eftersom det e gasugn som jag inte e riktigt kompis med. Man vill ju inte misslyckas me det man ska bjuda på.

Fick ett grattis sms från Malin idag som jag tackade för samtidigt som jag skrev att det e ju inte förrän på fredag som jag fyller år.. Då skrev hon att hon hade fått för sig att det var idag och sen lade hon till va tokigt. Blev så full i skratt för det säger en liten tjej på min avdelning hela tiden.. Tooookigt och så smäller hon av det sötaste leendet man kan tänka sig.. Kan inte annat än smälta när man ser henne..

Idag frågade en av papporna hur det gick för Mora mot AIK och då sa jag åt honom att han inte ska va så retsam för den 2 december så ska vi spöa skiten ur AIK och fyllde även i att e han inte snäll så ska jag lära hans dotter sången Mora IK världens bästa gäng och köpa en tröja åt henne me. Då skrattade han bara.. Kul att man kan skoja me föräldrarna.. En del iaf... Den 2 december ska jag ha matchtröjan på mej när jag jobbar tror jag. Alltid retar det någon ;)

Trodde att mina två skivor skulle komma idag.. Har ju beställt både John Lindberg trio och Larz Kristerz, men det kanske blir imorgon.. JLT kanske släppte skivan idag om jag inte har helt fel.. Jaja då borde dom dyka upp imorgon

Snart blir det lite mat och sen ska jag ta mej en dusch innan det e dags att dreggla över Persbrandt :-P



Bye

Vad härligt det skulle

har varit om man var lite kär, men men det lär nog dröja.. Så här när hösten börjar dyka upp vill man ju ha nån att mysa me, men jag hittar ju bara idioter så jag vet inte ens om jag vågar tänka tanken på att träffa någon. Han som gällde senast visade sig ju vara en lika stor idiot som dom andra jag har haft. Jag raderade ut honom ur mitt liv för en månad sen och mitt liv blev mycke bättre efter det :) Han sög för mycke energi ur mej och var inte alls bra för mej. Ibland kan jag sakna mitt ex från Bollnäs ganska mycke, men vi passar ju bäst som kompisar och inget annat.

Nä nu ska jag fortsätta titta på dom desperata husfruarna.. Har längtat efter den serien och nu e den här igen :)
Gonatt

Måndag!!

Idag hade jag stängning av förskolan och slutade därför 17.45.. Fick då sova till halv åtta på morgonen iaf och det e skönt. Imorgon e det värre för då börjar jag 7 och öppnar förskolan :( Får hoppas att jag inte sätter igång larmet igen bara..Har inte nån lust me det faktiskt.

Har inte hänt så jävla mycke idag, mer än jobb och fylla på SLkortet me en månads åkande igen!Skulle ha lärt mej hur sjutton man cyklar för att komma till jobbet så man får lite extra motion, men det kommer väl när det kommer.
Jo förresten.. Jag träffade ett gammalt välbekant ansikte från tiden då jag gick på vårdskolan.. Hon pluggade nån termin över mej och vi kände igen varandra direkt. Helene heter hon och hon sa att det finns tydligen fler Morafolk här i närheten.. Får väl se om jag springer på nån mer här framöver då. Det visar sig.

Fick brev om cellprovstagning i slutet av oktober.. Hur roligt e det då?? NADA, men det e väl ett måste.. Bara att gilla läget som vanligt :( Kollar på Färjan 3 nu och sen blir det dom där svenska Hollywwodfruarna innan det e dags att krypa under täcket me Slash..Ja boken om Slash och inte nå annat..hihi..Jävligt roligt att läsa den måste jag säga. Har kommit till bildandet av Guns n roses nu och vilka jävla galenpannor alltså..När jag e klar me den boken ska jag fortsätta me Tommy Lees bok Tommyland.. Den e på engelska så man får väl fräscha upp engelskan för en stund då..Lär väl antagligen bli lite upprepande från boken The Dirt antar jag, men det gör inget.

Imorgon dyker det förhoppningsvis upp två skivor på posten. Har beställt Larz Kristerz och John Lindberg trios senaste skivor.. Måste bara ha dom!


Här e min favoritlåt från JLTs skiva.. KUNGlåt måste jag bara säga!!


Nä nu blir det soffan en liten vända tills det e dags för sängen.
Gonatt

Ännu längre sovmorgon

blev det idag och skönt som fan var det :) Jobbade riktigt hårt här igår så nu känns det som jag börjar få ordning och kan trivas riktigt bra.. Måste upp me gardiner bara och sätta upp mina fina förstoringar på Felix (R.I.P) ,Tyson och Elvis. MIna goa djur som jag inte har kvar nu för tiden. Tyson bor ju hos mitt ex Johnny i Bollnäs (pga att han inte trivdes att bo i lägenhet) och Elvis ville inte flytta hit ner, eftersom han verkligen hatar att åka bil. Han bor hos Malin i Enviken och har det gött hos henne. Kan då åka och hälsa på både Tyson och Elvis när jag vill :) Lite värre me min goa Felix som fick lov att somna in i juli, tack vare sin jävla epilepsi :´( Endast 5 år gammal. Känns så jävligt att han inte fick leva nå längre. Han var ju verkligen min goa bebis och vakthund i ett. När vi var ute och gick på kvällarna, gjorde han sig dubbelt så stor för att visa att man fan inte fick gå i närheten av hans matte såvida han inte kände personen som vi mötte..Kommer aldrig mer få en hund som honom. Lika bra att inse det.


Igår blev det två groggar medans jag kollade på Körslaget och Team Stefan som helt klart var bäst.. Va fan annars?? Klart man röstade på honom!! Fast den bästa kören e ju helt klart Team Cans. Ingen kan ju mäta sig me den kören. Lyssna bara på den här låten...


Kommer aldrig glömma när jag satt hemma hos Petra i Enviken och dom började sjunga den här låten. Både jag och Petra fick ståpäls så fort dom öppnade munnen och började sjunga!!


Hade tänkt mej att åka till förrådet i Solna och leta reda på lite saker som gömmer sig i kartonger där borta. Som t ex min fjärrkontroll till dvdspelaren. Klart det går att va utan den, men det känns som att jag inte vill det. Skönare att kunna ligga kvar i sängen när man ska stänga av filmen istället för att behöva resa sig.. Lät som jag e riktigt lat, men har ju faktiskt börjat komma igång me träningen nu så jag kan faktiskt få va lat just när jag ska stänga av min dvd :-P
Det som fick mej att dra mej ur tanken på Solna var skitvädret. Regnar ju för fullt och då orkar jag inte ut på såna äventyr. Får göra det under veckan som kommer istället!


Ska ta ner några kartonger till källarförrådet nu så dom slipper stå här uppe och skräpa och ta en massa plats uppe i lägenheten och sen ta det lugnt tills det e dags att börja tvätta. Som tur e så har jag inte mycke tvätt alls den här gången :)
Nån gång ska ju va den första :) Annars blir det en riktig slöardag för min del!!

Ha en bra dag!

Sovmorgon

till elva blev det idag och jag började direkt me att plocka iordning mina saker här hemma.. Börjar faktiskt se ganska normalt ut nu. Fattas gardiner bara och några kartonger ska ner till förrådet oxå.

Har chattat me Kalle en vända idag me.. Han har tydligen köpt sig en gitarr me förstärkare, så nu plågar han sin kärring och grannar där borta i Norge..hihi..

Ikväll ska jag tillbringa min tid i soffan me nån grogg och körslaget.. Måste ju kolla hur det går för Stefan och hans kör. Har en känsla av att det kommer att gå jävligt bra. Kan ju alltid hoppas iaf :) En sak e klar och det e att jag ska rösta på honom :)

Igår sov jag ju mej igenom nästan hela Idol, så idag har jag kollat på min favorit på youtube istället.. Han körde en Michael Jacksson låt som inte gjorde honom rätt.. Han kunde ju ha valt en bättre låt, för Michael Jacksson har aldrig varit någon favorit till mej. Juryn var inte så överförtjust heller igår som det hördes.. Nä tacka vettja Erik och hårdrock.. Fast han kan nog sjunga mycke annat me och göra det bra har jag en känsla av.

Nu kollar jag på när Mia håller på att röja lite.. Har det smittat av sig tro???Alltid kul att se andra jobba :-P Jag behöver dammsuga mitt rum, men katten Nisse ligger i min säng just nu och han gillar inte dammsugaren, så jag får vänta lite me att sätta igång me det tror jag. Ska bära ner lite kartonger i förrådet istället så jag får det gjort!

Ha en trevlig kväll..





Skönt som fan

att sluta 15.15 idag:) Var ju så trött imorse när jag kom till jobbet att jag var så duktig och satte igång larmet.. Allt tjutande gjorde så att man vaknade iaf.haha.. Lite pinsamt att ringa till vaktbolaget och säga mitt namn och kodordet för att dom ska slippa åka ut på larmet bara. Jaja jag har bara lyckats me att sätta igång det två gånger än så länge.. E ju inte bara jag som lyckas me det som tur e :)

Idag efter jobbet blev det en pizza tillsammans me Mia på Ruccola bar. Där satt det 3 kärringar som pratade på värsta stockholmskan och den ena hade tvättkorgen me sig.. Nya modet eller? In kommer en långhårig snubbe och frågar det vi tänkte -Va fan går du på krogen me tvättkorgen me dej??Det satt en ganska fin kille bredvid oss som oxå såg ut att ha roligt åt den synen.. E ju inte så vanligt att man tar me sig tvätten ut.. Handväskan hade väl varit ett bättre alternativ kanske?? Inte fan hade dom nå pizzor me fyllning som en annan e van vid i Dalarna.. En massa konstigt tjafs hade dom så det blev svårt att välja vad man ville ha :( Hur får man tag i en normal pizza här då???????????? Kanske e meningen att jag ska sluta äta sånt där skit??

När jag kom hem så lade jag mej i sängen och började läsa. Läste ut den sista delen av Lotta Thells biografiserie och började sedan med boken om gitarrguden Slash.. Lyssnade även på musik och sen vaknade jag en timme senare.. Var alltså så jävla slut att jag inte pallade att hålla ögonen öppna.. Sov mej alltså igenom nästan hela Idol. Synd nog missade jag inte när den där jävla Mariette totalförstörde min favoritlåt Sweet child of mine me Guns n roses :( Dom enda som klarar av den låten e just Guns n roses, men faktiskt oxå Larz Kristerz som gjorde en bra version av den i Dansbandskampen.. Fast Mariette hon ska då fan hålla sig långt ifrån låten i framtiden..


Nu e det dags för sängen för min del. Avslutar me en låt från Vains of Jennas nya skiva..
Gonatt och sov gott!!

Snart helg

och det ska bli så skönt att inte behöva åka till Falun och stressa arslet av sig nå mer. I helgen ska jag istället sova tills jag vaknar och sen sova lite mer och lite mer och lite mer för det behövs verkligen nu.

Igår var det två barn som spydde på jobbet. En fick jag lov att ta hand om inne på toa tills hans pappa kom och hämtade honom.. Var nära på att börja spy ikapp me honom där inne.. Så kräsmagad e man..haha..

Fick reda på idag att Moa inte har råd att komma hit ner till min födelsedag, men vi får ta en krogvända senare istället. Har inte så mycke pengar själv heller just nu, för det kostar ju lite att flytta :( Ska då iaf gå ut och käka lite den kvällen tänkte jag.

Igår låg jag i soffan och njöt för fullt mellan 21-22 för då var ju Persbrandt på tv = Oskyldigt dömd som e så bra :) Tur att det har börjat igen!

Nu orkar jag inte skriva nå mer för idag. Trött i mössan e man. Bara en dag kvar att jobba nu och imorgon slutar jag 15.15 eftersom jag öppnar förskolan imorgon!

Avslutar me min Idolfavorit som ju e fan så bra :)

Bye

RSS 2.0