Persbrandt

ska jag vila ögonen på ikväll.. Det e ju för sjutton Oskyldigt dömd ikväll :) Det får man ju bara inte missa!!!!!!!!!!!!!!!! Har även beställt några Johan Falk filmer som jag ska glo på i helgen.

Idag e det onsdag och det innebär att någon i personalen på förskolan bjuder på fika och idag var det min tur. Köpte kladdkaka och marsansås på affären igår som jag tog me mej imorse till jobbet och det var populärt vill jag lova. Vågar inte bara min egen kladdkaka här eftersom det e gasugn som jag inte e riktigt kompis med. Man vill ju inte misslyckas me det man ska bjuda på.

Fick ett grattis sms från Malin idag som jag tackade för samtidigt som jag skrev att det e ju inte förrän på fredag som jag fyller år.. Då skrev hon att hon hade fått för sig att det var idag och sen lade hon till va tokigt. Blev så full i skratt för det säger en liten tjej på min avdelning hela tiden.. Tooookigt och så smäller hon av det sötaste leendet man kan tänka sig.. Kan inte annat än smälta när man ser henne..

Idag frågade en av papporna hur det gick för Mora mot AIK och då sa jag åt honom att han inte ska va så retsam för den 2 december så ska vi spöa skiten ur AIK och fyllde även i att e han inte snäll så ska jag lära hans dotter sången Mora IK världens bästa gäng och köpa en tröja åt henne me. Då skrattade han bara.. Kul att man kan skoja me föräldrarna.. En del iaf... Den 2 december ska jag ha matchtröjan på mej när jag jobbar tror jag. Alltid retar det någon ;)

Trodde att mina två skivor skulle komma idag.. Har ju beställt både John Lindberg trio och Larz Kristerz, men det kanske blir imorgon.. JLT kanske släppte skivan idag om jag inte har helt fel.. Jaja då borde dom dyka upp imorgon

Snart blir det lite mat och sen ska jag ta mej en dusch innan det e dags att dreggla över Persbrandt :-P



Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0