Fredag!

Idag har jag tvättat mellan 11-13 och sen bar det av till bolaget och köpa öl inför morgondagens äventyr me Dorran och förhoppningsvis Malin..
Brudarna från Mora som jag frågade kunde ju så klart inte:( Monne hade vasaloppsbesök och Malin skulle jobba natt... Dålig tajming av dom tycker jag :-P Moa kan inte heller, men det e inget jag kan skriva om här.. Hon har lovat att ta Felix över natten iaf, så Felix ska faktiskt sova över hos sin stora kärlek Topsy.. Han kommer nig bli överlycklig över det min goa bebis..Här kommer en bild på bebisarna :)Så fina tillsammans!!

Har tagit mej 3 öl här och jag har nog fan blivit väldigt lättpåverkad..Har nog fan ballat ur på sista tiden för jag känner av dom..haha.. Jaja det där tränar vi bort till våren då det brukar bli mer festande .)
Nu snart ska jag ta och ut me Felix och sen ska jag nog krypa under täcket så jag e pigg imorgon när vi ska hålla igång!!
Ses imorgon Dorran och Jenny!


Torsdag!!

Jag har tydligen varit lite slö me att skriva här nu.. Har varit lite väl mycke me skolan.. Etiktenta och kvalitetsredovisning som inte har varit nån höjdare alls :( Och när jag väl skulle skriva igår eller i förrgår så blev det nå fel så då orkade jag inte skriva om det jag redan skrivit.. Sket me andra ord i det efter det!

Den här veckan har det väl som vanligt blivit en och annan promenix tillsammans me Moa och vovvarna.. Och nu sitter man här och har nedräkning till lördag då det ska rockas på Marianns :) Fan va skoj det ska bli!!!!!!!!!

I måndags hittade jag två av mina kusiner på Facebook. Dom bor i Norge och jag har väl inte haft nån vidare bra kontakt me dom, men nu kanske det blir ändring på det hela..

Idag har jag städat här hemma.. Så intensivt att jag t om missade att det varit skottlossning lite ovanför mej och flera polisbilar + en ambulans har varit dit.. Spelade väl så högt att jag inte hörde sirenerna kan jag tänka mej. Ska väl ta mej i kragen och torka av golven här nu och sen bädda rent i sängen så e jag helt klar me städningen sen..

Imorgon blir det tvätt och en vända ner på bolaget och köpa öl inför lördag.. Vann ju 125 spänn på trisslotter som jag hittade när jag städade idag så dom får väl gå till ölen antar jag..

Nä nu slutar jag för idag!!
Det e ju dags att ta tag i att moppa golven nu,,

Söndag!

Äntligen frisk som det verkar :) Ingen feber och jag orkar va uppe.. Skönt som fan! Igår pratade jag me exet Johnny..Han e ju så jävla go den mannen. E glad att det e han som har min gamla vovve Tyson. Vet ju att Tyson har det hur bra som helst hos honom och Johnnys andra vovve Titus! Saknar Tyson.. Han e ju en så fin vovve.. Alltid bus i blicken, men alldeles för skällig för att kunna bo i en lägenhet :( Jaja jag får träffa Tyson i sommar under Bollnäs summer meet och jag längtar dit :) Fast på ett vis e det dumt att längta till slutet av sommaren för då e det ju snart vinter igen och det gillar ju inte jag..

Tyson i Bollnäs. Titus finns i bakgrunden!

Den här dagen började me en morgonpromenix tillsammans me Moa och vovvarna.. Det blev ett jävla pulsande pga all snö som kommit sen igår :( Nu får det väl ändå blir vår snart....
Efter promenix och frukost fick jag lov att ta mej i kragen och börja skriva på etiktentan. Tog en paus när det va  Mc Leods döttrar och sen var det bara att fortsätta me tentan. Har då hunnit en bit nu. Får fortsätta imorgon när jag kommit hem från högskolan. Den ska ju inte in förrän på onsdag så det e ju ganska lugnt än så länge.

Det har även hunnit bli en till promenix me Moa och vovvarna och sen mat. Min gamla granne Arja kikade förbi en snabbis me! Nu blir det tv och slappa resten av kvällen. Blir ju snart Miami ink :) Och sen e det ju faktiskt Beck så man får dreggla över Persbrandt :-P


Slödag

Blir det idag.. Forfarande feber och ont i halsen och jag har säkert inte förbättrat läget, eftersom jag fick lov att ta Felix me mej ner på stan och handla hem saker som fattades :( Men va FAN ska man göra då? Måste man så måste man ju.Moa och Topsy hängde me en bit på vägen, men fick lov att vända sen för Moa skulle till stallet.

Igår kollade jag på Patrik 1,5... Den var väl så där bara. Tyckte inte om att se två killar hångla me varann :( Då tittade jag bort! Fast den slutade ju bra iaf. Ingen film jag ser mer än en gång tror jag. Nu alldeles strax ska jag lägga mej under täcket i soffan och kolla på step brothers. Får hoppas att den e bra då.  Lägger in en bild på mina bebisar tillsammans.. Dom e ju så söta :)

Lyckades fånga bebisarna på bild när dom låg och myste tillsammans!!

Kanske kikar in och skriver mer senare. Orkar då inge mer just nu iaf! Bye bye


Ont i halsen :(

Fy satan idag känner jag mej inge bra alls :( Fryser som fan och har ont i halsen*blä* Fast det e ju tur att skiten kommer nu så jag e frisk till helgen som kommer..Väntar på att filmen Patrik 1.5 ska bli bränd och klar så jag kan krypa under täcket och få lite värme.. Skulle ju egentligen ha skrivit etiktentan idag, men jag hinner väl för den ska inte vara inlämnad förrän på onsdag.. Vilken tur alltså.


Hängig

har jag varit hela dagen :( Lite piggare nu, men inte e det mycke heller. Har tagit det lugnt hela dagen och bränt ut lite saker från min burk.. Bestämde mej nämligen för att formatera om burkjäveln idag, för den var så seg och jävlig.. Nu e den pigg och kry igen :) E så glad att man har lärt sig att fixa datorn själv och inte behöva va beroende av att nån seg karljävel ska komma och göra det åt en.. Och killar brukar ju inte ha särskilt bråttom när det inte gäller dom själva.. Därför gav jag mej sjutton på att jag skulle lära mej att göra det själv..

Min seghet har nog smittat av sig på Felix för han har legat och sovit mest hela tiden idag.. Sådan matte sådan hund *L*

Pratade me Malin idag och som det verkar så kan hon nog hänga me ut nästa helg och rocka till John Lindberg.. Va skoj :) Och sen håller jag på att övertala Moa att hon ska me oxå. Så hon får ut och rocka till riktig musik..hehe..

Ska även bearbeta Malin och Monne som bara sitter och häckar i Mora.. Dom kan ta och komma hit och rocka lite dom me.. Det e på tiden nu och lönen har ju kommit då me, så det e bara att köra på då ju...Jaja det visar sig hur det blir me dom..

Nä nu måste jag fortsätta me min burk här och lägga in både det ena och det tredje..

Bye bye



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

glitter text
Nu e jag här igen och trött som fan e man efter att ha varit ytterligare en dag me alla goa eleverna.. Har varit ute på en lång promenix me Moa och vovvarna ikväll och under tiden träffade vi en till vovve som heter Frida och dom lekte så bra tillsammans..Vi var ute i över en och en halvtimme och det var så skoj :) Innan vi gick ut så mailade jag en massa tokmail till Moa för hon ville ha det.. Klart man ställer upp för man har ju sparat alla tokmailen som man fått genom åren :) Så imorgon har hon mycke att göra på jobbet när hon ska kolla igenom 21 mail..hehe..Dom flesta e inte rumsrena..
Idag har jag även suttit och pratat me min handledare om mina lektioner som jag hade igår och hon var jättenöjd me mej och gav mej några smarta tips som jag kan tänka på vid mina andra lektioner. Var så skoj att höra när hon sa så :) *stolt*Känner mej mycke säkrare i min lärarroll me henne som handledare, så nu e det riktigt skoj me praktiken+ att eleverna e underbara..
Nu sitter jag och pratar me Annika i telefon.. E ju tjej och kan göra flera saker samtidigt :-P
Orkar inte skriva nå mer nu för jag känner mej helt koma i skallen..haha.

Bye bye

Slut i rutan

Har varit i min etta och haft mina lektioner idag och det gick bra :) Fast en hel dag me ett gäng ungar får en att känna sig helt koma..haha.. Har bestämt mej för att jag ska fan i mej se Mötley crue i sommar :) kan ju inte missa dom när dom ska spela så nära mej :)*jippie hoppa och studsa*
Om cirka en timme blir det en promenix me Moa och hundarna. Vi har även bestämt oss för att vi ska ha en film och vinkväll så fort som möjligt..Fast först blir det att rocka till John Lindberg Trio me Dorran och dagen efter lär jag väl ligga inför döden som vanligt.. haha

Nä nu orkar jag inge mer.
Bye bye

Full rulle idag!!!!

Idag har jag varit på seminarium på högskolan och redovisningen gick bra.. Var inte så blodigt som jag trodde det skulle va :)Hade sån tur att jag fick skjuts upp till högskolan. Sofie var nämligen så snäll att hon hämtade upp mej på vägen dit..Fick även skjuts hem och det var ju tur eftersom jag skulle börja tvätta klockan ett.. 

Nu tillbringar jag tiden me att springa fram och tillbaka till tvättstugan som en skottspole. Drygt men ett måste när man inte har nå rent att sätta på sig :(


När jag e klar me tvätten så ska jag förbereda morgondagens lektion, så jag vet vad jag ska säga till mina gulliga elever..Måste även fixa lite käk för jag börjar bli hungrig och måste ju ha en matlåda tills imorgon me ju. Blir nog kyckling. E sugen på det.


Kvällspromenad me Moa och vovvarna blir det me.

Nu hinner jag inte me att skriva nå mer här för idag.


Orolig

Dagen började me en promenix me Moa och vovvarna som har blivit av en liten vana nu.. Alltid skoj att ha nån att prata skit me under promenaderna ju :)
Åsa ringde och bubblade på en vända oxå innan hon skulle få huset fullt av ungar =barnkalas. Beundrar henne som orkar hålla igång me 5 ungar.. Jag tror att 2 räcker för min del. Det kan nog va nog me jobb det me har jag en känsla av.

Blev att titta på McLeods döttrar som det alltid e på söndagar.. Älskar den serien. En normal serie där ingen e besatt av djävulen och svävar över sängen som i våra bästa år eller där det finns konstiga släktförhållanden som i Glamour.. haha snacka om att vara såpafantast. För hur skulle jag annars kunna vet allt det där :-P

Får lov att sätta mej ner om en stund och gå igenom lite inför redovisningen imorgon. Har haft i uppgift att fråga skolan som jag har praktik på, om hur de behandlar de yrkesetiska principerna och svaren ska jag koppla till något som passar från litteraturen som vi har läst hittills under kursens gång. Etik e ju så jävla tråkigt. Som tur e så e den delen snart slut, men då börjar vi me skolutveckling som inte e ett dugg bättre ju :(  Jaja man får väl bita ihop så länge kursen pågår.. Sen e det ju bara 10 veckor C-uppsats som gäller innan allt e klart. Eller allt och allt, har ju den där förbannade mattetentan kvar, men jag tänker vila från den ett tag. E så allergisk mot matte så jag tror jag spyr:(
*blä*

Fick nyss reda på en sak som inte e rolig och det e att darlingens son ligger inne på sjukhus pga att hans hjärta har stannat en vända. Funderade ju över varför han inte hörde av sig igår på kvällen, men nu fattar jag varför han inte gjorde det. Han hade fullt upp me att vara orolig för sin son stackarn.
Dom håller på att ta en massa prover nu för att se vad det e för fel  på honom. Den lilla pojken har det inte lätt just nu. Håller tummarna på att det ordnar sig och att han blir helt frisk igen.




Lördagkväll!!

 Då var man här igen en vända då! Har väl inte gjort så väldans mycke idag.
Behövde handla hem lite att äta så jag passade på att ta me Felix på en  till  Ica Maxi.. Efteråt var han jättenöjd och slocknade på golvet och sov bra länge... Pratade me darlingen en vända innan jag och Felix gick till  Maxi. Vi ska väl prata i telefon så fort han har lagt sin son. Har även babblat me Åsa några gånger idag. Vi har en viss förmåga att kunna joddla några gånger/ dag om det finns tid till det. Hon har ju en hel hög me ungar hemma och jag brukar kunna sitta me näbben i nån kurslitteratur ganska mycke, men jag försöker låta bli under helgerna.. Kan inte plugga jämt heller. Nå jävla liv utanför böckerna e ett måste,annars skulle man bli tokig tror jag! Eller rättare sagt tokigare :-P. Har hunnit prata lite skit me Dorran på msn ikväll me, sen blev det ut me Felix igen.

Nu har jag faktiskt planer på att krypa under en filt i soffan och glo på tv, om det finns nå bra att se vill säga, för melodifestivalen får då vara för min del. En jävla massa dravel bara tycker jag. Gjorde misstaget att se det i lördags, men fick avsmak när Caroline Af Ugglas gick vidare me sin skitlåt *usch och blä*  Nope finns det inte nå bra på tv,får jag leta fram nån bränd film som jag inte hunnit se än!

Bye bye

Lördag

idag e det alla hjärtans dag,men det händer inte nå speciellt ändå, pga darlingens ex som inte hämtade sin son :( Hur man nu kan skita i att hämta sin son kommer att förbli en gåta för mej.. Hon är med andra ord ett riktigt idiot ex..
*grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* så nu har jag morrat klart över henne för den här gången!

Halv nio imorse var det nån blådåre som ringde på min dörr och där försvann ju ännu en sovmorgon för min del. Verkar va hopplöst att få sova länge nu för tiden. Vägrade gå upp direkt iaf utan låg och kramades lite me min goa Felix som e en riktig kelgris :)
Efter ett tag började han knorra och ville ut så det var bara att dra sig ur sängen då! Messade till Moa och frågade om hon och Topsy ville hänga me ut, men dom e ju så morgonpigga och hade varit ute redan vid åtta imorse. Får väl bli en senare promenix tillsammans me dom då.

Knäppte lite fina kort på promenixen och Felix lekte som vanligt i snön. Han älskar verkligen snön så det där me sådan matte sådan hund, stämmer inte i det här fallet för matte tycker inte alls om snön. Vill ha sommar istället, så man kan gå ner till Slussen och ta en go öl och sitta där och mysa!


På vägen ner mot Slussen...


Felix myser i snön!

Mattes tokiga snögubbe...

Nä nu e det dags för frukost för min del! Magen protesterar högljutt nu och Felix undrar va sjutton det e som låter..haha


Får väl se om jag skriver mer senare idag...

Testar

väl hur det e att ha en egen blogg under en tid och ser om det e nåt för mej! 
Hade ju tänkt sova sååååååååååååå länge idag eftersom jag inte behövde gå till varken min praktikplats eller högskolan idag, men inte fan gick väl det heller.  Vaknade vid åtta, men vägrade gå upp då utan lyckades faktiskt somna om till nio. Då tyckte min goa Felix att det var dags för matte att gå upp ur sängen. Gick väl ut me Felix efter halv tio och då såg jag Moa och Topsy längre ner på området ,så vi kutade ikapp dom och gick en vända på minst 40 minuter i kylan. Var faktiskt skönt och Felix tycker ju att det e så kul att gå me Topsy (hans stora kärlek)

Sen blev det väl frukost  och efter det tog jag ett ryck och kollade igenom den etiska orienteringsuppgiften som ska redovisas nu på måndag. Skönt att den bara ska redovisas muntligt för jag har ingen inspiration att sätta mej ner och skriva en inlämningsuppgift för tillfället. Pratade me Sofie som oxå hade lika dålig inspiration till skoluppgiften.. Skönt att inte va ensam om det :)

Tog en rast efter den lilla pluggstunden och kollade på Våra bästa år ,som man tydligen inte kan slita sig helt ifrån :( Sen blev det ut i kylan me Felix igen och försöka ragga tag i nyckel till tvättstugan i huset på Ugglevägen, där man ska slåss om tvätttider me ett helt hus + folk ifrån mitt hus. Anledningen e renovering av tvättstugan i mitt hus. Tro hur länge dom ska hålla på me det då??? Man e ju ganska bortskämd me att ha nära till tvättstugan. Fick väl till sist tag i nyckeln, men inte fan fanns det nån tvättid förrän på måndag ,så då får jag skynda mej hem från högskolan och börja tvätta klockan ett. Drygt me stress, men va sjutton ska man göra då när man börjar få ont om rena kläder??

Jaja dagen har försvunnit fort och nu sitter jag vid msn och pratar lite skit me kompis och e allmänt irriterad över att jag inte fick nå besök som det var planerat, men det beror på hans idiotex som inte e riktig i skallen. Varför kan man inte hitta en som har ett ex som e normal och inte ställer till problem?

 Messar även me min goa vän Calle som e i Norge och jobbar. E ju tjej så man kan göra flera saker samtidigt :-P  Han var hit i söndags och hälsade på en vända.. Var riktigt skoj att se honom igen :) Var ju ett tag sen vi sågs. Blev ju tyvärr ingen vin och skitsnackar kväll på lördagkvällen som det brukar bli när han kommer. Där hade vi ytterligare ett ex som satte käpparna i hjulet.. Han kommer tillbaka om några veckor och då ska jag hjälpa honom me hans dator. Han e inge teknisk när det gäller datorer så då får jag rycka in. När det e klart får vi börja hinka lite vin :)

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer för denna gång!


Bye bye


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0