Födelsedag

Jaha idag blev man alltså 35 eller nä för fan det e ju 25 ju ;) Känner mej inte en dag äldre än 25 iaf..
Har fått jättemånga grattisinlägg på facebook och det tackar jag verkligen för.. Det värmer som fan ska ni veta :) Idag har det varit en bra dag på jobbet. 3 Barn skulle hjälpa till att fixa me fruktsallad till mellis, eftersom vi hade ett barn som fyllde år idag + att två till har fyllt för inte så länge sen.. Dom orkade väl hjälpa till en liten stund, men det slutade me att jag fick sitta där själv till sist.. Man kan väl inte vänta sig nå annat av 5 åringar.. Kul i början, men sen börjar det krypa i kroppen och dom vill göra nå annat..

Eva min jobbarkompis lurade mej ner för att hämta matvagnen och när jag var där nere kom Ulrika och ropade att jag skulle komma in på hennes avdelning.. Där stod Eva, Ulrika, Gurli och Maria och började sjunga ja må hon leva så fort jag kom innanför dörren. En present hade dom fixat me.. Två böcker fick jag, så nu har jag en hel hög böcker att läsa innan jag behöver köpa nån ny.. Jag kan ju inte säga annat än att jag har jättegulliga jobbarkompisar :)

Ikväll har jag druckit smirnoff ice och kollat på matchen Mora- Växjö, som inte gick så där jättebra för Mora :( Det kommer jag ju få höra från några av papporna som hämtar sina barn på mitt jobb..

När jag kom hem från jobbet så fanns det present här me.. En blomma som jag förhoppningsvis inte kommer ta dö på.. Har ju inga gröna fingrar precis :( Tårta har jag fått me och god som fan var den..

Funderar på om jag ska ta och kolla på den första Johan Falk filmen.. Har fått 4 stycken idag.. Verkar som man har gjort 6 i den serien.. Får hoppas att dom e bra nu då, när man har varit så laglig och köpt filmerna..hihi..

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer ikväll.. Ha det gött..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0